امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مخترع ایرانویجی
نویسنده پیام
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #1
مخترع ایرانویجی
یاشاسین

همونطور که میدونین آقای ابراهیم خوانین زاده که از کاربران فعال و قدیمی ایرانویج هستن , چندین اختراع در زمینه الکترونیک داشتن که بیشتر اونا رو ثبت اختراع کردن و تونستن مدالهای مختلفی در مسابقات جهانی کسب کنند

اطلاعات بیشتر

یکی از این مسابقات که در همین اواخر بود در آلمان برگزار شد ...

از ایشون می خوام که بیان و در همین تاپیک درباره اختراعاتشون صحبت کنند ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۰۵:۵۴، توسط رسول.)
۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲:۴۵
تشکر شده توسط : mhpc2009, aleas, sheitunak, sharin, lord_viper, EBKA, علي برقي, h0x00i, rockeagle
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #2
RE: مخترع ایرانویجی
سلام..
خیلی ممنون از دوستان گلم..
اسم این اختراعم حسابگر حسی برای نابینایان هست که عملکردش به این صورته که:
تمامی ماتریس های اعداد در دنیا و تمام وسایل الکترونیکی 3 در 4 هست.. برای اینکه منظور منو خوب متوجه بشین شما به گوشی موبایلتون یه نگاهی بندازین... خوب الان ماتریس اعدادش به چه صورته؟؟؟ 3 خانه عمودی و 4 خونه افقی... درسته
الان به بند های انگشتاتون یه نگاهی بکنین!!! دقیقا بند های انگشتاتون 3در 4 هست... من از این ماتریس استفاده کردم برای اینکه نابینا با استفاده از یه دستگاه با برخورد شست دست به هر یک از بند های انگشتان دست یه عدد وارد میشه .... و تمامی اعمال ریاضی رو بتونه انجام بده.. و به صورت گویا با نابینا ارتباط داره...
شما با ماتریس گوشی موبایلتون اس ام اس نمیفرستین؟؟؟؟ شما در خودپرداز بانک رمز و مبلغ خودر رو وارد نمیکنین؟؟ در کنترل تلوزیون چی؟؟؟
من با این ماتری تمامی این کارها رو در این مدار خلاصه کردم و ارتباط با دستگاه های دیگه به صورت بیسیم هست...

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۹:۵۱:۱۵، توسط EBKA.)
۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۹:۴۳:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, CRazYFULL, sarv, Di Di, sharin, rdscience, joker, علي برقي, sungirl69, رسول, h0x00i, sajadgh, PouriaAmid, Ghoghnus, armin_gera, armanifar, omid_phoenix, orange signal, نفس**
tishab آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 49
( 26 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #3
(۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۹:۴۳:۲۸)EBKA نوشته است: سلام..
خیلی ممنون از دوستان گلم..
اسم این اختراعم حسابگر حسی برای نابینایان هست که عملکردش به این صورته که:
تمامی ماتریس های اعداد در دنیا و تمام وسایل الکترونیکی 3 در 4 هست.. برای اینکه منظور منو خوب متوجه بشین شما به گوشی موبایلتون یه نگاهی بندازین... خوب الان ماتریس اعدادش به چه صورته؟؟؟ 3 خانه عمودی و 4 خونه افقی... درسته
الان به بند های انگشتاتون یه نگاهی بکنین!!! دقیقا بند های انگشتاتون 3در 4 هست... من از این ماتریس استفاده کردم برای اینکه نابینا با استفاده از یه دستگاه با برخورد شست دست به هر یک از بند های انگشتان دست یه عدد وارد میشه .... و تمامی اعمال ریاضی رو بتونه انجام بده.. و به صورت گویا با نابینا ارتباط داره...
شما با ماتریس گوشی موبایلتون اس ام اس نمیفرستین؟؟؟؟ شما در خودپرداز بانک رمز و مبلغ خودر رو وارد نمیکنین؟؟ در کنترل تلوزیون چی؟؟؟
من با این ماتری تمامی این کارها رو در این مدار خلاصه کردم و ارتباط با دستگاه های دیگه به صورت بیسیم هست...

دمت گرم

وقتی از همه جا نا امید شدیSad

رو به کوهی وایسا و فریاد بزن

آیا امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟

خواهی شنید....

هست.....هست.....هست
Wink
۲۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۳۱:۲۶
تشکر شده توسط : EBKA, orange signal
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #4
واقعاً جای افتخار داره
هميشه پيروز و سربلند باشی

Root is not accessible
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۱۶:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : EBKA
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #5
سلام

چند روز پیش می خواستم تولد ابراهیم خوانین زاده رو بهشون تبریک بگم (2 اردیبهشت) که متوجه شدم ایشون ایران نیستن ...

فهمیدم که برای مسابقه اختراعات رفتن ژنو !!

اونطوری که به من گفتن مثل اینکه موفق شدن دو تا طلا به همراه جایزه ویژه مسابقات رو بدست بیارن

همچنین طرح تحسین شده هیئت داوران رو هم ایشون کسب کردن!!

منم مثل دفعه های قبل اینبار هم خیلی خوشحال شدم که یه کاربر ایرانویجی تونسته برای ایران افتخار بیافرینه ...

اینم متن خبرش:

نقل قول: خبرگزاری آنا: ابراهیم خوانین زاده دانشجوی رشته مهندسی برق – تکنو لوژی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور در مسابقات 2012 ژنو علاوه بر کسب دو مقام طلا،شایسته دریافت جایزه ویژه مسابقات و طرح تصویب شده هیات داوران شد.
محمد کاظم وکیل مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار آنا گفت : این دوره از مسابقات ، در سوئیس و با حضور 1000 مخترع، از 150 کشور جهان در تاریخ 18 الی 22 اوریل 2012 در شهر ژنو برگزار شد .

وی ادامه داد : ابراهیم خوانین زاده دانشجوی و مخترع دانشگاه آزاد اسلامی یزد با دو طرح در این مسابقات شرکت کرد و به حمد ا.. 2 مدال طلای جهانی به همراه جایزه وِِیژه مسابقات و طرح تحسین شده از طرف هیئت داوران را به خود اختصاص داد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه ادامه داد : این دانشجوی خلاق با تکمیل اختراع خود که در جهت کمک و راهنمای نابینایان به جهت قابلیت تشخیص اسکناس ( تمامی پول های رایج در سرتا سر دنیا) و همچنین قابلیت به روز شدن و محاسبات ریاضی بود، در این مسابقات برگزیده و حتی این طرح از طرف یک شرکت انگلیسی مورد استقبال قرار گرفته تا اختراع وی به تولید انبوه برسد که در صورت عقد قرار داد تا چند ماه آینده وارد بازار جهانی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد : سیستم کنترلر تمامی وسایل الکترونیکی و ارسال حروف و اعداد با استفاده از ماتریس بند های انگشتان دست برای نابینایان و معلولین اختراع دوم وی بود که به عنوان طرح برگزیده از نظر هیئت داوران اعلام شد و توانست جایزه ویژه مسابقات را به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: در ابتدا، ساخت این اختراع فقط برای نابینابیان و ناشنوایان و معلولین طراحی شده بود اما در حال حاضر با ارتقاء آن ، تمامی انسان ها می توانند از آن استفاده کرده و حتی به واسطه آن میتوان نسل جدید کیبرد ها را طراحی کرد .

مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان گفت : ابراهیم خوانین زاده با داشتن 9 ثبت اختراع ، 7 مدال طلای جهانی ، یک کاپ بهترین اختراع ، سه جایزه ویژه در مسابقات اختراعات جهانی ، رتبه اول در مسابقات اختراعات کشوری و 8 طرح برای گرفتن ثبت اختراع جزء دانشجوی ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی یزد است.

عکسهاشو هم میتونین ببینین:

http://www.up.98ia.com/images/hr8ylyy9uxunfs3mytrs.jpg

http://www.up.98ia.com/images/ael0dndcz824w3mmy3jr.jpg

http://www.up.98ia.com/images/vf74pucze1uzjkv2qad7.jpg

اینطور که ابراهیم جان گفتن 3 هفته دیگه برای عقد قرار داد و فروش اختراعات به یه شرکت انگلیسی میرن لندن

در آخر ضمن ابراز خوشحالی مجدد , امیدوارم که هم ایشون بتونن پله های ترقی رو همینطوری و با سرعت طی کنن و هم اینکه امیدورارم که ما هم ایشون رو واسه خودمون الگو قرار بدیم و دست از تلاش و امیدواری برنداریم ...

همچنین شعار زیبای ما می توانیم رو هم هیچ موقع از یاد نبریم!!

۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۲۶:۳۷
تشکر شده توسط : mhpc2009, Di Di, EBKA, Ghoghnus, PouriaAmid, rockeagle, armanifar, omid_phoenix, orange signal
rockeagle غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 4531
( 4726 تشکر در 1409 ارسال )
ارسال: #6
همیشه موفق باشی رفیق.

ایستاده بمیرید بهتر است تا روی زانوهایتان زندگی کنید(کوروش بزرگ)

از کرامات شیخ ما این است***شیره را خورد و گفت شیرین است

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد***وای از عمر که با میگذرد میگذرد میگذرد
۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۸:۲۶:۰۰
armanifar آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 2
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
آفرین ، ماشاالله به این دستاورد عالی
Clap آفرین ، ماشاالله به این دستاورد عالی Clap
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۱۳:۳۷، توسط armanifar.)
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۱۱:۴۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS