امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی منو
نویسنده پیام
مرد یخی آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 9
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
طراحی منو
HappyClapHappy
سلام دوستان عزیز و اساتید بزرگوار

دوستان , من تازه کار با دلفی 7 رو شروع کردم وحالا تو قسمت طراحی منو گیر کردم .کتابی که دارم از روی اون دلفی رو یاد می گیرم این بخش رو یه کمی نا مفهوم توضیح داده .سایت های مختلفی رو هم سر زدم باز به جواب نرسیدم نمیدونم اونا دارن اشتباه میگن یا نرم افزار دلفی 7 من مشکل داره
چون مطالبی که در این زمینه گفته شده یا در نرم افزار من نیست یا جواب نمیده.
از شمادوستان می خوام که اگه زحمتی نمی شه کار با عنصرmenuitem رو به صورت گام به گام برای طراحی منو برام بنویسید یا یه مثالی رو برام بنویسید تا مشکل من در رابطه با طراحی منو حل بشه .

با تشکر دوست شما مرد یخی 008
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۳۱:۴۸، توسط مرد یخی.)
۰۱-دى-۱۳۹۰, ۱۱:۵۱:۴۸
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: طراحی منو
اولا که کار با کلی از کامپوننتها از جمله منو تو کتاب اموزش مقدماتی دلفی 2009 توضیح داده شده که تو همین سایت هست
برای کار با منو چیز خاصی نمیخواهد کامپوننت رو میندازی رو فورم روش راست کلیک میکنی و اولین گزینه menu designer رو انتخاب میکنی حالا یه پنجره جدید باز میشه تو پنجره object inspector خود دلفی Caption رو پیدا میکنی و اسم منوت رو توش مینویسی مثلا file بعد اینتر که میکنی تو اون پنجره جدید که باز شده بود گزینه فایل اضافه میشه و یه خونه کنارش روشن میشه حالا واسه منو بعدی هم همینجور اسم میدی اگه مثلا واسه منو file میخواهی زیر منو تعریف کنی روش کلیک میکنی یه خونه خالی زیرش روشن میشه بعد به caption اون اسم میدی مثلا exit

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۵-دى-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, godvb

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی بانک اطلاعاتی درون یک شبکه کامپیوتر sasan_1364 0 2,103 ۱۹-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۵۷:۱۲
آخرین ارسال: sasan_1364

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS