(۲۶-اسفند-۱۳۹۰, ۲۱:۴۰:۳۹)babyy نوشته است: اطلاعات هم ندارین الکی یه چیزی بگین
سلام.چطوری؟سال نو مبارک.
لعنت بر یزید (یادمه قدیما هرکس به هم میرسیدن این جمله رو میگفتن
)
کجایی و چه میکنی؟به چه کاری مشغولی؟میگن دوشب پیش تو محلمون با تفنگ کلت بوده یا کلاش یک مغازه دار رو کشتن؟؟تونشنیدی؟
ببخشید دیگه خودت گفتی یک چیز بگم
(۲۶-اسفند-۱۳۹۰, ۲۱:۴۰:۳۹)babyy نوشته است: سلام
نحوه کار اسکنر آنلاین سیستم برا ی کشتن ویروس جطوریه ؟
احتیاج به اینترنت پر سرعت و ... هست ؟؟
فایلها آپدیت میشوند رو سایت ؟
هرگونه اطلاعات قابل توجه داری یدید ممنون میشم
سلام دادا.خوبی؟این پردازش که میگی بصورت آنلاین انجام بشه بقولی اسمش رو میزارن پردازش ابری (Cloud Computing)که برای این کار باید اینترنت سرعت خوب داشته باشی .این الگو پردازش که ارائه دادن رو من درکل قبول ندارم.
مفهوم پردازش ابری و یا رایانش ابری چیست؟
با این کار شما تمام پردازش رو میدین به سرور انجام بده مثلا شما یک سیستم با کانفیگ پایین دارین که حتی ویندوز7 هم نصب نمیشه ولی میتونید کارهای عظیمی توسط پردازش ابری انجام بدید.نرم افزارهای سنگین برروی سرورها نصب شده و شما فقط به اینترنت اتصال برقرار میکنید و داده ها رو میدین سرور اون پردازش میکنه و خروجی رو براتون میفرسته (اینطور گفتم دیدکلی رو داشته باشید به رایانش ابری)
و بازهم بعنوان مثال شما مدیر یک شرکت هستین و کلی سیستم دارین بجای اینکه بخواهید هزینه هنگفتی تخصیص بدین و سیستم های کانفیگ بالا تهیه کنید که دیتابیس مثلا اوراکل یا اسکیوال سرور روی هرسیستم نصب بشه و لایسنس هم بخرید!! میایید یک سیستم مرکزی و با قدرت بالا تهیه میکنید کل سیستم هاازطریق شبکه اتصال پیدا میکنن به سیستم مرکزی و اطلاعات رو ثبت و ویرایش میکنند.در اینصورت ما یکی از اونواع رایانش ابری داریم به نام ابرخصوصی، که مخصوص یک شرکت است.حال اگر چند شرکت منابع یکسان داشته باشند میتونن اینکاررو بین خودشون انجام بدهند که یک نوع دیگر از رایانش است به اسم ابرگروهی.
گاهی نکات مناسب، مثبت و جالبی میشه از رایانش ابری بدست آورد.این مثال ها برای سازمانها بود که هزینه کمتر امنیت بیشتر و ... است و بین یک، دو و یا چندسازمان است و خودشون میدونن چکارکنند. ولی من و یاشما کاربر عادی و یا بازهم شرکت ها و سازمانها اگربخواهند از سرورهای خارج استفاده کنند بحث حریم خصوصی پیش خواهد آمدوخوب بحث پیش میاد که چرا اطلاعات مون رو بدیم دیگران؟؟
ریچارد استالمن عزیز (پسرخالمه
)میگه:رایانش ابری فقط یک حیلهٔ سادهاست که مردم مجبور شوند از سیستمهای انحصاری استفاده کنند که هزینهٔ آن بیشتر و بیشتر از قبل است. او به گاردین گفت:این احمقانه است، این چیزی بدتر از احمقانه است، این فقط بزرگنمایی در بازاریابی است.
ویا لری الیسون مدیر ارشد اجرایی اوراکل میگه : رایانش ابری چیزی است که در حال حاضر ما از آن استفاده میکنیم و هیچ تأثیری در آن نگذاشتهاست به جز تغییر کلمات در تبلیغات ما.
از این جهت که با یک سیستم کانفیگ پایین میتونید کارهای عظیمی انجام بدید خیلی جالب بنظر میاد قبول دارم، خوب بحث اصلی و مشکل میشه سرعت اینترنت که توی ایران همیشه جاوید ما، این مشکل بوده و هست و استفاده از پردازش ابری برامون گرون و به صرفه نیست.
یکی از مزایا پردازش ابری دسترسی به بروزترین فایل ها است .
شما یک فایل رو در بندرعباس برروی سرور گذاشتین و من از قوچان میام فایل رو تغییر میدم و بعد از من، یکی دیگه از لندن میاد تغییرات رو انجام میده وفایل رو به روزتر میکنه.آخرشب که سربزنید آخرین سند و به روزترین سند رو دارین .همچنین اگربنده و چه شخصی که لندنه و یا بندرعباس به آخرین ویرایش فایل دسترسی داریم.دیگه غم وغصه نداریم که هارد ویروسی نشه،هاردمون خراب نشه اطلاعات ازبین بره و یا روی فلش مموری داشته باشیم همراه خودمون و ...
ما تمام اطلاعات رو روی سرور داریم وبقول اغراق آمیزی که درباره پردازش ابری میگن : اطلاعات توی آسمونهاست و بین ابرها.
نمیدونیم کجاهستند ولی همیشه در هرمکان و هرزمان به اونا دسترسی داریم فقط نیاز به اینترنت داریم و یک سیستم که تنها قابلیتش اتصال به شبکه و اینترنت باشه.
در همین راستا پاندا یک آنتی ویروس پردازش ابری ارائه داده :
کد:
http://www.cloudantivirus.com/en/forHome/
که میتونید از لینک زیر یک فایل 698کیلوبایتی رو دانلود و سیستمتون رو اسکن کنید!!
کد:
acs.pandasoftware.com/cloud/PandaCloudAntivirus.exe
خوب حالا فایل رو دانلود کردید و میخواهید نصب کنید و مسیردهی می کنید و ... ادامه نصب میبینید نوشته Downloading file.که باید چندین فایل ضروری و مورد نیاز دانلود بشه و از حجم اون خبر ندارم چون بابت بایت به بایت اینترنت داریم پول میدیم.
خودم از این آنتی ویروس بشخصه استفاده نکردم نوع لوکال توی سیستم خودم، ولی نوع پردازش ابری رو تا مرحله ای پیش بردم و کامل انجام ندادم.
ولی بنظرم میاد signature از فایل تهیه میکنه و میفرسته سرور و response هم میاد که فایل ویروسه یا نه اگه هست اسمش چیه و ...
یکی از مزایای پردازش ابری دسترسی داشتن به آخرین ویرایش و نسخه فایل ها است.که درپردازش ابری شما به روزترین دیتابیس آنتی ویروس دسترسی دارین.
وگرنه معقول نیست که فایل رو آپلود کنه!!اینطوری که کل هاردتون رو باید بفرستین رو سرور پاندا و بازهم بحث حریم خصوصی.و یا اگر دیتابیس رو دانلود کنه که چه کاریه و چرا ملانصرالدین بازی!؟همون رو از بیرون بگیر تو سیستم نصب کن ، آپدیت هم انجام بده و درانتها سیستم رو اسکن کن.
اگر با DropBox کارکرده باشید و آشنایی داشته باشید میبینید که برنامه کلاینت که نصب میکنید برای sync کردن حجم میگیره کارخاصیم نمیکنید ولی خوب sync رو انجام میده.
جدای از این بحث برای پردازش ابری ما چگونه ازاین فرآیند استفاده کنیم و سود ببریم.
در اینجا بحث سرویس ها است اگر تحت وب و asp.net کارکرده باشین با کلمه WCF آشنا هستید.SOA برنامه مبتنی برسرویس.Service Oriented Application.
کاربر درخواست رو میفرسته سایت توی سرور توسط سرویس ها پردازش میشه و نتیجه به کاربر داده میشه که کل کار توی سرور و توسط سایت انجام میشه و کاربر فقط ارسال درخواست و دریافت پاسخ رو انجام میده و بس.اگرتابحال با WCF کار نکردید یکم دنبالش باشید و یادبگیرید.
درانتها برای آشنایی با رایانش ابری - پردازش ابری از دولینک زیر استفاده کنید که یکی ترجمه فارسی و دیگری اصل انگلیسی هست:
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Computing
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B4_%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C
دلیل ویرایش: چقدر غلط املایی رخ میده موقع تایپم