امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک - روشن خاموش کردن لامپ ال ای دی از طریق USB
نویسنده پیام
armandelta2002 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 10
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
کمک - روشن خاموش کردن لامپ ال ای دی از طریق USB
سلام من چیز زیادی از الکترونیک نمیدونم فقط در حد لحیم کاری و خوندن نقشه
ولی در عوض برنامه نویسی ویژال بیسیکم خوبه.
یه مقداری هم از طریقه کامپایل و کد نویسی PIC اطلاع دارم.

میخواستم اگه میشه چند تا مثال همراه با نقشه واسه روشن و خاموش کردن یک لامپ ال ای دی یا هر چیز دیگه ای از طریق کامپیونر و پرت USB واسم بزارین ممنون میشم .
من یه نمونه برنامه داشتم واسه پرت کام و پرت LPT بودن بدرد کار من نمیخوردن من میخوام که روی USB جواب بگیرم .

در کل من میخوام وقتی روی فرمم توی برنامه VB.net (یا هر زبان دیگه ای باشه مهم نیست تبدیلش میکنم به VB) روی دکمه ای زده شد چراق روشن شه بعد از 1-2 ثانیه خاموش شه همین چشم امیدم به بچه های ایران ویچ هستHappy
۱۶-خرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۳۸:۴۸
amin11 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک - روشن خاموش کردن لامپ ال ای دی از طریق USB
(۱۶-خرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۳۸:۴۸)armandelta2002 نوشته است: سلام من چیز زیادی از الکترونیک نمیدونم فقط در حد لحیم کاری و خوندن نقشه
ولی در عوض برنامه نویسی ویژال بیسیکم خوبه.
یه مقداری هم از طریقه کامپایل و کد نویسی PIC اطلاع دارم.

میخواستم اگه میشه چند تا مثال همراه با نقشه واسه روشن و خاموش کردن یک لامپ ال ای دی یا هر چیز دیگه ای از طریق کامپیونر و پرت USB واسم بزارین ممنون میشم .
من یه نمونه برنامه داشتم واسه پرت کام و پرت LPT بودن بدرد کار من نمیخوردن من میخوام که روی USB جواب بگیرم .

در کل من میخوام وقتی روی فرمم توی برنامه VB.net (یا هر زبان دیگه ای باشه مهم نیست تبدیلش میکنم به VB) روی دکمه ای زده شد چراق روشن شه بعد از 1-2 ثانیه خاموش شه همین چشم امیدم به بچه های ایران ویچ هستHappy

سلام اتفاقا منم میخوام با usb ارتباط برقرار کنم برنامه میکرو ونقشش بلدم تو کامپیوترش موندم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-خرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۰۰:۰۷، توسط amin11.)
۱۷-خرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۵۸:۳۸
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
برنامه ي سمت PC رو خودتون نمي تونيد از صفر بنويسيد. ( با برنامه ي ارتباط با پورت سريال RS232 به كل تفاوت داره ... )
بايستي از برنامه اي استفاده كنيد كه سورسش هم باهاش باشه ( البته اگر قصد ارتقا اش رو داريد. )
برنامه هم بايستي با استفاده از درايور با دستگاه تبادل اطلاعات داشته باشه . يعني علاوه بر برنامه به درايور هم نياز هست.
در كل مراحل فوق العاده پيچيده اي دارهه كه كار يك نفر نيست .
اين وسط اگر كار كنترلي مي خواهيد انجام بديد ، HID مي تونه مناسب و كافي باشه ، چون درايورش رو خود ويندوزها دارن و احتياجي به نوشتن دوباره ندارهه ... ، نرم افزار سمت PC هم با استفاده از توابع API مي تونه با درايورش ارتباط برقرار كنه ... ( براي HID )
البته به اينجا ختم نمي شه ! شرايط خود ميكرو و معرفي كردن خودش به PC بايد كاملا با برنامه ي سمت PC و درايورش مچ باشه و ...

اگر اشتباه نكنم خود ميكروچيپ يه سري كتابخونه براي PIC هاي USB دارش بيرون داده و كمي سرچ بزنيد پروژه هاي عملي هم به چشم مي خورهه !

اگر پروژه ي ماوس و يا فلش مموري هم باشه كه اصلا احتياجي به برنامه ي سمت PC ندارهه و مستقيم مي تونيد ارتباط داشته باشيد.

موفق باشيد.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۴۲:۰۶، توسط sharin.)
۱۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۴۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : armandelta2002, رسول
armandelta2002 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 10
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
(۱۷-خرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۵۸:۳۸)amin11 نوشته است:
سلام اتفاقا منم میخوام با usb ارتباط برقرار کنم برنامه میکرو ونقشش بلدم تو کامپیوترش موندم

خوب من API رو جویدم تو برنامه نویسیی فقط نو الکترونیکش موندم
دوستمون درست میگه ولی یکم پیچیدش میکنه ما نمیخوایم فلش مموری بسازیم فقط میخوایم یک داده ارسال یا دریافت شه و اگه بطونم یک سخت افزار دست کنم که پی سی بشتاستش و داخل تراشش یه مدل خواصی رو به پی سی بشناسونه ارسال اطلاعات از پی سی به USB رو راحت میتونم انجام بدم .
منظورم از شناسوندن یک مدل خواص اینه که وقتی به کاپیوتر وصل میشه یه دینگ کنه و بگه که مثلا DeltaUSBbest رو شناخته مثل یک فلش مموری همین.(این رو میدونین که فلش مموری رو به هر سیستمی وصل کنین مشخصاتش ثابته)

این مطالب هم تو همین ایران ویچ سرچ زدم

براي PIC هم يه مدل PIC داريم كه توي خودش USB داره (PIC16c745) توي ديتا شيتش هم كامل توضيح داده

اگه از compiler microC for PIC استفاده کنی میتونی از مثال خوبی که با میکروی PIC 18F4550 زده اسفاده کنی خود compiler تو قسمت tools ترمینال چهت کار با usb قرار داده.

تو بازار برای ارتباط به درگاه USB از یک سری بورد ها هست که برای ارتباط USB یا تبدیل Rs232 به USB هست استفاده می کنند

این 2 آدرس هم فکر کنم یکم کمکمون کنه
http://projects.m32.ir/159/
http://www.forum.lianportal.com/thread16320.html
http://320volt.com/en/usb-projeleri-visu...0-18f4550/

amin11 اگه پایه باشی روی اون PIC18f2550 که با سی شارپ نوشتن مانور بدیم واسه روشن خاموش کردن یک لامپ ال ای دی برنامش چیز شاخی نبود . امروز من میرم که این آیسی رو تهیه کنم.
سفارش دادم آیسی رو واسه آخرای هفته آینده میاد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۰۶:۴۳، توسط armandelta2002.)
۱۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۳:۱۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط PIC با کامپیوتر از طریق پورت USB sos666 9 13,970 ۳۰-تير-۱۳۹۵, ۱۲:۰۰:۴۷
آخرین ارسال: yasin.namvar
  گذاشتن رمز در هنگام پروگرام کردن میکرو برای جلوگیری از کپی کردن برنامه آن sinohe 13 18,432 ۱۴-آذر-۱۳۹۲, ۲۳:۱۸:۴۱
آخرین ارسال: omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS