امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه میکرو
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #12
RE: مقایسه میکرو
نقل قول: اخه من روی زمین مدار هم نویز دارم و برای راه اندازی درایو موتورها نیاز به زمین مشترک داره چی پیشنهاد میکنین؟
ببین کارایی رو که بت میگم انجام بده.
من انجام دادم نتیجه هم گرفتم.
یه سوال قبلا پرسیده بودی در مورد میکرو ها.
اونم جوابش این میشه که میکرو های Arm خفن ترین میکرو کنترل ها هستند و فوق صنعتی نیز هستند.
arm ها سرعتی تا 400MHz رو میتونه داشته باشه و خیلی قابلیت های داخلی داره مثل usb2 high speed و ادرنت و خیلی چیزهای خفن دیگه.اینقد خفن هستد که در بعضی از گوشی های تلفن همرا از این نوع میکرو کنترل ها استفاده میشه.و میشه هستشونو java و simbian و... گذاشت.دیگه خودت بشین حساب کن که چقدر خفن هستند.م که عاضق میکرو کنترل های Arm هستم....:X:*:-*

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alireza1992 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 0
( 11 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #13
پس نگفتی چیکار کنم ؟
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸:۱۲
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #14
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸:۱۲)alireza1992 نوشته است: پس نگفتی چیکار کنم ؟
بت گفتم که:
نقل قول: اها منم این طور مشکلی واسم پیش امده بود.
باید مدار تغذیه ی سرووهات جدا از مدار تغذیه میکرو باشه.
من با Atmega64 چهار تا سروو که سه تاش کوچیک و یکیشم بزرگ بود بدون هیچ گونه نویزی سروو هارو راه انداختم.من 2تا مدار تغذیه واسشون درست کرده بودم که یکیش ماله مدار اصلی که شمال آی سی ها و ماژول ها و سنسور هاو... بود اون یکی هم ماله سروو موتور ها بود.البته هر مدار تغذیه من 5ولت با 3آمپر رو به مدار میداد.
شما هم باید همچین کاری رو انجام بدی و حتما در مدار تغذیت از خازن های الکترولیت با ظزفیت بالا و خازن های عدسی در هر دو طرف مدار(ورودی و خروجی)استفاده کنی.
موفق باشی....

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #15
حالا ابنو دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یا همه ی Arm ها یا بعضی ازخانواده هاش(چون خانوادهاش زیادن)قابلیت اینو دارن که چند خط برنامه رو همزامان اجرا کنن.وهمون طور هم که قبلا گفتم روشون میشه سیستم عامل نصب کرد...

۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۲۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: حالا ابنو دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یا همه ی Arm ها یا بعضی ازخانواده هاش(چون خانوادهاش زیادن)قابلیت اینو دارن که چند خط برنامه رو همزامان اجرا کنن

اينو از كجا خونديد ؟!

درسته كه ARM خفنه ، اما ازش اسطوره نسازيد Biggrin
ميكرويي كه چند خط رو در يك زمان انجام بدهه چه معنيي مي ده ؟!
اگر چند هسته اي باشه ، بله ، ولي اينها تك هسته اي هستن مشخصا .
شما CPU هاي پنتيوم هم نگاه كنيد ، اون ها خط هاي برنامه رو تك تك مي رن جلو. اگر بخواد چندتايي برهه جلو ، بجاي 1 ALU چندتا ALU مي خواد و ... همينطور باقيه اجزاء ، و يه واحد مديريت تقسيم وظائف و ... مي خواد كه پيچيدست ...
هر خانواده ايش رو هم بهر كاري ساختن . شايد در بيش از 90% موبايل ها و تبلت ها هم استفاده دارهه ... ، محدوده فركانسيش بالاتر از اين حرف هاست ...
سيستم عامل رو روي AVR و pic و ... هم مي شه پورت كرد ، البته اين كجا و آن كجا ...
كه باز بحثش پيچيدست و ... بگزريم.
-----------------------------------------------
براي مشكل نويز و ... ، بايد روي تجهيزات سخت افزاريش كار كرد و بورد كنترل كننده رو بايد جدا از موتور در نظر بگيريد و با فاصله ي مناسب و در جاي مناسب استفاده كنيد. هر ميكرويي باشه ، وقتي نزديك موتور باشه هنگ مي كنه ...

موفق باشيد.

۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۱۳:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, WhiteNoise
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #17
نقل قول: اينو از كجا خونديد ؟!
درسته كه ARM خفنه ، اما ازش اسطوره نسازيد Biggrin
شارین جان دیگه حالمونو نگیر.من عاشقه arm ها هستم.
نمیدونم والله از یک دانشجو شنیدم.
1.ببینم وقتی سیسیتم عامل روشون نصب میکنی دوباره برنامه هارو خط به خط میخونه؟
2.چطور روی این Arm ها سیستم عامل نصب میکنند؟

۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #18
1. بله.
2. به سختي Biggrin
سيستم عامل هايي مثل win CE و ... كه بايستي خريداري بشن و ...
اما چيزي كه free هست و ما ديديم ، به جاي كد زدن به شيوه ي معمول كه بهش hard loop مي گن ، با استفاده از يه سري از توابعي كه سازنده درست كردهه ، برنامه رو به چند task تقسيم مي كنيد.
فرض كنيد در برنامه قرارهه 3 تا موضوع رو كنترل كنيد ، پس 3 تا task مي نويسيد + چند تا task ديگه در صورت نياز.
Task هم يه چيزي شبيه به تابع هست.
خود keil يه free RTOS به نام RTX دارهه و ...
بگذريم.

سبك كار سيستم عامل ، روش وقفه اي هست ، يه منبع وقفه رو درگير مي كنه و مدام ازش استفاده مي كنه .
اينطوري يكمي از كار 1 رو انجام مي دي و يكمي از كار 2 و يكمي از كار 3 به صورت متوالي.
بازه ي زماني اجراييشون رو محدود و كوچك مي گيري ، جوري كه در هر ثانيه ، هر 3 تا كار بخشيشون صورت مي گيرهه ، خوب چيزي كه به چشم ما مي ياد اينه كه هر 3 تا كار در يك زمان دارن صورت مي گيرن !
منظور از انجام چندتا كار به صورت همزمان اين هست. اما در واقع سبك اجراشون به اين صورته كه گفتم ( البته در ساده ترين حالت )
البته هر كاري نياز به سيستم عامل ندارهه ...

موفق باشيد.

۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۱۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, WhiteNoise

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تست میکرو atena.kh 11 11,194 ۲۱-آذر-۱۳۹۰, ۲۲:۰۲:۰۰
آخرین ارسال: titery

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS