امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR
نویسنده پیام
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 3
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #12
RE: اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR
سلام به دوستان عزیز
خواهشمندم اگه می توانید بامن همکاری کنید به کمک فوری شما نیازمندم .
میشه همه فرمول هایی که در برنامه به کار رفته برایم بنویسید وبگویید برچه اساسی نوشته ؟
طرز کار مدار را نیز اگه میشه از ورودی تابه انتها به صورت دقیق توضیح دهید نقش همه اجزادر مدار نیز همینطور ؟
منتظر کمکتون هستم دوستان.
ممنون
۰۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۰۶:۱۵
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 155
( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #13
با سلام

دوست عزیز یک سوال داشتم
شما این مدار رو ساختید و کار کرد ؟
من خیلی وقته میخوام این مدار رو بسازم ولی احتمال کارکردنش برام خیلی کم بود !!
البته یه مدار دیگه با تاینی 2313 ساختم که خیــــــلی راحتر هست ولی بجای ال سی دی از سون سگمنت استفاده شده
۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵:۵۹
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #14
من فقط روی شبیه سازی این مدار میخوام کار کنم نه ساخت
از این که هیچ کس کمکم نکرد خیلی ناراحت شدم .
توروخدا کمکم کنید .
توی مدار ساخت رله دوم و آپ امپ آخر دقیقا چه نقشی دارند ؟ خروجی رله دوم چه چیزی را تغییر می دهد ؟
توی برنامه نویسی متغیرهای m , j ,k چه کاری انجام می دهند و برنامه با تغییرات آن ها به چه صورت عمل می کند ؟
سوالای زیادی دارم اگه میتونید کمکم کنید خواهش میکنم دریغ نکنید .
باتشکر
۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶:۳۹
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #15
سلام

من مشابه این مدار رو ساختم ولی خودش رو با وجود اینکه خیلی هم مشتاق هستم نساختم
در مورد راهنمایی ، دقیقا منم یک سال پیش همین مدار رو گذاشتم و از دوستان در چندین سایت کمک خواستم ولی متاسفانه هیچ کسی این مدار رو در ایران نساخته ، علتش هم این هست که میشه همین مدار سلف سنج و خازن سنج رو با PIC ساخت که خیلی خیلی خیلی راحتر هست.

منم در مورد این مدار نکات مبهم زیادی دارم و مثلا اینکه مقادیر R21 , C14 در مدار درج نشده
و اما در مورد سوال شما :
دله ها تا جایی که من میدونم و 99 درصد هم مطمئن هستم ، در هنگام راه اندازی مدار یکی از رله ها برای یک لحظه کار میکنه که با این عمل هم مقدار خازن سنج و هم مقدار سلف سنج رو کالیبره میکنه و بلافاصله قطع میشه
اون یکی رله هم برای سوئیچ کردن بین سلف سنج و خازن سنج هست که در بسیاری از مدارات بجاش از کلید دو زمانه استفاده شده و شما هم میتونید از مدار حذفش کنید و بجاش کلید بذارید

من خواهش میکنم اگر شما هم اطلاعاتی در مورد این مدار دارید به من کمک کنید ، شاید به کمک هم تونستیم این مدار رو بسازیم
من حاضرم بردش رو هم طراحی و عملاٌ بسازمش و هم رو شبیه سازیش و غیره کار کنم
۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۰۴:۱۹
تشکر شده توسط : alimogmov
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #16
سلام
از اینکه جواب من رو دادید خیلی ممنونم .
البته که من حاضرم به شما کمک کنم و خیلی عالی میشه اگه بتونیم باکمک هم به نتیجه برسیم من زیاد وقت ندارم و هرچه زودتر باید این پروژه رو تموم کنم و به استادم تحویل بدم .
همونطور که قبلا هم گفتم من فقط روی شبیه سازیش کار میکنم نمیخوام بسازمش ولی تا اونجا که بتونم کمکتون میکنم .
اون مداری که شما ساختید بامیکروکنترلر AVR هستش ؟ شبیه سازی هم کردید ؟
میتونم خواهش کنم شبیه سازی و برنامش برای منم بزارید ؟
شما اطلاعات از کدوم قسمت مدار میخواهید ؟ چون منم مثل شما خیلی سوال دارم که یه تعدادیش حل شده و خیلی سوالات تو ذهنم هنوز مجهوله سوالاتون رو بگید امیدوارم که بتونم بهتون کمک کنم .
۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۴۰:۱۵
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #17
با سلام

من چندین مدار برای سلف و خازن سنج ساختم که یکیش با AVR و بقیه با PIC بوده
نکته جالب اینجاست که هیچ کدوم از مداراتی که با PIC ساختم بدرستی کار نکردن و همشون یک جاشون می لنگید !!! و به احتمال زیاد مشکل از طرف من بود چون زیاد با PIC کار نکردم

اما در مورد اون مداری که با AVR ساختم یکی از مزایا (شایدم معایب) این هست که با یک سون سگمنت 4 تایی کار میکنه و ال سی دی نداره، که از لحاظ هزینه خیلی بصرفه هست ، ولی خوب تو شبیه سازی ال سی دی بهتره
در مورد کار کردش ، در یک رنج خاصی خیلی عالی کار میکنه ، و مهمترین و جالب ترین نکتش اینجا هست که مدار خیلی خیلی ساده و راحت هست و در مقایسه با مداری که شما گذاشتید واقعا اصلا خیلی خیلی ساده تر هست
من این مدار رو شبیه سازی نکردم ولی زود میتونم تو پرتیوس حلش کنم
فقط نکته مورد توجهش این هست که تنظیم فیوز بیتش یکم سخته !! (2 تا 2313 سوزوندم در این راه !!!)
نقل قول: شما اطلاعات از کدوم قسمت مدار میخواهید ؟ چون منم مثل شما خیلی سوال دارم که یه تعدادیش حل شده و خیلی سوالات تو ذهنم هنوز مجهوله سوالاتون رو بگید امیدوارم که بتونم بهتون کمک کنم .

و اما در مورد مدار اصلی که شما گذاشتید
من خیلی میخوام این مدار رو بسازم و بیشتر میخوام در این مورد کار کنیم و به هم کمک کنیم
حالا شما هم که میفرمایید شبیه سازی فقط میخواهید ، اتفاقا برای منم شبیه سازیش خیلی مهمه ، چون تا مطمئن نشم که مدار درست هست و بخوبی کار میکنه ، نمیخوام بیخودی بشینم و مدار طراحی کنم

پس به این ترتیب به نظر منم اولین اقدام فکر میکنم باید این باشه که مداری رو که شما گذاشتید شبیه سازی کنیم، بعدش هم اگر انشاالله درست کار کرد شما به استاد تحویل میدید و منم میشینم مدارش رو طراحی می کنم

در اولین قدم نکات مجهول برای من همون R21 , C14 هست
در قدم دوم بنظر من ، اول باید روی همین مدار شماتیک که شما گذاشتید قیسمت های اضافی رو حذف کنیم
مثلا همین سوکت AVR-ISP که گذاشته ، خوب تو شبیه سازی که بدرد نمیخوره (تو خود مدار هم منم نمیخوام بذارم) و کلی همین چین چیزهایی تو مدار هست که بودنشون اصلا ضروری نیست
۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۳۹
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #18
سلام
منظورتون مقادیرR21 و C14 هست ؟ یانقششون ؟
راستش منم تو این قسمت مدار موندم که ورودی adc0 که به آپ امپ دوم مربوط میشه چجوری باید تحلیل کرد ؟ فقط میدونم که آپ امپ دوم واسه اندازه گیری خازن های الکترولیت هست . کلا ورودی های adc که رومدار نشون داده نمیدونم از کجا میاد آیا تو پروتئوس میخواد یانه ؟ حالا از استادمم میپرسم ببینم چی میگه .
کلا headerهای 4و5و7 که نمیخواد توپروتئوس ببندیم lcd هم بدون header16 به میکرو وصل میکنیم . مدارتولیدکننده 5v هم که نمیخواد چون خود پروتئوس power 5v داره .
راجع به رله ها اینو بگم که توی پروتئوس این نوع رله به صورت device هست و جواب نمیده باید از دو رله یک کلیده active 5v به جای هر رله استفاده کنیم البته نمیدونم جواب بده یانه ؟
۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶:۴۶
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #19
سلام
ببخشید راجع به رله ها اشتباه کردم امروز که تو پروتئوس کار میکردم متوجه شدم رله (relay2P) از نوع active هم هست و دیگه نیازی نیست که از روش بالا که گفتم استفاده کنید حالا میخوام این مدار رو تو پروتئوس ببندم ببینم نتیجه چی میشه . شما مدار رو بستید نتیجه ای گرفتید ؟
۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۳۲:۲۱
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #20
سلام
نقل قول: منظورتون مقادیرR21 و C14 هست ؟
منظورم این هست که اگه تو نقشه هم دقت کنید ظزفیت این دو مقادیر تو نقشه درج نشده

فکر کنم منظورتون رله دو کنتاکت باشه ، که اونم هست

من هنوز نتونستم مدار رو شبیه سازی کنم ، ولی بالاخره شما از یک جایی شروع کنید و اینجا بذارید ، منم هر کجاهایی که مونده رو میرم جلو
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۳۴:۳۷
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #21
سلام
مداری که خودم بستم رو براتون گزاشتم البته مقادیر مقاومت و خازن مجهول رو همینطوری دو مقدار گزاشتم .
مدار رو که شبیه سازی کردم جواب نداد و ارور داد ! دوتا از اروراش مربوط به کمپراتور LM393 بود ( No model specified for U1:A ) .
توی مدار ساخت از کمپراتور LM393AN استفاده شده شاید ارور به خاطر همین باشه دقیقا نمیدونم !
کمپراتور مناسب دیگه ای که بشه جایگزین کرد نمیشناسید ؟
من خازن C12 که توی مدار ساخت هست رو توی پروتئوس نزاشتم چون فکر کردم مدار VCC به صورت داخلی هست دیگه نیازی نباشه نظر شماچیه ؟
این ارور مربوط به چیه ؟ ( Simulation FAILED due to partition analysis errors ) .
با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   LC.zip (اندازه: 39.7 KB / تعداد دفعات دریافت: 177)
۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۳۱:۵۳
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #22
سلام میشه شکل مداری که ساختید هم برای من بزارید و هم چنین برنامش تو پروتئوس هم نبود اشکال نداره .
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۰۴:۱۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2 در یک (خازن و سلف سنج) دقیق LC Meter با ATMega8 alimogmov 2 6,813 ۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۰۳:۱۶:۵۰
آخرین ارسال: DJ-Sichan
  پیش فرض اندازه گیری فشار توسط میکرو dj kaka 11 6,486 ۲۹-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۳۰:۵۰
آخرین ارسال: sharin
Sad مشکل عجیب در برنامه اندازه گیری دما و سنجش زمان ! MicrowaveCO 2 2,762 ۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۳۱:۳۲
آخرین ارسال: MicrowaveCO
  [سوال] اندازه گیری فرکانس پالس مربعی mohza 6 6,886 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۴۴:۵۶
آخرین ارسال: sharin
  اندازه گیری پهنای باند دوربین cortex-m3 0 1,450 ۲۴-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۲۷:۱۳
آخرین ارسال: cortex-m3
  شناسایی نوع خازن cortex-m3 1 2,350 ۲۳-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۰۰
آخرین ارسال: alimogmov
Question [سوال] چطوری میشه فاصله ی دو نقطه تو فضا را اندازه گرفت؟ PRO 1 1,907 ۰۴-بهمن-۱۳۹۳, ۲۰:۴۵:۵۳
آخرین ارسال: ayat2006
  [فوری] نحوه ی ارتباط دو میکروکنترلر ای وی آر با تراشه ی TJA1050 solmaz1992 4 2,749 ۰۷-دى-۱۳۹۳, ۲۲:۰۰:۴۴
آخرین ارسال: solmaz1992
Question [سوال] مشكل در اندازه گيري دما توسط سنسور ds18b20 moham9d 11 8,196 ۲۴-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۳۵:۵۳
آخرین ارسال: moham9d
  اتصال لودسل به میکروکنترلر avr 8074 10 17,408 ۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۴۳:۳۵
آخرین ارسال: majid871421

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS