امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوربین عقب خودرو
نویسنده پیام
delazad آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 44
( 32 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #12
RE: دوربین عقب خودرو
پهلوی پیچ نوشته ۳.۳ V و اون یک رگولاتور هست. ببنید که ۳.۳ ولت اونجا هست. ورودی ۱۲ ولت توسط ۲ مقاومت ۲۷۰ اهم نصف شده. سپس از یک المان مشکی‌ که معلوم نیست چی‌ هست ردّ میشه و به ورودی رگولاتور ۳.۳ V میره. اون المان مشکی‌ هم مشکوک هست. این مسیر را با ولتمتر چک کن.

سیم زرد که با V نشون داده شده خیلی‌ به پیچ نزدیک هست. با اهمتر چک کن که سیم زرد به زمین شورت نشده باشه.

دوربین با ۱۲ یا ۲۴ ولت کار میکنه. شاید اگر ۲۴ ولت بدی کار کنه.

در ضمن می‌گید که سیاه و سفید نشون میده. شاید در حالت دید شب هست. یا در حالت NTSC مونده و مانیتور شما PAL باشه، یا بر عکس.

مشخصات نشون میده که هر ۳ مدل دوربین دید در شب با استفاده از ل ای‌‌ د IR هستند و اتوماتیک بین حالت شب و روز سویچ میکنه.

دوربین خوبی‌ هستش و آببندی IP۶۷ داره، یعنی‌ حتا زیر آب هم بره کار میکنه.

موفق باشی‌ عزیز.

(۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۴۸:۰۶)Smith123 نوشته است: با سلام. عکسها رو پیوست کردم. سیم فعالسازی دوربین یک سیمه که از چراغ به پخش وصل میشه تا اگه زدین دنده عقب، پخش سویچ کنه رو دوربین. در واقع کاری به دوربین نداره و وضعیت چراغ عقب رو چک میکنه

پهلوی پیچ نوشته ۳.۳ V و اون یک رگولاتور هست. ببنید که ۳.۳ ولت اونجا هست. ورودی ۱۲ ولت توسط ۲ مقاومت ۲۷۰ اهم نصف شده. سپس از یک المان مشکی‌ که معلوم نیست چی‌ هست ردّ میشه و به ورودی رگولاتور ۳.۳ V میره. اون المان مشکی‌ هم مشکوک هست. این مسیر را با ولتمتر چک کن.

سیم زرد که با V نشون داده شده خیلی‌ به پیچ نزدیک هست. با اهمتر چک کن که سیم زرد به زمین شورت نشده باشه. اگر حدود ۷ دهم ولتاژ هست یعنی‌ دوربین داره کار میکنه و ایراد از پخش یا مانیتور شما هست. برای امتحان میتونی‌ سیم خروجی‌ زرد را به ورودی ویدئو TV بزنی‌ جهت تست.

دوربین با ۱۲ یا ۲۴ ولت کار میکنه. شاید اگر ۲۴ ولت بدی کار کنه.

در ضمن می‌گید که سیاه و سفید نشون میده. شاید در حالت دید شب هست. یا در حالت NTSC مونده و مانیتور شما PAL باشه، یا بر عکس.

مشخصات نشون میده که هر ۳ مدل دوربین دید در شب با استفاده از ل ای‌‌ د IR هستند و اتوماتیک بین حالت شب و روز سویچ میکنه.

دوربین خوبی‌ هستش و آببندی IP۶۷ داره، یعنی‌ حتا زیر آب هم بره کار میکنه.

موفق باشی‌ عزیز.

Saeed: Think outside the box to find infinit solutions
اگر خارج از محدودیت‌هایت فکر کنی‌، بی‌ نهایت راه حل پیدا می‌‌کنی‌.

چگونه؟ با ایجاد فرصتها برای خودت.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۹:۰۸:۱۰، توسط delazad.)
۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸:۳۱
تشکر شده توسط : Smith123
Smith123 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #13
با سلام و تشکر فراوان از شما "دل آزاد عزیز"
کارهایی رو که فرمودین انجام دادم. ولتاژ کابل ویدئو در حدود 0.7 ولته و تصویر رو نشون میداد امروز البته سیاه سفید.
قطعه مشکی که فرمودین رو هم با اهم متر چک کردم مشکل نداشت.
تک پایه سمت راشت رگلاتور 3.3 ولتی ولتاژش در حدود 7 بود و 3 تا پایه سمت مقابلش بترتیب 3.3 - 7 - 0 بودن.
رو مانیتور پخش هم چک کردم و فرمتهای تصویر-ntsc, pal, secam- رو عوض کردم که باز سیاه و سفید بود... بنظرتون مشکل میتونه از خازن باشه؟ البته با اهم متر پایه هاش ارتباط داشتن
لنزش رو امشب باز کردم و از سنسور تصویرش هم عکس گرفتم

[تصویر:  z793_DSC_51392.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۳۳، توسط Smith123.)
۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۴۹:۳۸
delazad آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 32 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #14
(۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۴۹:۳۸)Smith123 نوشته است: با سلام و تشکر فراوان از شما "دل آزاد عزیز"
کارهایی رو که فرمودین انجام دادم. ولتاژ کابل ویدئو در حدود 0.7 ولته و تصویر رو نشون میداد امروز البته سیاه سفید.
قطعه مشکی که فرمودین رو هم با اهم متر چک کردم مشکل نداشت.
تک پایه سمت راشت رگلاتور 3.3 ولتی ولتاژش در حدود 7 بود و 3 تا پایه سمت مقابلش بترتیب 3.3 - 7 - 0 بودن.
رو مانیتور پخش هم چک کردم و فرمتهای تصویر-ntsc, pal, secam- رو عوض کردم که باز سیاه و سفید بود... بنظرتون مشکل میتونه از خازن باشه؟ البته با اهم متر پایه هاش ارتباط داشتن
لنزش رو امشب باز کردم و از سنسور تصویرش هم عکس گرفتم

[تصویر:  z793_DSC_51392.jpg]

دوست عزیز،

دوربین شما سالم هستش. اینقدر اونو باز نکنید. فکر می‌کنم چون به صورت اتوماتیک بین شب و روز سویچ میکنه در نور کم داره در حالت IR کار میکنه. اگرچه باید در این حالت بازهم رنگی‌ باشه.

زیر نور زیاد یا در بیرون و با آفتاب هم چک کنید. شاید به صورت رنگی‌ نشون بده.

موفق باشین.

۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۰۶:۴۰:۰۳
Smith123 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #15
فکر نمیکنم سالم باشه چون تصویرش همیشگی نیست زیر آفتاب هم سیاه سفیده. هیچ تنظیمی هم رو خود دوربین نداره که بعنوان مثال از حالت ntsc بره رو pal. البته خود فروشنده هم که آدم منصفی بود از خرابیش تعجب میکرد...
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۰۹:۵۶:۴۰
Smith123 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #16
با سلام
به نظرتون میتونه مشکل از خازن باشه؟ میشه تستش کرد؟
۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۷:۵۶
delazad آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 32 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #17
(۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۷:۵۶)Smith123 نوشته است: با سلام
به نظرتون میتونه مشکل از خازن باشه؟ میشه تستش کرد؟

دوست عزیز،

خازن خراب نیست زیرا شما دارین ۰.۷ ولت تو ویدئو خروجی میگیری. تصویر هم هست، حالا B&W هستش. ولتاژ هارو چک کنید.

باید دید چرا بعضی‌ وقت کار نمیکنه، یا پس از ۱۰ دقیقه همین تصویر هم میره.

سنسور تصویر خودش نور را اندازه میگیره و شب و روز را تشخیص میده. LED های ماورای قرمز هم اتوماتیک روشن خاموش میشن.

با تلویزیون امتحان کردی؟ یا به دوربین فیلمبردی که ورودی ویدئو داره بزن. دوربین باید اتوماتیک بین NTSC یا PAL سویچ کنه.

اگر میشه اسیلوسکوپ بزن به ویدئو. فکر کنم که سیگنال‌های رنگ کم ولتاژ باشند. RGB signal pulses باید در حدود H-Synch یا همون blank pulse باشند. اگر کم هستش، تراشه پردازش تصویر رفته تو حالت غریبی. پین reset اونو پیدا کن و شاید زود ریست میشه. یه خازن ۱۰ یاوف به خازن پین ریست اضافه کن برای امتحان و زیاد کردن سیکل ریست.

منم موندم چرا این دوربین جواب نمیده.

Sad

یه خازن ۱۰ uF به خازن پین ریست اضافه کن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۲۳:۰۹، توسط delazad.)
۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱:۳۵
Smith123 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #18
سلام دل آزاد
به یک تلویزیون قدیمی زدم! فقط رو حالت ntsc 3.58 رنگی نشون میده و رو pal, secam, ntsc 4.43 میره رو سیاه سفید. البته اوایلی که خریده بودم رنگی بود رو پخش. (حالا براش ic 7812 گذاشتم)
رو پخش ماشین هم تو تمام حالات حتی ntsc سیاه سفیده. در ضمن یکم که تکون میدادم قطع و وصل میشد پس یک جایی loose connection داره. اون پین ریست رو من نمیدونم کجاست اگه بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم. اینم تصویر از یک سنسور نوریه که به عکسی که بالا گذاشتم شبیه هست از آدرس:
http://www.olympusmicro.com/primer/digit...nsors.html

[تصویر:  cmoschipsfigure1.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۳۸:۲۳، توسط Smith123.)
۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۴۸:۲۸
delazad آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 32 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #19
(۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۴۸:۲۸)Smith123 نوشته است: سلام دل آزاد
به یک تلویزیون قدیمی زدم! فقط رو حالت ntsc 3.58 رنگی نشون میده و رو pal, secam, ntsc 4.43 میره رو سیاه سفید. البته اوایلی که خریده بودم رنگی بود رو پخش. (حالا براش ic 7812 گذاشتم)
رو پخش ماشین هم تو تمام حالات حتی ntsc سیاه سفیده. در ضمن یکم که تکون میدادم قطع و وصل میشد پس یک جایی loose connection داره. اون پین ریست رو من نمیدونم کجاست اگه بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم. اینم تصویر از یک سنسور نوریه که به عکسی که بالا گذاشتم شبیه هست از آدرس:
http://www.olympusmicro.com/primer/digit...nsors.html

[تصویر:  cmoschipsfigure1.jpg]

دوست عزیز،

ریست پین و اضافه کردن خازن را ولن کن، چون لازم نیست.

۱) دوربین شما فقط در حالت NTSC ۳.۵۸ کار میکنه. سعی‌ کن که پخش ماشین را در این حالت قرار بدی تا رنگی‌ بشه.

۲) اگر هر ۲ دوربین با یه تکون کوچک قطع و وصل میشن، ایراد در سیم کشی‌ یا کانکتور طرف پخش هستش و دوربین‌ها ok هستند.

۳) اگر فقط یکی‌ با تکون خوردن قطع می‌شه، ایراد در طرف دوربین هست. اگر سیمی لحیم بد نداره، یا در داخلش لحیم بد نیست، فکر کنم یه گلوله لحیم خیلی‌ کوچک در بین پایه‌های IC یا قطعه ای مونده. با ذره‌بین چک کن. شاید هم یه تکه هادی در حد یه مو باشه. بین پین‌ها را خوب چک کن، باید تمیز باشند.

در PCB ساخت چین دیدم که چون از نوع ناا مرغوب استفاده می‌کنن، در زمان ساخت، PCB از خودش هادی‌های مسی مثل ریش ریش میده بیرون.

ولی‌ عجب معمای شده این دوربین شما. خیلی‌ مشتاق هستم بدونم که عیب اصلی‌ چی‌ بوده.

خدا قوت

سعید

۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۵۷:۳۶
Smith123 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #20
سعید جون دوربین با تمام سیم کشی هاش تو صندوقه. دیشب ناگهانی قطع شد، تکونش که دادم درست شد. ولی خب همونطور که گفتم رو پخش اوایلی که نصب کردم رنگی بود ولی حالا سیاه سفیده. همه تنظیمات رو هم تغییر دادم. انگار قفل کرده رو این استاندارد 3.58 که قدیمتر هم باید باشه از 4.43 .
منم خیلی جالبه برام که دوربین کامل از کار افتاد و بعدش درست شد! البته بعد اینکه رگلاتور براش گذاشتم. مدلش ca 9306 و سازندش هم ناشناسه! از یک فروشگاه لوازم حفاظتی خریدمش...
اون یکی که از این معمولی هاست. 30 ثانیه کار نکرد مدارش هم فوق العاده ریز و شلوغه، حتی اینقدر قاب دورش شل بود که آب میتونست بره توش! با دست میشد بازش کرد
از امشب برای 2 هفته مسافرت میرم اگه اینترنت پیدا کردم سر میزنم، فعلا بای!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۱۶:۳۹، توسط Smith123.)
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۷:۳۶:۲۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] آموزش تعمیر فلش دوربین عکاسی در منزل e_vojdani 0 2,100 ۲۳-فروردین-۱۳۹۳, ۱۲:۴۵:۰۸
آخرین ارسال: e_vojdani
  آَشنایی با دوربین های مدار بسته و تجهیزات شبکه رسول 0 2,811 ۱۸-آذر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۸:۵۹
آخرین ارسال: رسول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS