امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور از اعداد فارسی فونت تاهما یا هر فونتی استفاده كنم؟
نویسنده پیام
Hadiir آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 12
( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
چطور از اعداد فارسی فونت تاهما یا هر فونتی استفاده كنم؟
چندتا سوال در مورد فونت و اینکه چطور از ا اعداد فارسی فونت تاهما یا هر فونتی استفاده کنم؟

با سلام
من دارم روی یه برنامه حسابداری فارسی کار میکنم و طبیعتا لازمه که توی محیط فارسی برنامه، اعداد هم فارسی باشند. من از فونت تاهمای ( Tahoma) استاندارد ویندوز که فونت رایجی هستش و اکثرا استفاده میکنن استفاده کردم اما با اینکه من زبان نوشتاری رو فارسی میکنم اما بازهم اعداد فارسی نیستن.
البته سایر فونتهای فارسی این مشکل رو ندارن ولی من میخوام از فونت تاهما استفاده کنم که روی تمام نسخه های ویندوز نصب و موجوده و میشه گفت فونت رایج و استانداردیه.
و اینکه من فعلا تونستم مشکلم رو با دستکاری و ایجاد تغییرات توی فونت تاهما تا حدودی حل کنم اما میخواستم ببینم ایا روش استانداردی برای حل این موضوع هست یا نه؟
و...
در کل من مشکلات زیادی با فونت ها دارم. راستش هنوز نمیدونم چه فونت یا فونتهایی مناسب برنامه نویسی توی محیط ها فارسی هستن که استانداردهای لازمه رو داشته باشن و شکل و شمایل برنامه از حالت استاندارد خارج نشه.
فونت تاهما و ایران سنس تا حدودی خوب هستن اما هر کدوم مشکلات خاص خودشان رو دارن.
از کسانی که توی این زمینه تجربه ای دارن یا به نتیجه ای رسیدن خواهش میکنم راهنمایی کنن.
با تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹:۵۰، توسط Di Di.)
۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۵۲:۴۹
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: چطور از اعداد فارسی فونت تاهما یا هر فونتی استفاده كنم؟
شما برو تو control Panel و از اونجا Regional and languge option‌ رو باز كن تنظيمات بايد روي زبان فارسي ست شده باشه

همچنين براي نمايش اعداد به صورت فارسي بايد روي Customise كليك كرده و در پنجره باز شده گزينه Disigt Substitustion‌رو

بر روي National قرار بديد. البته بايد تمام تنظيمات ديرگ زبانتون هم روي ايران و زبان فارسي ست شده باشه.

۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS