امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا Help Me....!
نویسنده پیام
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 12
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Question  لطفا Help Me....!
عزیزان سلام.نمیدونستم این سوال مربوط به کدوم بخش میشد.عذز!
من برنامه نویسی بلدم ولی نه تا این حد!یه برنامه احتیاج دارم((ترجیحا Win App) و البته بسیار عالی میشه اگه با #C باشه) که بتونه کل محتویات بایوس (( نه CMOS!!)) چه پی سی و چه لپ تاپ رو کامل و دقیق بخونه و بعد بشه اونو داخل یه فایل ذخیره کرد که بشه در صورت لزوم انو برگردوند یعنی دوباره با همین برنامه و همون فایل ذخیره شده دوباره بایوس رو پروگرم کرد.
خلاصه اینکه : یه برنامه واسه بک آپ و ریکاوری بایوس سیستم میخوام چه پی سی چه لپ تاپ.
میدونم با اسمبلی کار سختی نیست البته نه در حالت Win App
واقعا ممنون میشم چنین کدی رو برام بذارید.
Thanks
Shy
۰۸-بهمن-۱۳۹۱, ۲۳:۳۳:۵۳
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: لطفا Help Me....!
شخصا از همه دوستان بابت راهنماییاشون ممنون!!
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷:۵۱
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
مگه bios فقط خواندنی نیست؟
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hotcat
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
عزیز چیپ بایوس رو میشه دوباره پروگرام کرد. و یک تفکر ساده! : اگه قرار بود بایوس فقط خواندنی باشه به نظرتون ویروس چرنوبیل و امثالهم چه میکنند؟!!
به زبان ساده : بایوس یک چیپ الکترونیکی هست که اطلاعات کرنل سخت افزاری سیستم و اطلاعات تنظیمی سخت افرای پیش فرض - داخل آن ثبت میشن.هم خواندن و هم نوشتن بایوس 100% امکان داره.فقط 2 تا چیپ دیگه معمولا با بایوس درگیرن : 1- CMOS که اطلاعات تنظیمی فعلی سیستم شما و احتمالا و از جمله پسورد بایوس(در بعضی مادربوردها دیگه پسورد مستقیما داخل خود چیپ بایوس ذخیره میشه) رو ذخیره میکنه که اگه باطری اون off بشه اطلاعات جاری CMOS پاک شده و به حالت اطلاعات پیش فرض بایوس بر میگرده و 2- در بعضی مادربوردها و لپتاپها Security CMOS/(Bios)0 که اجازه نمیده شما در حالت عادی دسترسی غیر مجازی به بایوس داشته باشید.( البته جزعیات فنی خیلی بیشتره!)
حالا من یه برنامه میخوام که بتونه اطلاعات بایوس رو کامل بخونه و داخل به فایل(احتمالا HEX) ذخیره کنه و از رو همین فایل بشه دوباره بایوس رو پروگرام کرد.
خودم خسته نباشم!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۴۲:۵۴، توسط hotcat.)
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۳۲:۱۷
تشکر شده توسط : babyy
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #5
برنامه‌ی مشابه‌ای دیدید که اینکارا رو انجام بده؟
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۱۵:۳۲:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #6
(۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۳۲:۱۷)hotcat نوشته است: عزیز چیپ بایوس رو میشه دوباره پروگرام کرد. و یک تفکر ساده! : اگه قرار بود بایوس فقط خواندنی باشه به نظرتون ویروس چرنوبیل و امثالهم چه میکنند؟!!
منظورتون اینه که ویروی چرنوبیل که در حدود 10 هزار خط اسمبلی هست دوره داس خدابیامرز چیکار میکرد؟
اون موقع ااین سطح دسترسیها داده میشد
نقل قول: به زبان ساده : بایوس یک چیپ الکترونیکی هست که اطلاعات کرنل سخت افزاری سیستم و اطلاعات تنظیمی سخت افرای پیش فرض - داخل آن ثبت میشن.هم خواندن و هم نوشتن بایوس 100% امکان داره.فقط 2 تا چیپ دیگه معمولا با بایوس درگیرن : 1- CMOS که اطلاعات تنظیمی فعلی سیستم شما و احتمالا و از جمله پسورد بایوس(در بعضی مادربوردها دیگه پسورد مستقیما داخل خود چیپ بایوس ذخیره میشه) رو ذخیره میکنه که اگه باطری اون off بشه اطلاعات جاری CMOS پاک شده و به حالت اطلاعات پیش فرض بایوس بر میگرده و 2- در بعضی مادربوردها و لپتاپها Security CMOS/(Bios)0 که اجازه نمیده شما در حالت عادی دسترسی غیر مجازی به بایوس داشته باشید.( البته جزعیات فنی خیلی بیشتره!)
حالا من یه برنامه میخوام که بتونه اطلاعات بایوس رو کامل بخونه و داخل به فایل(احتمالا HEX) ذخیره کنه و از رو همین فایل بشه دوباره بایوس رو پروگرام کرد.
خودم خسته نباشم!!
شما حداکثر اگه سیستم عامل و مادربورتون اجازه بده فقط میتونین اطلاعات رو بخونین
وقتی سیستم روشنه و داره ازش استفاده میشه چطوری میخوای یه چیپست (بایوس)رو پروگرم کنی؟در حالت عادی هم وقتی میخوان یه چیپست رو روگرم کنن از پروگرمر استفاده میکنن

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۱:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ajlajlajl
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
در جواب دوست عزیز babby بگم که بله دیدم ولی متاسفانه چون برنامه به همراه پک سخت افزاری گران قیمت 13 میلیونی بود(1سال پیش) و البته ساخت روس و هنوز مشابه چینی که ارزانتر باشه رو ندیدم و فقط شنیدم نوع روسی و آلمانی موجود هست که من فقط روسی رو دیدم و دقیقا یکی از کارای این دستگاه همینه که در بالا توضیح دادم.
و اما جناب lord_viper (احتمالا عصبانی!!) - عزیز شما که نقل قول میزنی - من کجا گفتم وقتی سیستم روشنه پروگ کنی. خداییش با عقلم جور در میاد؟؟!!!!!
وقتی شما بتونی از بایوس کپی بگیری احتمالا بعدا میتونی از فایل(HEX) ساخته شده استفاده کنی تا با پروگرمر دوباره بایوس رو پروگرم کنی.
البه برای نکته سنجی شما احتمالا باید متذکر شد که با استفاده از یک سیستم مجزا - برنامه WinApp - پروگرمر - و IC خام بایوس جهت جایگزینی.(و احتمالا شما به عنوان یه حرفه ای کاربردش رو هم میدونید!!)
و اینجانب همچنان منتظر رانماییهای شما عزیزان هستم.البته خودمم دارم تلاش میکنم.یه جایی محدوده آدرس بایوس رو گرفتم ولی در عمل اون محدوده آدرس جواب نداد(شانس اووردم قبلا بک اون بایوس رو داشتم!) - شاید محدوده آدرس حافظه بایوسها از قدیم تا الان رو بایوسهای مختلف متفاوت باشه(ولی یه جورایی بعید میدونم!).به هر حال اگه خودم نتیجه گرفتم حتما اینجا میگم اگر دوستان هم اطلاعاتی دارن که واقعا از دونستنش خوشحال میشم.
ممنون.
۱۳-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹:۵۱
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #8
تا جایی که من دیدم نوشتنش هم امکان پذیر هست من مادربرد ASUS دارم خودش یه برنامه داده که حتی میشه باهاش یه عکس رو بجای اون نوشته های بایوس هنگام روشن شدن گذاشت! تازه مگه ندیدید خود بایوس رو آپدیت می کنن؟ نکنه من با یه چیز دیگه اشتباه گرفتم؟! (این مال لپ تاپم هست دم دست بودBiggrin)
[تصویر:  Capture15.jpg]

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۳-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #9
دقیقا همینطوره جناب behzady
اما مشکل اینجاست که خوب حالا همه میدونن ولی نتیجه هیچی!!
فکر کنم دست آخر خودم باید اسمبلم یاد بگیرم آدرس حافظه و بقیه ماجرا...
ولی اگه به جایی رسیدم و فرد دیگه ای هم دوست داشت بدونه حتما اطلاع میدم.اگرم از دوستان هم کسی اطلاعاتی داشت که بتونه کمک کنه دیگه دمشون گرم!
بازم از اظهار نظر دوستان ممنون.
۱۶-بهمن-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۰۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لطفا يه كتاب خوب vb.net معرفي كنيد gilas 3 5,009 ۱۲-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۳۷:۵۳
آخرین ارسال: Rink8

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS