امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرستنده گیرنده 4 کاناله مادون قرمز
نویسنده پیام
arash67 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 53

تشکرها : 43
( 33 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #1
فرستنده گیرنده 4 کاناله مادون قرمز
با سلام دوستان
می خواستم بدونم با استفاده از PT2272/62 به چه شکلی میتوان هر کانال را به صورت مجزا کنترل کرد من از PT2272l4 استفاده کردم اما زمانی یک خروجی را فعال میکنم برای غیر فعال کردنش باید یک کانال دیگر را فعال کنم تا خروجی قبلی غیر فعال شود آیا این آیسی چنین قابلیتی را دارد که هر کانال که با زدن دکمه مورد نظر فعال می شود با زدن مجدد همان دکمه غیر فعال می شود ؟

آنقدر شکست خوردم تا راه شکست دادن را یاد گرفتم .(ناپلئون بنا پارت).
اینم وبلاگ من: WWW.TELECOM89.BLOGFA.COM
۰۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۴۹:۴۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فرستنده گیرنده مادون قرمز 4 کاناله مادون قرمز با avr ؟ mega32 3 3,101 ۲۸-فروردین-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴:۱۶
آخرین ارسال: agape
  کمک در برنامه فرستنده avr به زبان سی sniper-70 3 3,823 ۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۲:۳۳:۲۰
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ارتباط دو طرفه با فرستنده nrf24 sniper-70 0 2,426 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: sniper-70
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  [سوال] ساخت فرستنده و گیرنده با ماژول ask sajjad12 1 3,038 ۲۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۶:۱۶:۳۴
آخرین ارسال: sajjad12
  delay در فرستنده-گیرنده ASK 315MHz با AVR cortex-m3 0 1,915 ۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۵۸:۳۷
آخرین ارسال: cortex-m3
  مشکل در دریافت اطلاعات صحیح در گیرنده با پروتکل USART cortex-m3 0 2,051 ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۵۴:۳۸
آخرین ارسال: cortex-m3
  [سوال] مشکل در پاور میکرو و گیرنده پارس( یا همون tsop 1738) HamidSay 36 17,578 ۱۱-دى-۱۳۹۳, ۰۳:۳۵:۳۵
آخرین ارسال: HamidSay
  ماژول فرسنده و گیرنده RF ماکان 12 9,163 ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۴۷
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS