امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست كمك براي Ghost
نویسنده پیام
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #1
درخواست كمك براي Ghost
سلام به همگي .
يه مشكل جديد دارم .
من نورتون گاست رو قبلا نصب كردم و از ويندوزم ايميج گرفتم و حالا كه ويندوزم خراب شده ميخام اونارو كه رو هارد هستش ريستور كنم كه ميگه بايستي از يه ويندوز ديگه اينكارو بكنم كه ويندوز ديگه هم خرابه و بالا نمياد . راه دومي كه خودش گفته استفاده از يه ديسك بوت مخصوصه كه مثل اينكه با نسخه پريمير نورتون سيستم ورك فقط وجود داره .
مشكل اينه كه اينجا من اين نسخه رو پيدا نكردم . و حجمشم خيلي زياده برا داونلود . اگه كسي راه خاصي سراغ داره يا لينك داونلود فقط ديسك بوت رو داره كمك كنه .
۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۰۰:۰۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اگه يه ويندوز ديگه بريزي رو درايو مثلا دي ميتوني تو اون بك آپ رو ريستور كني مثلا تو درايو سي بعدش ويندوز تو درايو دي رو حذف كني. فك ميكنم من اين كارو كردم (يه سال پيش منم اينجور شدم دقيقا يادم نيست چيكار كردم)
۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۰۹:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم قبول نكردن پسوورد براي ويندوز (كمك همي الان) sarv 13 17,533 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: sarv
  برنامه براي كرك كردن فايل هاي app موبايل adaneshjoo 1 3,251 ۱۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۳۰:۲۷
آخرین ارسال: veyskarami
  براي اپلود کردن فايل در http://www.5gigs.com چي كنم ؟ SajjadKAZ2003 0 2,942 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۲۱:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  من براي اجرا کردن فايلهاي MSI به windows Installer احتياج د! SajjadKAZ2003 1 2,502 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۵۶:۱۴
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  كمك چند تا سوال( مفيد براي همه) m-m 2 3,464 ۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۴۶:۵۲
آخرین ارسال: hnoktedan
  cبرنامه نويسي براي موبايل با وي بي babak125 2 3,503 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: ashkan
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  1روز خوب براي اخترشناسان‌و كسايي‌كه‌به‌ستاره ها علاقه دارند ashkan 0 2,012 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۰:۳۵
آخرین ارسال: ashkan
  كلي e-book براي دانلود ... Mohamad_VB 2 3,380 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۳۰:۱۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  يه سايت خوب براي بازي هاي كامپيوتري. ashkan 1 2,352 ۱۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۳۶:۵۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS