امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا کاربران در mybb حق انتخاب دارند؟
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #1
آیا کاربران در mybb حق انتخاب دارند؟
سلام

mybb یه سیستمیه که باهاش میشه به فرومی مثل همینی که دارین ازش استفاده میکنیم راه انداخت!

در بعضی از فروم‌ها بخش‌هایی وجود داره که دیگر کاربران از وجودش راضی نیستند؛ و خوششون نمیاد وقتی ارسالهای جدید رو میبینند در قسمت نتایج ارسال‌های اون بخش وجود داشته باشه Biggrin

مثلا فرومی در رابطه با حیوانات خانگیه اما بخشی مربوط به معرفی موبایل داره! که بیتشر کاربران شاید راضی به بودن این بخش نباشند! در این مقاله یاد میگیریم کاری کنیم که هرکسی دوست داشته باشه این بخش رو ببینه و هر کی خوشش نیاد نبینه BiggrinBiggrin

پس امیدوارم این مقاله به کمکتون بیاد

در قدم اول احتیاج به ایجاد یک گروه داریم؛ از قسمت گروه و کاربران ؛ قسمت گروه‌ها و قسمت اضافه کردن گروه جدید؛ من اسم این قسمت رو گذاشتن azad

قدم دوم اینه که کاری کنیم هرکی دلش بخواد وارد گروه بشه و هرکی دلش نمخواد بتونه از
گروه بیاد بیرون!
واسه اینمار میرم در تنظیمات گروه azad ؛ در قسمت Publicly Joinable Options که فارسیش نمیدونم چی ترجمه کردند؛ ۳ تا گزینه داره که گزینه اول یعنی Yes, users can freely join and leave this group که فارسیش میشه ؛آری، کاربران میتونند خودشون وارد گروه بشن و از گروه بیرون بروند رو میزنم؛ و تنظیمات رو ذخیره میکنم

قدم سوم اینه میخوام کاری کنم هیچ گروه کاربری بخش موبایل رو نبینه! پس میرم قسمت ؛فروم و پست‌ها؛ و وارد تنظینات اون فورومی میشم که میخوام هیچکی نبینه! (از منو تنظیمات گرینه اختیارات (permissons)) رو انتخاب میکنم؛
با اینکار یه لیستی باز میشه از تمام گروه‌های موجود در سایت! که میتونیم تنظیم کنیم هر گروهی میتواند این بخش رو ببینه یا نه! من نمیخوام کسی ببینه؛ پس تمام view ها رو میکشم و میارم سمت Disallowed؛

اما میخوام گروه azad این بخش رو ببینه! در نتجیه فقط view گروه azad رو در سمت Allowed میزارم

خب الا هیچ کاربری نمیتونه بخش موبال رو ببینه؛ اما اگه یادتون بیاد ما به کاربران این قابلیت رو دادیم که خودشون انتخاب کنند که آیا در گروه باشند یا نه! خب پس اینکار چطور صورت میگیره؟

خیلی ساده! کاربران باید برن به بخش ؛کنترل پنل کاربر؛ قسمت ؛گروه‌های عضو؛ با چنین صحنه‌ای مواجه میشوند:

البته در نسخه فارسی اون قسمت jion group اینا هم فارسی هستش؛ اگه روی پیوستن به گروه کلیلک کنند از این به بعد این بخش واسشون باز ممیشه و هرکسی پست جدیدی بده واسش نمایان میشه؛ و میتونن پست بدن و ... (بنا به تنظیمانی که ادمینت واسش در نظز میگیره)؛ بقیه هم که خوششون نمیاد از این بخش لازم به تنظیم خاصی نیست Biggrin

لازم به ذکره آموزش بالا با این هدف بود که ما میخواستیم پیش فرض کسی فروم رو نبینه و هرکسی به دلخواه واردش بشه؛ اما میشه تقریبا با متد‌های مشابه کاری کرد اون بخش بصورت پیش‌فرض نشون داده بشه هرکی دلش نخواد ببشنه گروه رو ترک کنه!

به هر حال mybb هستش و هزاران ترفند مخلتف که خیلی استفاده‌های مید‌تری هم میشه ازش کرد

منبع: خودم Biggrin
با آرزوی اینکه همه‌ی جوانان به راه راست هدایت بشوند Biggrin
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۲۲:۵۹، توسط babyy.)
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۰۹:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, WhiteNoise, aKaReZa75, orange signal, ha_60

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] مشکل با @font-face در MyBB فقط در FireFox mojtabamalaekeh 3 2,776 ۰۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۵۱:۵۴
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
at سوال در مورد Mybb eai 2 3,511 ۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۷:۲۶:۴۷
آخرین ارسال: Ambassador
  مشكل با نصب mybb hamidsina 4 4,999 ۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۴۰:۴۱
آخرین ارسال: hamidsina
  بک اپ در mybb s2aariyan 2 2,872 ۲۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۳۰:۰۵
آخرین ارسال: ha_60
  برای انتخاب یک cms خوب باید چه ويژگیهايي را در نظر بگیریم. rasa-fa 5 6,082 ۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۱۱:۴۰
آخرین ارسال: babel
  2 باگ در مای بی بی/MyBB. Y.P.Y 5 6,864 ۰۸-اسفند-۱۳۸۸, ۰۶:۱۷:۲۳
آخرین ارسال: alaska
  MyBB یا MyBaby?! Y.P.Y 0 2,286 ۰۷-اسفند-۱۳۸۸, ۱۰:۲۶:۰۶
آخرین ارسال: Y.P.Y
  انتقال دیتا بیس نیوک به mybb 1nafar 4 5,132 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۱۱:۴۱
آخرین ارسال: ha_60
  لاگین نشدن در انجمن تحت mybb alaska 19 15,797 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۴:۳۶
آخرین ارسال: alaska
  تغییر قالب برای mybb alaska 5 8,007 ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۳۹:۴۵
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن: