امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد مادون قرمز
نویسنده پیام
alighowsi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 12
( 8 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #1
سوال در مورد مادون قرمز
با سلام خدمت همه دوستان
من می خواستم با یک فرستنده مادون قرمز و میکرو برای مثال پالسی مربعی با با شکل نامشخص تولید کنم و این پالس رو بتونم با گیرنده مادون قرمز و یک میکرو دیگر ترجمه کنم و نشون بدم چی کار باید بکنم ؟ تازه می خوام که فرکانس موج بالا باشه برای مثال در هر ثانه بتونم 50 بیت اطلاعات تبادل کنم
با تشکر
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۶:۰۵
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوال در مورد مادون قرمز
سلام.
چی کار کنی؟
هر ثانیه 50 بیت ؟ Biggrin
یکم کم نیس؟ Biggrin
برای ارسال باید با دستور pulseout رو یکی از پایه یه فرکانس ایجاد کنی و تو گیرنده با دستور pulsein اونو بخوی.
همین ، حالا سرعت ارسالشم با توجه به اون الگوریتمی که دیتا میفرستی و میخونی متفاوته دیگه Biggrin

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۱۷:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, رسول, omid_phoenix, Ambassador, helma, alighowsi
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #3
حسین جان اینطوری نمیشه

لطفا یه مثال عملی هم بذار ... مدار + برنامه بیسیک Biggrin

آخه من با دستور pulseout کار کرده بودم اما با pulsein نه !!

شاید فرجی شد مشکل این دوستمون هم حل شد Biggrin
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۱۲:۴۸، توسط رسول.)
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۰۴:۰۰
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, helma, omid_phoenix
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #4
این جا به بعد به این دستور پرداخته آموزشی نیست ولی میشه ازش یاد گرفت

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۱۵:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, Ambassador, omid_phoenix, aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #5
نقل قول: حسین جان اینطوری نمیشه

لطفا یه مثال عملی هم بذار ... مدار + برنامه بیسیک Biggrin

آخه من با دستور pulseout کار کرده بودم اما با pulsein نه !!

شاید فرجی شد مشکل این دوستمون هم حل شد Biggrin
خودت میدونی وضعیت منو Biggrin
چشم سعی میکنم که این کارو انجام بدم ، ولی قول نمیدم ، چون سرم دیگه خیلی خیلی شلوغه ، من قبلا ها در روز میانگین 6 تا برنامه می نوشتم و اینجا میزاشتم ، الآن 4 ماهی هست که 2 تا هم ننوشتم .....

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۵:۴۸:۲۳، توسط aKaReZa75.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۵:۴۶:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, omid_phoenix
alighowsi آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 12
( 8 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #6
راستی یه سوال دیگه
من یادم رفت بگم که می خوام با زبان c برنامه رو بویسم
حال با زبان c چه طوری میشه این کارو کرد
اگر شما دوست عزیز هم سعی کنید یه برنامه کوچولو برای نمونه بنویسید خیلی ممنون میشم
با تشکر
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۰:۳۵
تشکر شده توسط : Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #7
تویه سی باید با یکی از تایمر یا تو مد مودلاسیون پهنای عرض پالس (PWM) یه فرکانس ایجاد کنی و تو گیرنده باید یه فرکانس متر بسازی و پالس هارو بشماری.
ولی من شرنمده خدا وکیلی وقتشو ندارم ( آخه درگیر امتحان نهایی هستم ) وگر نه این کارو میکردم .

۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۰۹:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, helma, Ambassador, alighowsi, omid_phoenix
من عاشق ایرانوج آفلاین
كاربر تک ستاره
*

تشکرها : 123
( 144 تشکر در 45 ارسال )
ارسال: #8
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۶:۰۵)alighowsi نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان
من می خواستم با یک فرستنده مادون قرمز و میکرو برای مثال پالسی مربعی با با شکل نامشخص تولید کنم و این پالس رو بتونم با گیرنده مادون قرمز و یک میکرو دیگر ترجمه کنم و نشون بدم چی کار باید بکنم ؟ تازه می خوام که فرکانس موج بالا باشه برای مثال در هر ثانه بتونم 50 بیت اطلاعات تبادل کنم
با تشکر

اول از همه باید یه پالس با فرکانس در حد چند ده کیلو درست کنی تا بتونی توی گیرنده فیلترش کنی. یعدش با استفاده از هر پروتکلی که بلدی مثلا usart داده ها رو روی پالست سوار کنی . میتونی از یه and برای اینکار استفاده کنی . فقط دقت داشته باش که بود ریتت زیاد نباشه حت المکان از 0.1 فرکانس کریرت کمتر باشه.
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۲:۱۱:۰۲
تشکر شده توسط : Ambassador, aKaReZa75, babyy, alighowsi, omid_phoenix

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فرستنده گیرنده مادون قرمز 4 کاناله مادون قرمز با avr ؟ mega32 3 3,101 ۲۸-فروردین-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴:۱۶
آخرین ارسال: agape
  سوال در مورد اتصال حافظه eeprom جانبی به میکرو SBRE77 9 10,467 ۰۷-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۳۱:۲۹
آخرین ارسال: omidrn
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  سوال در مورد ساخت ساعت با ال سي دي navayi 5 4,744 ۱۲-اسفند-۱۳۹۴, ۱۲:۱۷:۱۰
آخرین ارسال: 1نفر
  سوال در مورد دستور timeout$ mohebbat 3 2,932 ۲۹-بهمن-۱۳۹۴, ۱۲:۳۵:۱۹
آخرین ارسال: 1نفر
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  سوال در مورد حافظه جانبی برای میکرو pontiac132 4 4,705 ۰۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۵۸:۵۹
آخرین ارسال: pontiac132
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  [سوال] سوال در مورد تغذیه میکرو biner 6 4,473 ۰۶-دى-۱۳۹۳, ۱۸:۴۴:۲۲
آخرین ارسال: a.mehran
  مدار فرستنده گیرنده مادون قرمز mreza_dm2004 24 23,412 ۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: رسول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS