سلام من میخوام واسه این مدار از طریق کد ویژن برنامه بنویسم باید چطوری این کارو انجام بدم
برنامش باید با این ترتیب باشه که اگر کلید 1 رو زدی +1 در ال سی دی زیاد شه اگر 2 رو زدی باید 10 تا زیاد شه و اگر 3 رو بزنی 100 تا زیاد شه
همچنین اگر 4 رو بزنی -1 و اگر 5 رو بزنی -10 و اگر 6 رو بزنی -100 تا کم شه
لطفا هرکسی انلاینه ج بده به ایمیلم عجله دارم دمتون گرم
torentowen@yahoo.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۰۲:۲۱، توسط aKaReZa75.)
سلام دوسته من.
به ایران ویج خوش اومدی.
چندتا نکته:
1.لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک خود استفاده کنید . ( اسم تاپیک رو عوض کردم )
2.شما عجله داری درست ولی بقبه دوستان که بیکار نیستند عزیزم ، هر کسی در گیر کارش و زندگیشه .
3.اینجا کسی پروژه واسه کسی انجام نمیده ، بلکه فقط اونو کمک میکنه .
4.اگه میخوای واست پرژه انجام بدن باید سره کیسه رو شل کنی .
حالا خودت تصمیم بگیر ، میخوای واست انجامش بدن یا راهنماییت کنند ؟
اگه میخوای واست انجامش بدن تا تاپیکو به بخش درخواست انجام پروژه انتقال بدم ؟
سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر. توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم. همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم. در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیبیابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم. اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید. https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۴۴:۵۹، توسط aKaReZa75.)
سلام
خوش اومدید مهندس
از چه پروگرامری استفاده میکنید؟
در مورد اتصال پروگرامر به سیستم سرچ بزنید اطلاعات کافی بدست میارید(کافیه درایورش و نصب کنید)
در مورد تنظیم فیوزبیت هم، مدل پروگرامرتون و بگید تا کمکتون کنم