امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعویض برنامه فلاشر با یه کلید فشاری
نویسنده پیام
رسول21 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 19
( 13 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #1
تعویض برنامه فلاشر با یه کلید فشاری
با سلام دوستان من حدود 100 تا برد فلاشر چاپ کردم البته یه دوستی تو نت با هم زدیم و منم 100 تا برداشتم حالا مشکل من اینه که میخام از پین b1 یه کلید بزارم که با فشار شاستی بره یه برنامه و بایه فشار ساستی بره برنامه 2 وهمینطور الی اخر البته این پین بی 1 رو یه جای مقاومت هم گزاشتن که با مثبت تغذیه میکرو سری میشه پول داون میگن بهش یا پول آپ؟؟؟اندازه مقاومت چند اهم هستش؟
برای برنامه نویسی تو بسکام ازچه دستوراتی استفاده کنم که بتونم به هدفم برسم ؟متشکرم
۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۳۹
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #2
RE: تعویض برنامه فلاشر با یه کلید فشاری
(۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۳۹)رسول21 نوشته است: با سلام دوستان من حدود 100 تا برد فلاشر چاپ کردم البته یه دوستی تو نت با هم زدیم و منم 100 تا برداشتم حالا مشکل من اینه که میخام از پین b1 یه کلید بزارم که با فشار شاستی بره یه برنامه و بایه فشار ساستی بره برنامه 2 وهمینطور الی اخر البته این پین بی 1 رو یه جای مقاومت هم گزاشتن که با مثبت تغذیه میکرو سری میشه پول داون میگن بهش یا پول آپ؟؟؟اندازه مقاومت چند اهم هستش؟
برای برنامه نویسی تو بسکام ازچه دستوراتی استفاده کنم که بتونم به هدفم برسم ؟متشکرم
از دستور debounce باید استفاده کنی
پول آپ=یعنی پایه رو با این دستورا
ddrx.y=0
portx.y=1
از داخل یک تعریف می کنیم و کلید رو مستقیم و بدون مقاومت وصل می کنیم به میکرو و از اون طرف به منفی وصل می کنین
پوا دون=دستور خواصی نداره بایه مقاومت 10 کیلو پایه ی میکرو رو وصل می کنیم به منفی و کلید رو وصل می کنیم به مثبت
دستوره توی هلپ کاملا توضیح داده اگر متوجه نشدین بگین تا توضیح بدم

۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۵۶:۴۸
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75, Ambassador, رسول21
رسول21 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 13 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #3
(۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۵۶:۴۸)hadikh73 نوشته است:
(۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۳۹)رسول21 نوشته است: با سلام دوستان من حدود 100 تا برد فلاشر چاپ کردم البته یه دوستی تو نت با هم زدیم و منم 100 تا برداشتم حالا مشکل من اینه که میخام از پین b1 یه کلید بزارم که با فشار شاستی بره یه برنامه و بایه فشار ساستی بره برنامه 2 وهمینطور الی اخر البته این پین بی 1 رو یه جای مقاومت هم گزاشتن که با مثبت تغذیه میکرو سری میشه پول داون میگن بهش یا پول آپ؟؟؟اندازه مقاومت چند اهم هستش؟
از دستور debounce باید استفاده کنی
پول آپ=یعنی پایه رو با این دستورا
ddrx.y=0
portx.y=1
از داخل یک تعریف می کنیم و کلید رو مستقیم و بدون مقاومت وصل می کنیم به میکرو و از اون طرف به منفی وصل می کنین
پوا دون=دستور خواصی نداره بایه مقاومت 10 کیلو پایه ی میکرو رو وصل می کنیم به منفی و کلید رو وصل می کنیم به مثبت
دستوره توی هلپ کاملا توضیح داده اگر متوجه نشدین بگین تا توضیح بدم
ببینید برد من یه جای مقاومت داره که یه سرش خوردهبه مثبت وسر دیگش خورده به پین بی1 ولی کلید یه سر خورده به پین b1ویه سر دیگه خورده به منفی مدار ایا این مدار اصلا درسته؟
بعد با دستور debounce دو حالت پین چک میشه صفر یا یک و دو تا برنامه رو بیشتر نمیشه کنترل کرد اگه من ده تا برنامه فلاشر مختلف داشته باشم چکار کنم؟
۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۵۵:۱۵
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
(۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۵۵:۱۵)رسول21 نوشته است: ببینید برد من یه جای مقاومت داره که یه سرش خوردهبه مثبت وسر دیگش خورده به پین بی1 ولی کلید یه سر خورده به پین b1ویه سر دیگه خورده به منفی مدار ایا این مدار اصلا درسته؟
بعد با دستور debounce دو حالت پین چک میشه صفر یا یک و دو تا برنامه رو بیشتر نمیشه کنترل کرد اگه من ده تا برنامه فلاشر مختلف داشته باشم چکار کنم؟
اینم ی حالته من حواسم نبود دیگه نباید دستور ها ddrx.y=0 portx.y=1 رو بنویسید
میکرو بر مبنای دیجیتال کار می کنه و شما با هر پایه فقط می تونید دو کار کنین و برای افزایش این کارا شما میتونید کار هایی دیگه کنید مثلا از مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاه کنین که باید به هر کلید ی مقاومت متفاوت وصل می کنین و وقتی هر کلید رو بزنید یه ولتاژ متفاوت ارسال میشه به میکرو و شما می تونید بفهمین که کدوم کلید زده شده

۳۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۳۵:۴۱
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy
رسول21 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 13 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #5
یه برنامه تو یه فروم دیگه پیدا کردم دقیقا اینکارو انجام میده یه پینو ورودی کرده وچند تا برناهم رو اجرا میکنه و هر بار فشار کلید میره برنامه بعدی ولی یه ضعف داره اونم اینه که چون شرط چک کردم پین انتهای هر برنامه هست جایی که برنامه وسطها هست کلید رو فشار بدی عمل نمیکنه و باید نگهش داری تا بره برنامه بعدی اینجا میزارمش ببینید چکار میشه کرد؟http://lednama23.persiangig.com/flasher.rar
۳۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۴۱:۱۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] ایجاد موج مربعی با دو کلید و نماش فرکانس در ال سی دی mamadr 0 2,041 ۰۹-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۲۰:۲۹
آخرین ارسال: mamadr
  با میکرو یک کلید 220 رو کنترل کنیم saeidjan 7 13,676 ۱۹-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۵۴:۱۵
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] طریقه وصل کردن کلید به میکرو mehdisb 3 3,746 ۱۷-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۰:۲۸
آخرین ارسال: parsegade
  کمک برای وصل کلید و پرش به برنامه های مختلف sinohe 8 5,475 ۱۶-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۲۰:۱۱
آخرین ارسال: sadegh1rezaei
  سوال یا یک کلید led 5 رو روشن کنم. s.h.h 5 3,283 ۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۵۸:۲۶
آخرین ارسال: a.mehran
  مشکل با وصل کردن صفحه کلید به میکرو dfmmob 33 30,074 ۲۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۹:۳۶
آخرین ارسال: pooramin
  فلاشر با ولوم کنترل سرعت رسول21 21 10,088 ۰۷-تير-۱۳۹۳, ۱۴:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: saman.b
  ایجاد تاخیر در کلید a.mehran 11 7,406 ۰۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۵۶:۰۲
آخرین ارسال: a.mehran
Exclamation [سوال] فلاشر با کنترل سرعت aassi 2 3,304 ۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۰۵:۰۶
آخرین ارسال: فروم باز
  شمارنده 3 رقمی با کلید و lcd متنی taghdir 2 5,069 ۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۱۰:۳۵:۲۷