امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در پروگرام کردن میکرو
نویسنده پیام
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #23
RE: کمک در پروگرام کردن میکرو
سرعتش رو که نمیدونم کریستال خارجی 12 mhzولی من نزاشتم باید داخلی استفاده کنم من 8mhz گذاشتم الان مسئله اینجاس که میکروها کار نمی کنن تو مدار میزارم بعدم الان اصلا eraseنمیشه!!

در لحظه زندگی کن  (;
۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۴۶:۲۹
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #24
(۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۴۶:۲۹)sara90 نوشته است: سرعتش رو که نمیدونم کریستال خارجی 12 mhzولی من نزاشتم باید داخلی استفاده کنم من 8mhz گذاشتم الان مسئله اینجاس که میکروها کار نمی کنن تو مدار میزارم بعدم الان اصلا eraseنمیشه!!
خوب پس همون فیوز بیت هارو ترکوندیدBiggrin
توی پرتال روش تولید پالس با یه میکرو ی دیگه رو اقا رسول گفتن
ولی کلا شما الان باید از یه میکرو نو استفاده کنید فقط ایندفعه قبل از پروگرام کردن یه عکس از فیوزبیت هایی که تنظیم کردید بزاریدWink

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۵-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۱۵:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, sara90, Ambassador
محمد صادق آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #25
سلام 

مسئول عزیز من هم مثل کاربر sara90 به همین مشکل بر خوردم  دقیقا با همین ارورر

من اصلا به هیچ کدوم از تنظیمات دست نزدم، قضیه اینه که من واسه رباتم میکروم رو چندبار با یک برنامه معمولی بدون مشکل و بدون دست زدن به تنظیماتش erase و programming کردمش ولی ربات من به جریان بالاتری نیاز داشت که من  از مسئولای یکی از انجمن های همین سایت بهم گفت از ترانس استفاده کن که جریان بیشتری میده من هم همین کار رو کردم
که در ادامه من با برق 12 ولت رو به رگولاتور7805دادم خروجی با مولتی متر امتحان کردم 4ولت بهم میداد(رگولاتور نو و100درصذ سالم با چندتای رگولاتور دیگه هم امتحان کردم همین بود) به هر حال بعد این که به مدار رباتم دادم دیگه کار نکرد حتی دوباره با شارژر گوشی  که  در ابتدا همین منبع تغذیه رباتم بود کار میکرد، امتحان کردم بازهم کار نکرد
میکرو رو دراورم که با پروگرمر چک کنم سالمه هست یانه وقتی داخل پروگرمر گذاشتم چراغش روشن(چراغ زرد رنک که مشخص پروگرمر میکرو شناخته) ولی بعدش با همین ارور مواجه شدم
فکرنکنم میکرو سوخته باشه من که ولتاژ خروجی 7805 ام 4ولت بود (حالا چرا5نبود نمیدونم مگه 4ولت به میکرو اسیب میزنه؟؟؟؟) در ضمن رگولاتور و بقیه قطعات هنوز هم سالمن
کلاک میکروم روی داخلی بود و کریستال خارجی هم استفاده نمی کردم...فیوز بیت و فرکانس رو هم دست نزدم
آخه چرا حالا نه میتونم برنامه رو ازش پاک کنم ونه برنامه داخلش بریزم همش هم همین ارور isp mode erorr میاد جلوم :divar:
۲۴-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۳۷:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در پاک کردن برنامه میکرو Salam7 1 398 ۲۹-بهمن-۱۴۰۰, ۲۲:۵۰:۴۴
آخرین ارسال: 1نفر
  [مقاله] پروگرام میکرو با پورت سریال behzady 5 11,384 ۱۵-دى-۱۳۹۸, ۲۳:۱۹:۰۹
آخرین ارسال: 1نفر
  هنگ کردن میکرو در ارتباط سریال nex 1 2,890 ۰۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۰:۵۶:۵۹
آخرین ارسال: علی محد شریفی
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  کار نکردن میکرو بعد از پروگرام کردن آن namesis 26 21,412 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۳:۲۹:۴۸
آخرین ارسال: behzadtar
  اتصالات برای روشن کردن میکرو poiut 1 2,147 ۱۸-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۵:۲۹
آخرین ارسال: sharin
  درایو کردن ماسفت با میکرو armin_gera 9 9,201 ۱۷-تير-۱۳۹۴, ۱۶:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: armin_gera
Cool فیلم آموزش پروگرام کردن با بسکام برای تازه کاران alimogmov 1 6,267 ۱۶-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۴۸:۱۶
آخرین ارسال: alimogmov
  [سوال] طریقه وصل کردن کلید به میکرو mehdisb 3 3,746 ۱۷-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۰:۲۸
آخرین ارسال: parsegade
  کمک در وصل کردن 2 میکرو کنترلر ماکان 2 2,769 ۰۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۵:۱۶:۲۶
آخرین ارسال: ماکان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS