امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در لیست باکس ( فوری فوری)
نویسنده پیام
far110 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل در لیست باکس ( فوری فوری)
سلام
من تو پروژم مجبورم از از یک لیست باکس استفاده کنم و نیازه که انتخاب چندتایی از این لیست باکس کنم من لیست یاکس و ساختم و انتخاب چندگانشو ایجاد کردم ولی نمی تونم تو تیبل ذخیره کنم
مثال : یک فیلد تعمیرات دارم که ممکنه چند نوع خرابی رو ازش انتخاب کنم یعنی دو لیست باکسم یه متن دارم به اسمه خرابی مانیتور یه متن دیگه دارم به عنوانخرابی باطری وو حالا ممکنه خرابی من ترکیبی باشه مثلا خرابی باطری و مانیتور با هم باشه می خوام بتونم دوتاشو باهم انتخاب کنم و در جدول ذخیره کنم تا دفعه بعد مراجعه کردم بدونم کدوما رو سلکت کردم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸:۵۹، توسط far110.)
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۳۳:۱۸
far110 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
Cool  RE: مشکل در لیست باکس ( فوری فوری)
بابا دمتون گرم هیچ کس نمی دونه ؟
خودم پیدا کردم تو قسمت طراحی جدول اونجا که نوع فیلد رو مشخص می کنید که از چه نوعی باشه ، توقسمت پایین صفحه تعاریف وارد تب look up بشید و نوع فیلد رو به کمبو یا لیست باکس تغییر بدید تو قسمت پایین این تب امکاناتی مثل کوئری گرفتن و خیلی چیزای دیگه ای هستش که میشه با استفاده از اون دیتا یه فرو بهصورت چند انتخابی تو یه فیلد ذخیره کرد.
موفق باشید
۰۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۳۵:۰۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] محدود کردن لیست نمایش booyebaran 1 3,336 ۱۳-آبان-۱۳۹۵, ۱۶:۳۲:۱۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] چگونه بین کمبو باکس ها ارتباط برقرار کنم؟ amalipour65 0 2,475 ۱۲-فروردین-۱۳۹۳, ۱۰:۵۱:۲۹
آخرین ارسال: amalipour65
  باز کردن فایلهای ms access در لینوکس (فوری) sainagroup 3 5,053 ۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۵۶:۱۹
آخرین ارسال: ha_60
  چگونه با زدن تيک باکس تاريخ جاری ذخيره شود Fazaeli 6 5,329 ۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۲۴:۱۸
آخرین ارسال: javad_kmahmood

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS