سلام بر دوستان گلم
من می خوام یک شارژ اوتومات درست کنم برای باطری 3.6v 700mla ni-mh ..که تغزیش از USB 2 یا 3 باشه البته مدار باید خیلی جمع جور باشه بدون نمایشگر به دون هیچ چیز اضافه که که بشه داخل دیواسم جاش بدم البته باید روی مکروی مرکزیش کدش اضافه بشه ..
اطلاعات مفید :
usb voltage :5v
usb amper : about 500ml
اطلاعات هدف :
دسیدن به ولتاژ 3.6 تا 3.9
رسیدن به امپر 190 -230
مشکلات بده:
1- تبدیل ولتاژ به 5 به 3.9 یا 3.6 بدون چاپر چون فضایی که برای اضافه شدن مدار ها احتمالی وجود داره به تقریبا به اندازه یک قوطی کبریته(البته باید یک سانتی هم از کنارش بزنید!!!!
)!!
(
داخل پرانتز :البته یک فکر خیلی ساده هم براش دارم
مثلا استفاده از زنره حداقل شاید خیلی اصول مهندسی ساز نداشته باشه اما کار رو راه میندازه جریان هم یکمی کم میکنه.. البته چندتای مدار هم طراحی کردم ولی در هیچ کدوم نمیتونم شدت جریان رو کنترل کنم بهتر دیدم که با شما مشورت کنم
..)
2- امپر هست که بزرگترین مشکل من هم همینه
هم برای اندازه گیری و هم برای تبدیل به جریان پایین تر با ولتاژ مناسب ..
برای اندازه گیری میدونم که باید یک مقاوت به سر پین ADC مورد نظرم بزام که اهم پایین باشه و اونو به مثبت باطری وصل کنم اما اصلا نمیدونم چطور باید وات اون مقاومت رو در محاسباتم لحاظ کنم .. . یا اصلا به صورت کلی یک فرمول کلی برای این کار به دست بیارم .. و اینکه بر فرض مثال هم همه محاسباتش درست بود اما چطور باید از باطری نمونه برداری کنم منظرم این هست که قتی باطری رو به مدار فرضی شارژ مصل کردم هر بار نمونه برداری رو همون 200 میلی آمپر ی که به باطری وصل شده رو همواره نشون میده!!
3-
این پست هم دیدم خیلی عالیه اما اما اما از بدشانسی من تو دهکوره ما IC ماکسش قطعات SMD پیدا نمیشه(جهت اینکه بعضی از دوستان شاید به این فکر کنند که غیر اس ام دی استفاده کنم اونم پیدا بشو نیست عزیزم
)
چهارم سلامتی , مخلص هم شما هستم
..