امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای ساخت شارژ
نویسنده پیام
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #1
راهنمایی برای ساخت شارژ
سلام بر دوستان گلمHeart

من می خوام یک شارژ اوتومات درست کنم برای باطری 3.6v 700mla ni-mh ..که تغزیش از USB 2 یا 3 باشه البته مدار باید خیلی جمع جور باشه بدون نمایشگر به دون هیچ چیز اضافه که که بشه داخل دیواسم جاش بدم البته باید روی مکروی مرکزیش کدش اضافه بشه ..

اطلاعات مفید :
usb voltage :5v
usb amper : about 500ml
اطلاعات هدف :
دسیدن به ولتاژ 3.6 تا 3.9
رسیدن به امپر 190 -230

مشکلات بده:
1- تبدیل ولتاژ به 5 به 3.9 یا 3.6 بدون چاپر چون فضایی که برای اضافه شدن مدار ها احتمالی وجود داره به تقریبا به اندازه یک قوطی کبریته(البته باید یک سانتی هم از کنارش بزنید!!!!Amaze)!!
(داخل پرانتز :البته یک فکر خیلی ساده هم براش دارم At مثلا استفاده از زنره حداقل شاید خیلی اصول مهندسی ساز نداشته باشه اما کار رو راه میندازه جریان هم یکمی کم میکنه.. البته چندتای مدار هم طراحی کردم ولی در هیچ کدوم نمیتونم شدت جریان رو کنترل کنم بهتر دیدم که با شما مشورت کنمConfused..)

2- امپر هست که بزرگترین مشکل من هم همینه Angry هم برای اندازه گیری و هم برای تبدیل به جریان پایین تر با ولتاژ مناسب ..
برای اندازه گیری میدونم که باید یک مقاوت به سر پین ADC مورد نظرم بزام که اهم پایین باشه و اونو به مثبت باطری وصل کنم اما اصلا نمیدونم چطور باید وات اون مقاومت رو در محاسباتم لحاظ کنم .. . یا اصلا به صورت کلی یک فرمول کلی برای این کار به دست بیارم .. و اینکه بر فرض مثال هم همه محاسباتش درست بود اما چطور باید از باطری نمونه برداری کنم منظرم این هست که قتی باطری رو به مدار فرضی شارژ مصل کردم هر بار نمونه برداری رو همون 200 میلی آمپر ی که به باطری وصل شده رو همواره نشون میده!!

3- این پست هم دیدم خیلی عالیه اما اما اما از بدشانسی من تو دهکوره ما IC ماکسش قطعات SMD پیدا نمیشه(جهت اینکه بعضی از دوستان شاید به این فکر کنند که غیر اس ام دی استفاده کنم اونم پیدا بشو نیست عزیزمHeart)

چهارم سلامتی , مخلص هم شما هستم Biggrin ..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۲۶:۰۴، توسط code91.)
۱۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۰۷:۱۷
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #2
RE: راهنمایی برای ساخت شارژ
دوستان مشکل نمونه برداری رو با یک رله حل کردم نمی دونم چرا زود تر به ذهنم نرسیده بود بعد از هر 1 دقیقه یا 30 ثانیه رله جریان شارژ قطع میشه و نمونه برداری انجام میشه در صورتی که به هنوز باید باطری شارژ بشه باز رله وصل میشه..

مشکل کم کردن جریان و ولتاژ هم حل شد..

فقط یک دونه دیگه مونده.. اونم در به دست اوردن تاثیر وات مقاومت در جریان و محاسبه اون با میکرو هست !!!

اگر هم فقط بخوام ولتاژ رو به بخونم که به نظرم اصلا ملاک خوبی نیست .. می خوام دقیق در بیاد.

میتونم همین جوری بایم بگم i=v/r رو صورتی که یک مقاوت مثلا 100 اهم هم بزارم سر پورت adc جریان باطری اگر جریان به 0.7 یا بیشتر شد مدار قطع کنه .. اما می خوام طرز محاسبه وات همون مقاومت رو به مدار بدونم..

اصلا کاری به کار شارژ نداره ها .. یک مثلا ساده فیزیک هست ولی نمیدونم چرا ایقدر منو اذیت میکنه.. هیچ جا هم توضیحی در بارش نیست!!
۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۵۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] لطفا راهنمایی ام کنید *-noob-* 4 2,672 ۲۲-تير-۱۳۹۵, ۱۵:۱۱:۳۸
آخرین ارسال: dcashop
  درخواست راهنمایی در مورد یادگیری و بازار کار fpga arm avr , plc pontiac132 0 2,009 ۳۰-فروردین-۱۳۹۵, ۱۶:۲۲:۰۹
آخرین ارسال: pontiac132
  [سوال] راهنمایی برای به کار گیری ماسفت mahdifaraji 0 2,161 ۳۱-شهریور-۱۳۹۴, ۱۳:۱۳:۳۹
آخرین ارسال: mahdifaraji
  مدار شارژ باتری لیتیوم تبلت 3000 mah aleas 66 36,189 ۱۱-شهریور-۱۳۹۴, ۱۰:۰۴:۴۰
آخرین ارسال: a.mehran
  کمک برای طراحی و ساخت pcb sven-dta 17 9,710 ۲۴-بهمن-۱۳۹۳, ۰۱:۰۹:۱۴
آخرین ارسال: sven-dta
  [سوال] مدار میزان شارژ باتری؟ ترانسپورتر 15 8,938 ۰۵-آذر-۱۳۹۳, ۲۳:۱۶:۰۶
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  درخواست راهنمایی در مورد تغذیه منفی pontiac132 5 4,376 ۲۰-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۲۷:۳۲
آخرین ارسال: pontiac132
  کمک برای ساخت پانل lcd سریال ascer 1 2,667 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۱۵:۰۶
آخرین ارسال: behzady
  ساخت ترانسدیوسر برای pt100 nex2004 0 1,672 ۱۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۸:۰۸:۰۱
آخرین ارسال: nex2004
Exclamation راهنمایی برای اتصال دو کابل کامپوننت shovaleye 0 1,879 ۰۱-فروردین-۱۳۹۳, ۲۱:۰۲:۲۰
آخرین ارسال: shovaleye

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS