امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم
نویسنده پیام
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #1
مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم
سلام

من یک وب کم usb معمولی رایج در بازار رو مخواهم داده ها رو بصورت بیسیم برای پردازش به سیستم رایانه ای بفرسته.. برای این کار باید به چه صورت داده ها رو ارسال کم و به چه صورت دوباره در رایانه باز خونی کنم بصورتی که بشه داخل محیط های برنامه نویسی از اون استفاده کرد..

ممنون.Heart
۰۶-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰:۵۱
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل در تبدیل وبکم usb معمولی به ,کم بیسیم
سلام.

از بعضي جهات نشدني هست ، بهترهه يه دوربين بيسيم تهيه كنيد.

۰۶-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۴۵:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : code91, hadikh73, babyy
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #3
ممنون .. خودم به فکر یک WUSB بودم که باید یک USB هاب بیسم تهیه کرد که پیدا شدنی نیست اگر هم باشه بیشتر از 10 15 متر جواب نمیده ..

متاسفانه چون این usb هاب ها چون تجاری هست شماتیکی چیزی ازشون نیست یا شاید من پیدا نکردم..

راهی دیگه هست که بشه این کار رو انجام داد؟؟

----------------
ویرایش :
خرید یک وبکم بیسم آخرین راهی هست .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۵۶:۴۷، توسط code91.)
۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۵۴:۳۳
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
منم همچينچيزي نديدم و نشنيدم.
راه ديگه اينه كه يه ديوايس جدا درست كنيد كه مجهز به USB host باشه. و اين يعني بتونيد درايورش رو ايجاد كنيد كه اطلاعات وبكم رو بتونه بگيرهه ، طبيعتا سرعت كافي هم بايد داشته باشه ، بعد با يه فرستنده ي پرقدرت اطلاعات تصويري رو به سمت گيرنده بفرستيد كه همون PC باشه.

2تا مشكل هست. احتمال خيلي زياد تا حالا با usb host كار نكرديد و اون درايورش رو به راحتي نمي شه پياده سازي كرد يا سرعت كافي رو احتمالا ندارهه.
مشكل ديگه اينكه فرستنده گيرنده ي تصوير و سرعت بالا هم به راحتي گير نمي ياد.

خود اين موضوع مي تونه يه پروژه تحقيقاتي سنگين باشه!

از اونجايي كه هدف شما استفاده از همچينچيزي هست ، نتيجه اينكه دنبال يه دوربين وايرلس باشيد.
اگر از نظر هزينه و زمان و كيفيت هم بررسي كنيد، تهيه ي يه نمونه وايرلس مناسبتر هست.

اگر هدفتون ويدئو نيست و عكس كارتون رو راه مي ندازهه ، اون رو مي شه يه كاريش كرد ، البته نه با وبكم با يه سري دوربين هاي ديگه. ريل تايم هم نمي شه ، اما در كل شدني هست و دردسرش نسبت به قبلي خيلي كمتر هست.
هر چند ثانيه ، 1 فريم مي شه گرفت ( بستگي به كيفيت عكس دارهه + فرستنده گيرندهه + دوربين دارهه ).

۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۳۱:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, code91, hadikh73, babyy
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #5
آره حق با شماست ..

از دیشب تا حالا خیلی روش فکر کردم درسته که هزینه خرید یک وبکم معمولی 25-40 تومن میشه اما به هزینه انکه بشه اون رو به صورت بیسیم تبدیل کرد خیلی بیشتر میشه..تازه همه اینها صرفه نظر از امنیت هست. با wireless usb که هزینه ی خییلی زیاد میشه پس کلا از فکرش امدم بیرون..

اما در باره host usb همون جور که فرمودید تجربه ندارم ...قبلا هم یک دفعه خواستم استفاده برای ارتباط موبایل با میکرو استفاده کنم اما کارم با pinout های خود موبال حل شد!!..

خیلی host usb درد سر داره از پروگرم کردنش و درایورش کلا اونم بعد باید به یک فرستنده گیرنده مناسب و یک پروسسور با سرعت خوب ... اصلا حرف زدنش هم خیلی سخت میشه...:-(((((

می دونم منطقی ترین راه اینکه بجای انکه بخوام یک وبکم بگیرم بیام یک دوربین وایرلس بگیرم خودم رو راحت کنم (البته این کارو هم خواهم کرد).. اما خیلی برام جالب شد..

یعنی هیچ ic ای نیست که هرچی رو پورت usb اومد رو بفرسته به فرستنده ای یا wifi ای بلوتوسی چیزی و از اون طرف هرچی گرفت رو بده به usb بطوری که اصلا نیاز به درایور نداشته باشه.. خود درایور وبکم که روی سیستم بدون نیاز به نصب که هست فقط باید دستگاه رو مورد شناسایی قرار بده دیگه؟
۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۴:۰۸:۵۵
تشکر شده توسط : Ambassador
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #6
دستگاه هاي USB چند دسته مي شن و هر دستگاهي بسته به قابليت مد نظر از يكي از كلاس هاي USB استفاده مي كنه.
وبكم و ماوس و ... سمت PC احتياج به درايور ندارن ، چون درايوراشون رو قبلا در تمام ويندوزها و شايد تمام سيستم عاملها گذاشتن. اينه كه در اتصال با PC مشكلي نيست ، اما درست كردن چيزي جاي PC كار مشكلي هست!

كلاس هاي مختلف USB هم از سرعت هاي مختلفي استفاده مي كنن. طبيعتا هر كاري رو نمي شه با وايرلس كردنش انجام داد. تايمينگ هاش به هم مي خورهه و ارتباط fail مي شه. حتي در حالت عادي طول كابل هم مهم هست. خلاصه محدوديت هاي زيادي دارهه.

bluetooth كه سرعتش زياد نيست ، اما wifi عاليه.
معمولا دستگاه رو وايرلس درست مي كنن ،‌مثل كيبرد بيسيم و ... .
اما يه چيز كلي نديدم ساخته شده باشه كه دست خودمون باشه چي رو بهش وصل كنيم كه وايرلس بفرسته ... . البته بخاطر كلاس هاي متنوع و محدوديت هايي هم كه گفتم منطقي هست. بايد اختصاصي براي هر دستگاه ايجاد بشه ، كه همينطور هم هست.

از طرف ديگه ماژول بلوتوث و wifi هست كه مي شه اطلاعات رو از اون طريق وايرلس فرستاد( فكر مي كنم اطلاعات كنترلي نه حجيم! ) ، اما موضوع اينه كه از پس وبكم بدون PC نمي شه بر اومد! ( گر چه از نظر سرعت هم تضميني نيست. )

۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۱۰:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador, code91, babyy
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #7
خیلیی ممنون از راه نماییتون Shy

راستی تا یادم نرفته منظور من از هاب بو اس بی بیسم یک هیچین چیزی بود ..

پس با این حساب یک دیوایس بیسم با نرخ تبادل اطلاعات مناسب ویا بالا باید با استاندارد wifi سازگار باشه..

و با توجه به ماژول های موجود این چون سرعت پایینی دارن نمیتونه اطلاعت رو به درستی بفرسته..

و عملا این کار برای سازنده ها مقرون به صرفه و جرایی هست..

________________-------__________-------__________

حالا شما چه دوربین وایرلسی رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت مناسبی داشته هم کیفیت زیاد تابلویی نداشته باشه؟
.. البته نرخ فرم بر ثانه خییلللییییی زیاد باشه 25 تا و 30 باشه (پس یک دفعه بگو دوربین دیجیتال میخوای دیگه!! شوخی کردم..) اما قابلیت شناسایی و استفادش در محیط های برنامه نویسی مهم هست..

______
ویرایش اضافه کردن لینک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۲۵:۳۳، توسط code91.)
۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۲۱:۱۲
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
بايد بگرديد ببينيد چي گيرتون مي ياد. خودم چيز درست و حسابيي تو نت پيدا نكردم!
اگر به تهران دسترسي داريد ، قاعدتا مشكل خاصي در تهيه اش نخواهيد داشت. آماري گرفتيد ، يه خبر هم بديد.

۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۴۳:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : code91, babyy
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #9
حتما بعد از پیدا کردن چند نمونه داخل همین تاپیک خبر میدم تا بررسی کنیم ببینم کدوم بهتر..

بازم یک دنیا ممنون.
۰۸-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۳۰:۱۳
تشکر شده توسط : sharin
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #10
به کل نا امید شدم ....

اصلا خوب نبود تا همین چند لحظه پیش امید داشتم که بتونم یه کاری برای این مشکلم کنم اما دیگه کلا نا امید نا امید شدم...
....................
فقط و فقط یک سوال دیگه دارم اونم انه که میشه با ucam یک دوربین بیسیم ساخت که بشه داخل محیط سی باهاش کار کرد؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۵۳:۵۲، توسط code91.)
۱۲-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۵۴

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS