امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس
نویسنده پیام
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس
با سلام
ظاهرا بعضي دوستان قصد دارندو سوگند ياد كرده اند تا نام ايران ويج را در كتاب گينس ثبت كنند . در كتاب گينس قرار است كه نام ايران ويج به عنوان تنها سايتي در دنيا ثبت بشه كه از هر برنامه 1000 تا نسخه داره كه هر كدام توسط افراد مختلف و در تاريخهاي متفاوت ارسال شده .
ببخشيد ها ولي بعضي از دوستان انگار قسم خوردند هر بار به سايت ميان 2-3 تا تاپيك بزنن و
و چند تا هم برنامه ارسال كنند .
كار من يكي اين شده كه هر روز از دوستاني كه سوالي رو مطرح كرده اند و منتظر جوابند عضر خواهي كنم . هميشه همينه . جواب سوال رو ميدي و بعد از چند ساعت كه برميگردي تو سايت ميبيني كه ديگه اثري از تاپيك نيست .فكر ميكني كه اون بنده خدا جوابشو گرفته و موضوع خاتمه يافته اما چند روز بعد به صورت اتفاقي يا از طريق ايميل ميفهمي كه نه بابا بنده خدا بازم سوال كرده ولي چون بعد از سوال ايشون يهو 500 تا تاپيك تازه باز شده تاپيك رفته ته آرشيو و گم شده و هيچ كس هم خبردار نميشه . تنها راه حل اينه كه فرد سوال كننده هر 2 ساعت يكبار بره و تاپيكشو فعال كنه تا بياد رو و قابل ديدن باشه . تا بلكه به جواب برسه .
من و امثال من هم كه نميتونيم هي بريم تو تمام انجمنها بگرديم ببينيم چه خبره و بگرديم دنبال تاپيكهايي كه همين چند ساعت پيش فعال بودند و دوست سوال كننده هنوز جوابشو كامل نگرفته . البته خيلي از دوستان هم ناراحت شده و فكر ميكنند كه كسي دوست نداره جوابشون رو بده و ايران ويج و اهدافش كشكه و همش دروغه . چرا چون يارو چند بار خواهش ميكنه يكي جوابشو بده ولي قافل از اينه كه بابا اصلا كسي سوالشو نديده بلكه همه يكسري تاپيكهاي الكي و تكراري كه بعضا چند نسخه اي هم هستند رو ميبينند . يارو تاپيك باز ميكنه و هنوز ارسال نكرده سه تا ديگه هم از همون باز ميكنه و نميدونه كه بابا با اين كار 4 تا تاپيك رو ميفرسته خونه خاله و الكي فضا مصرف ميكنه .
اين دوستان مثل اينكه خبري از قيمت هاست و پهناي باند ندارند كه اينگونه با سايت رفتار ميكنند
متاسفانه معمولا دوستاني كه عضو ميشن فقط ميخوان برنامه ارسال كنن و تاپيك باز كنن و ديگه هيچ چيز ديگري براشون مهم نيست . اعصاب من يكي ديگه خورد شده به خدا .
شايد بعضي ها از اين حرفهاي من ناراحت بشن . بايد بگم اصلا برام مهم نيست چون از قديم گفتن طلا كه پاكه چه منتش به خاكه پس تنها كساني ناراحت خواهند شد كه ريگي به كفش دارند .
چند روز پيش يكي برنامه اجرايي را ارسال كرده بود و ذكر كرده بود كه بنا به دلايل امنيتي سورس رو نميفرستم . آخه مرد حسابي اگزه به چه درد ما ميخوره ؟ مگه ايرانويج سايت دانلود نرم افزاره ؟ البته بعدش با كار آقا اشكان كلي حال كردم چون در جوابش نوشت بنا به همون دلايل منم برنامه رو حذف ميكنم و حذف شد . دوستان شاهد بوديد كه بارها و بارها اين مساله ارسال برنامه اگزه تكرار شده و هي حذف شدند . اما مگر اشكان بيكاره كه هي بياد تاپيك قفل كنه يا حذف كنه يا برنامه پاك كنه ؟ آنقدر اعصابم خورده كه اگر ادامه بدم بد ميشه .
من فقط يك سوال دارم و بس
ايران ويجي كه من ميشناختمش كو ؟
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۷:۰۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #2

علي جان! نبينم كه اينقدر عصباني باشي. :wink: ايران ويج‌ات همونيه كه بوده. فقط تو كم پست مي‌زني. البته جستجو كردن توش كمي سخت شده. ولي خوبي‌اش اينه كه بين ما دايناسورها يه عالمه جوون اومدن كه چند روز ديگر اوناند كه به جووناي جديد گير بدند و بگند:
نقل قول: مگه ايران‌ويج سايت دانلود نرم‌افزاره.
غصه نخور. من خودم هنوز سورس مي‌زنم. اونهم سورسهاي GCC براي حافظه‌هاي محدود. اند كلاس و اند بي‌سواديهAmaze ولي ما همينيم ديگه. نه يه كمي بيشتر نه يه كمي كمتر. :wink:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۱۰:۰۶
Meshki آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3

علي جان به نظر من هم حق با شماست. يكم تغيير كرده.
ولي به نظر من بهتره يكم آقا اشكان تغييرات بده و چند تا بخش رو اضافه كنه.
دوستان هم يكم بيشتر به قوانين احترام بزارن . انشاالله كه درست ميشه.
آقا گسترش شما هم زياد شكسته نفسي مي فرماييد. شما هنوز هم جوونيد و هم استاد من . من به شخصه خيلي چيزا از برنامه هاي شما ياد گرفتم.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۴۲:۳۰
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #4

متاسفانه علي اقا همينطور كه ميگي بعضي افراد بدون توجه به ماهيت و علت وجودي سايت اقدام ميكنن به ردن پستهاي بي ارزش (تكراري و يا كپي شده)و هرچي فكر كردم هيچ راهي به ذهنم نرسيد تا فكر براش بكنم .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۴۲:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 477
( 2479 تشکر در 611 ارسال )
ارسال: #5

من يه راهي پيشنهاد مي كنم اصلا مي خواي عنوان برنامه نويس برتر رو از سايت حذف كن منظورم اون قسمت امتيازاتش هست

۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۰:۴۰:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #6

به اون ليبل ها ربطي نداره
خيلي ها چون براي بار اولشون هست علاقه دارن اينكارو بكنن
من هم همينطوري بودم ولي زماني كه برنامه زيادي وجود نداشت
راه وجود داره البته سخت گيري هست و كمي وقت گير
ميشه به يوزر ها اجازه نداد پست بدن بصورت مستقيم و به ادمين ارسال بشه
بعد اگه سه تا از برنامه هاش توسط ادمين تاييد شد بزاريم ازادانه پست بدن
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۰۲:۱۳
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #7

نقل قول: ميشه به يوزر ها اجازه نداد پست بدن بصورت مستقيم و به ادمين ارسال بشه
فکر خوبیه ! البته اگه ..... !
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۱۵:۵۵
mRizvandi آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

( 26 تشکر در 22 ارسال )
ارسال: #8

سلام

فكر كنم اگر ادمين اين اجازه رو داشته باشه كه هم پست رو اصلاح كنه و هم بتونه پاك كنه مقداري از مشكلات حل ميشه
يه مقدار هم سايت رو هوشمندش كنيم بد نيست يعني زماني كه من دارم فايلي رو مي فرستم وقتي كه مشخصات گروه و برنامه رو انتخاب كردم بتونم ليست برنامه هاي اون موضوع رو ببينم بد نيست كه اگر تكراري بود ارسال نكنم
:wink:

you can win, if you want
http://www.bRoseDev.tk :: ActiveX, Dll, Free Software, Download, Source Code
http://www.mRizvandi.com :: Personal Web site
Http://csharpblog.blogfa.com :: The best blog site about csharp
http://fr3ebook.blogfa.com :: Download Free Ebook
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۱۴:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #9

اقاي ali110 واقا حرفات درسته
من هم چند وقت پيش يه همچين صحبت هايي كردم ولي خريدار نداشت
ظمنا براي اينكه افراد به قوانين سايت مقيد باشند و موقع ثبت نام در سايت
بدون خوندن قوانين سايت عضو نشن يه راهي دارم البته
نا خوشايند و مسخره است ولي كاربردي

اونم اينه كه يه چند تا سوال از قوانين در بياريم و ازش امتحان بگيريد
بازم مي گم اين روش نا خوشايند و مسخره است ولي كاربردي است
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۳۷:۱۷
a_persian_boy آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 4
( 40 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #10

mRizvandi نوشته است:سلام

فكر كنم اگر ادمين اين اجازه رو داشته باشه كه هم پست رو اصلاح كنه و هم بتونه پاك كنه مقداري از مشكلات حل ميشه
يه مقدار هم سايت رو هوشمندش كنيم بد نيست يعني زماني كه من دارم فايلي رو مي فرستم وقتي كه مشخصات گروه و برنامه رو انتخاب كردم بتونم ليست برنامه هاي اون موضوع رو ببينم بد نيست كه اگر تكراري بود ارسال نكنم
:wink:
بعد اينجوري حجم كار مدير سايت خيلي بالا ميره :roll:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۳۳:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #11

با سلام
راستش شرمنده ها ولي كلي قاطي كرده بودم ولي حالا خالي شدم و مخم كار ميكنه .
( ميخواستم بگم منم مخ دارم ) براي همين هم يك پيشنهاد دارم كه شايد بشه روش كار كرد .
براي ارسال برنامه به سايت بهتره يك جدول در بانك ايجاد كنيم و در آن كلمات كليدي موجود در سايت را بريزيم . منظورم از كلمات كليدي موجود در سايت را با مثال شرح ميدم .
مثلا الان n تا برنامه داريم كه مربوط به فرمهاي شفاف ميباشد كه متاسفانه همشون يكي هستند . خوب يكي از اين كلمات كليدي (فرم شفاف) هستش.البته به انضمام خود كلمات ( فرم ) و ( شفاف ) . حالا بنده كه تصميم دارم براي بار هزارم همين برنامه را ارسال كنم .اگر عنوان برنامه را چرت و پرت ننويسم و حتما مربوط به برنامه باشه پس قطعا از يكي از اين كلمات كليدي ذكر شده استفاده خواهم كرد درسته ؟ تا اينجاشو داشته باشيد تا بعد .خوب بخش ارسال برنامه به سايت را به صورت زير تغيير خواهيم داد . كاربر ابتدا زبان و گروه را انتخاب ميكند و در همين فرم عنوان برنامه را نيز وارد ميكند و فرم را ارسال ميكند . پس از ارسال فرم يك تابع تقريبا ساده مياد و عنوان را براي داشتن كلمات كليدي كنترل ميكند . اگر حتي يك كلمه هم يافت شود پس احتمالا برنامه تكراري هستش . ( دقت كنيد گفتم احتمالا نه قطعا ) حالا ما تمام كلمات كليدي موجود در عنوان ارسالي را داريم .در اينجا ميآييم تمام برنامه هاي قبلي كه حاوي اين كلمات كليدي هستند را براي كاربر ليست ميكنيم و خيلي محترمانه خواهش ميكنيم كه با دقت ليست را كنترل كنند و اگر تكراري هستش بر سر ما منت بنهند و از ارسال برنامه صرف نظر كنند . اما اگر با وجود اينكه عنوان حاوي كلمات كليديه ولي برنامه تكراري نيست كاربر بر روي كليدي كه او را به مرحله بعد راهنمايي ميكند كليك كند و در مرحله بعد فرم مربوط به آپلود برنامه و تصوير ظاهر شود و تمام . حالا اگر برنامه ارسال شد تابع ديگري ميآيد و كلمات كليدي موجود در عنوان و كلمات عاميانه و پر كاربرد را حذف ميكند . حالا كلمه يا كلماتي كه باقي موندن كلمات كليدي جديد هستند . جدا كردن كلمات باقيمانده نيز كه خيلي ساده است . حالا كلمات كليدي جديد در بانك ثبت ميشود و تمام . البته اگر اين ايده را به صورتي بهينه كرد كه بتوان فهميد كه قطعا برنامه تكراري هست آنگاه احتياجي به ليست كردن هم نيست و كلا اجازه ارسال فايل را به كاربر نخواهيم داد . حالا اگر كاربري در اثر سهل انگاري يا از روي عمد سه بار برنامه تكراري ارسال كند عضويت وي لغو خواهد شد . البته همين الان هم بهتره كه دستي به سروگوش سايت كشيد و تمامي برنامه هاي تكراري را حذف كرد و به هيچ كس هم نبايد بر بخوره كه چرا مال من حذف شد ولي مال مملي موند . با اين كار هم بانك خلوت ميشه و هم فضاي مصرفي كم ميشه و هم كارايي سايت بالا ميره .
اوه اوه چقدر نظر دادم و اظهار فضل كردم . بسه ديگه بابا بهت رو دادن پر رو شدي ها .در گربه بازه حياي ديزي كجا رفته كه شده دونه اي يه عالمه تومن . ديزي خوردنم شد مال مايه دارا Amaze
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۳۸:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كتاب در مورد ASP.NET Mohamad_VB 0 2,312 ۱۹-آذر-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۳۳
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  كتاب ... ha_60 10 6,326 ۱۶-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۱۳:۵۰
آخرین ارسال: amin
  ايران ويج تولدت مبارك a_persian_boy 10 7,333 ۲۱-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ashkan
  سعود تيم ملي ايران به جام جهاني kamran11958 10 6,874 ۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۰۴:۰۵
آخرین ارسال: kasrakhan
  اشتباه كردم باگ تو ايران ويج پيدا كردم. Boydread 0 2,064 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۵۵:۴۱
آخرین ارسال: Boydread
  هك شده ايران ويج توسط WWW.kachal667.Net Boydread 10 7,691 ۲۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۳۲:۰۳
آخرین ارسال: amirjan
  جشن نوروز در ايران باستان koroshbozorg 0 2,334 ۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۰۷:۳۰
آخرین ارسال: koroshbozorg
  جشن سوري در ايران باستان(جشن چهار شنبه سوري) koroshbozorg 6 6,618 ۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۳۸:۰۹
  كندي سايت ايران ويج. ashkan 12 7,820 ۱۹-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۳۲:۲۹
  كي نقشه ايران داره؟؟؟ Mohamad_VB 9 5,554 ۲۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۵۶:۲۹
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS