امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mmc و حاشیه های آن!!!
نویسنده پیام
rayan2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
mmc و حاشیه های آن!!!
سلام خدمت همه دوستان

آقا من خسته شدم گييييييييج شدممممممممم

دوستان من ميخوام با استفاده از mmc فايل هاي Wav رو بخونم.مدارمو بستم.برنامم نوشتم که براتون ميفرستم. راستش بلد نيستم mmc رو تو پروتيوس کار بندازم بخاطر همين عملي کار کردم.حالا ميزنم مدار کار کنه خطا ميده که مربوطه به خطاي file system
سوالم اينه که اين خطا مربوط به چيه؟

برنامشو از کتاب پروژه هاي عملي با ميکروکنترلر avr نوشته مهندس ملکي و نساج پور برداشتم.
واسه اينکه سرعت کارم بالا بره برخي جاهاي برنامه رو حذف کردم.تو کتاب اسم پروژه wav پلير با avrبود و چون من فقط ميخواستم فايلو بخونم و به next , forward ,و اينجور چيزا نيازي نداشتم اونارو حذف کرد.

سوال ديگمم اينه که من از کارت sd دارم استفاده ميکنم.mmc گير نياوردم.يکي ميگه ميشه همون sdيکي ميگه نميشه بلاخاره تکليفو نفهميديم!!!!!!!!
:ooo: :sad: :sad: :sad: :sad:
مموريمم با فرمت fat32 آماده کردم و يه فايل Wav با مشخصات pcm و 20.050khz و mono , 8bit ريختم تو اون.از مگا32 استفاده کردم ميدونم sramش کمه اما فقط دنبال اينم که کار بيافته دنبال کيفيت صدا و ايا نيستم.

لطفا برنامشو نگاهي بندازين و در مورد اون دستورات
$hwstack = 32
$swstack = 8
$framesize = 24

هم يکم توضيح بدين.

من به همه عزيزان قول ميدم اين پروژم که با کمک همه اگه ايشالا با موفقيت به پايان رسيد آخر سر يه pdf خييييييييييلي خيلي کامل در مورد wav player بذارم سايت و در مورد تک تک خطوطش توضيح بدم .

فقط دوستان همکاري کنين که يه چيز خوب برا همه آخر سر بمونه

از همه ممنونم
۱۵-آذر-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶:۵۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS