امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستگاه پول شمار
نویسنده پیام
javad.alavi آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 127
( 48 تشکر در 34 ارسال )
ارسال: #1
دستگاه پول شمار
سلام دوستان گلم
این دستگاه های پول شمار که تو بانک کاربرد داره میخواستم بدونم اساس کارکردش و همچنین مدارش چجوریاست
ممنونHeart

کاري را که ديگران انجام مي دهند شما هم مي توانيد انجام دهيد و کاري را که ديگران نمي توانند انجام دهند شما بايد انجام دهيد (ضرب المثل ژاپني)
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۴۲:۵۴
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: دستگاه پول شمار
سلام.
منم این موضوع ، که این دستگاها چطوری کار میکنن خیلی برام سوال بود.
اگه دقت کرده باشی ، پول از یه قسمتی که فضای خالیه رد میشه ، به نظرم باید توی اون فضای خالی انکودر نوری (( همون مادون قرمز )) گذاشته باشند !
حالا نمیدونم ساختاره اصلیش چطوریه ، ولی به نظرم باید اینطوری باشه !

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۲۹:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : a.mehran, babyy, javad.alavi, Ambassador
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #3
فکر نکنم فقط دستگاه به نور متکی باشه خطای نور زیاده اونم تو پول جالبه هیچ جا اطلاعاتی دربارش نیست ولی تا اخر هفته یکی از اونارو پیدا میکنم و میفتم تو جونش

کلیک کنید
به لینک بالا سر بزنید . نوشته نوریه !

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۴۳:۳۷، توسط a.mehran.)
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۳۹:۰۳
تشکر شده توسط : babyy, javad.alavi, Ambassador, aKaReZa75
javad.alavi آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 48 تشکر در 34 ارسال )
ارسال: #4
منم مثل دوستم h.unique فکر میکنم پول ها تو اون فضای خالی از جلو مادون قرمز رد میشن و هر دفعه که نور قطع میشه پالس تولید میکنن

کاري را که ديگران انجام مي دهند شما هم مي توانيد انجام دهيد و کاري را که ديگران نمي توانند انجام دهند شما بايد انجام دهيد (ضرب المثل ژاپني)
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۹:۴۱
تشکر شده توسط : a.mehran
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #5
آره ، شایدم مادون قرمز نباشه ، واسه دقت بیشتر از لیزر استفاده کنند :)

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۰۷:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, a.mehran, javad.alavi
javad.alavi آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 48 تشکر در 34 ارسال )
ارسال: #6
یعنی از سنسور لیزری آینه دار استفاده کنن؟
سرعتش پایین نیست؟

۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۸:۳۶:۲۵
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #7
خب ببین قرار نیست حتماً این چیزایی که ما تو بزار داریم از ، اونا استفاده کنن ، اگه اینطوری بود که قیمت این دستگاها اینقدر نوجومی نبود که !
حتماً یه سرّی دارن که اینقدر گرونن Biggrin

۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۹:۴۶:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, a.mehran, javad.alavi

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آَشنایی با انواع سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی amir6666 1 2,650 ۲۰-شهریور-۱۳۹۹, ۱۶:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: Ambassador
  دانلود فایل آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی lktra 3 8,771 ۲۲-مرداد-۱۳۹۷, ۱۷:۲۶:۴۸
آخرین ارسال: setare rashidi
  مشاوره در انتخاب قطعات و دستگاه های الکترونیک رسول 46 32,977 ۳۰-بهمن-۱۳۹۳, ۰۱:۱۹:۲۶
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کمک در ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی saeid000 25 139,663 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۴۱:۲۳
آخرین ارسال: able
  [سوال] دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین علیدلی 13 11,760 ۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۲۱
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [آموزشی] دستگاه های اندازه گیری اختلاف فاز javad.alavi 0 2,155 ۱۰-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۰۴:۱۶
آخرین ارسال: javad.alavi
Question ساخت دستگاه High voltage جریان مستقیم mamad-pc 2 5,023 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: rdscience
  با اتصال خروجی دو دستگاه، به یک اسپیکر چه اتفاقی میفته؟ mojtabamalaekeh 7 8,353 ۲۷-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۰۱:۰۸
آخرین ارسال: reza555
Question ساخت دستگاه cd برای ماشین با cd writer کامپیوتر mhr74 4 14,515 ۱۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۳۱:۳۰
آخرین ارسال: reza555

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS