امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی
نویسنده پیام
BHS آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
درخواست راهنمایی
سلام.
من دانشجوی دکتری سازه هستم. درحال طراحی یک آزمایش تونل باد هستم. در این آزمایش برروی یک مدل تعدادی سنسور فشار نصب می شود و تغییرات فشار وارد بر مدل ثبت و بررسی می شود.
من درباره سنسور مناسب تحقیق کرده ام اما متاسفانه من هیچ اطلاعاتی درباره نحوه طراحی و اجرای مدار سنسورها ندارم. هدف من در اینجا دریافت اطلاعات از تعدادی سنسور فشار و انتقال اطلاعات به کامپیوتر است. از دوستانی که در این مورد خبره هستند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند تا بتوانم اطلاعات لازم درباره ابزار لازم و نحوه اجرای مدار را به دست بیاورم.
پیشاپیش از توجه شما متشکرم.
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۳:۴۱:۴۴
BHS آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: درخواست راهنمایی
سلام مجدد. مرسی از راهنمایی شما. اما مشکل من بیسیک تر از این حرفاست. آیا یک کتاب راهنما در این مورد میشناسید؟ انگلیسی هم بود مهم نیست.
به علاوه من برنامه نویسی رو درحد متوسط خوب یاددارم و میتونم این قسمت مسئله رو حل کنم. فکر میکنم مشکل من اول درسخت افزار کار هست. یعنی فرض کنید من یک سنسور دارم که منوالش رو هم میتونم بخونم و چندتا سیم که مثلا تغییر ولتاژ یا تغییر آمپر سنسور رو نشون میده، حالا چطوری اینو به عدد در کامپیوتر تبدیل کنم؟
میدونم این خیلی ابتدایی هست اما اگر یک کتاب یا نمونه کار به من معرفی کنید واقعا لطف بزرگی خواهد بود.
۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۰۱:۳۱
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #3
(۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۰۱:۳۱)BHS نوشته است: من یک سنسور دارم که منوالش رو هم میتونم بخونم و چندتا سیم که مثلا تغییر ولتاژ یا تغییر آمپر سنسور رو نشون میده، حالا چطوری اینو به عدد در کامپیوتر تبدیل کنم؟

سلام
خب شما به راحتی میتونید با چندتا دستور ساده از طریق پورت rs232 کامپیوتر دیتا رو بر روی هایپرترمینال، ترمینال کامپایلر و یا نرم افزارهایی که خودتون تحت دات نت طراحی میکنید دریافت کنید

شما اول تعیین کنید که با چه میکروکنترلری کار میکنید؟
و به چه زبان برنامه نویسی و چه کامپایلری آشنایی دارید تا بشه درخصوص سخت افزار و نرم افزار کار راهنماییتون کرد.

۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۲۰:۵۳:۰۴
تشکر شده توسط : رسول
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #4
سلام.
انتقال اطلاعات سنسورها به سمت کامپیوتر خودش یه پروژه هست. گرچه در سطوح ابتدایی کار خاصی ندارهه و بستگی به نیاز شما دارهه.
از اونجایی که شما رشتتون الکترونیک و ... نیست ، فکر می کنم بهترهه دنبال بردهای آماده ای باشید ( تحت عنوان دیتا لاگر - data logger ) که کارتون سریعتر راه بیفته و وقتتون رو روی قسمت های مربوط به تخصصتون بذارید.
معمولا بردهای open source هستن برای اینکه درگیر کد زنی نشید و حداقل تنظیمات رو انجام بدید.
البته برای نمونه هاش حضور ذهن ندارم ، اما یه سری برد آماده دیگه مثل آردینو و ... هم هست که سخت افزار آماده ای دارن و می تونید تهیه کنید و فقط کد بزنید.

جدا از اینها باید نوع سنسورهای فشار مورد نظرتون رو تعیین کنید و ببینید واسط ارتباطیشون با میکروکنترلر چی هست.
آیا خروجی آنالوگ دارن و با ADC میکرو نیاز رفع می شه یا از پروتکلی مثل I2C استفاده می کنن و نیاز به پیاده سازی این پروتکل دارهه یا ... .

سنسورها در قالب ماژول هستن یا فقط خود سنسور به صورت منفرد هست و نیاز به طراحی و راه اندازی مدار جانبی دارهه؟
نوع مد نظرتون رو اطلاع بدید.

بعد از اون سمت کامپیوتر اطلاعات رو می شه توسط لب ویوو که بالا اشاره شد یا متلب یا برنامه کاربردیی که با C# یا VB یا ... طراحی شده در سمت کامپیوتر دریافت و مشاهده کرد.

اگر از AVR استفاده کنید ( مثل همون برد آردینو ) نیازهه پروتکل Uart رو ( توسط ماژول های آماده ی تبدیل سریال به USB )، به کلاس CDC از USB تبدیل کنید و اطلاعاتتون رو از برد میکرو کنترلر به سمت کامپیوتر بفرستید.( در این صورت برد میکروکنترلر به صورت یه پورت COMx مجازی شناخته می شه . چون RS232 تقریبا منسوخ شده ، برای استفاده از USB چنین کاری می کنیم )

اگر از میکرویی مشابه میکروی lpc که دوستمون اشاره کرد استفاده کنید ، قادرید اطلاعات رو بدون واسط مبدل سریال به USB ، مستقیم از طریق USB به کامپوتر برسونید.

گرچه اینها به شرط داشتن اطلاعات کافی در مورد میکرو ها و برنامه نویسیشونه ( به همین دلیل توصیه کردم با بردهای آماده تحت عنوان data logger کارکنید راحت ترید، اما باید بگردید ببینید چی پیدا می کنید )

موفق باشید.

۲۷-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۳۵:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : a.mehran, رسول, omid_phoenix, salehjg, aKaReZa75

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question معرفی و راهنمایی برای خرید سنسور فشار هوا طار 0 4,527 ۲۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲:۲۰
آخرین ارسال: طار

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS