امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رشد ، پارک علم و فناوی، ثبت شرکت
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #1
رشد ، پارک علم و فناوی، ثبت شرکت
سلام به همگی.

خوب خیلی ها هستن که ایده دارن و می خوان شرکت بزنن و تولید کنند ، اما نمی دونن از کجا شروع کنن یا توانش رو ندارن اوله کاری رو پا وایسن.

ممکنه درباره ی پارک های علم و فناوری چیزایی شنیده باشید. پارک های هر استانی ظاهرا امکانات خاص خودش رو داره.
این تاپیک رو زدم که یه جمع بندی از پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و ... داشته باشیم ( در استان های مختلف ) و مراحل رسیدن به هدفمون رو خلاصه تر کنیم.

خوب یه توضیح کوچولو بدم تا کلیات کار رو همگی بدونن و بعد به تکمیل جزئیات این داستان کمک کنید.

یه مرکزی تحت عنوان مرکز رشد وجود دارهه که فردی که ایده دارهه ، و دلایل کافی برای تولید و برای سود ده بودن و ارزش افزوده اش داره ، طرح اش رو به این مرکز می ده و داوری می شه در 1-2 مرحله ، ممکنه نیاز به دفاع هم داشته باشه. اگر طرح رد شد که هیچ ، اگر پذیرفته شد:
امکاناتی در اختیارت می ذارن ، مثلا محلی برای زدن کارگاه خودمون. زدن شرکت و کلاس هایی در خلالش برگذار می شه برای یاد گرفتن فنون بازار و تجارت و مشاوره و ... که کم کم یاد بگیری چطور رو پات بایستی.

رشد 2 مرحله دارهه که تو مرحله اولش تا 5 تومن و تو مرحله دومش تا 38 تومن وام می دن ( البته کم کم و به محض ترک مرکز باید باز پرداخت بشه )
و ...

البته لازمش اینه که گزارشی در زمان های مشخص از پیشرفت اجرایی شدن ایده بهشون داده بشه.

همونطور که می دونید شرکت بزنید سالانه باید مالیات بدید ، اما شرکت زیر نظر این مراکز تا یه مدتی معاف از مالیاتت می کنه تا بتونی روی پای خودت بایستی.

یه پارک علم و فناوری هم داریم که این فرم نهاییش هست و در واقع باید شرکت داشته باشی و محصول داشته باشی و فروش و ... ات مشخص باشه و بعد با شرایطی می تونی شرکت رو ببری زیر نظر پارک و از مزایاش استفاده کنی و اینجا برای شرکتی هست که مدتی هست روی پای خودش ایستاده ...

اینم توضیحات کامل تر که مربوط به پارک علم و فناوری خوزستان می شه:
http://www.khstp.ir/fa-IR/Pages/Help.aspx

جزئیاتش رو باید حضوری سوال کرد که من فعلا نمی رسم حضوری مراجعه کنم.
اگر دوستان این کار رو کردن بیان و خبرش رو بدن تا ببینیم روالش چطوری هست به محضی که وقتش برسه حرکتی بزنیم ... !

تشکر ویژه از کسایی که اطلاعات تاپیک رو کاملتر می کنن.

موفق باشید.

۰۲-بهمن-۱۳۹۳, ۱۹:۵۴:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : a.mehran, salehjg, omid_phoenix, رسول, rockeagle, Ambassador, lord_viper
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #2
RE: رشد ، پارک علم و فناوی، ثبت شرکت
سلام
متاسفانه مشکلی که مراکز رشد دارن محدود بودن تعداد کارگاه هاشون هست
یک سال پیش که با 5تا طرح خوب سراغشون رفتم ظرفیت کارگاه هاشون تکمیل بود و ظاهرا 6تا متقاضی هم قبل من درخواست کارگاه کرده بودن

اصول اجاره و فعالیت تو کارگاه ها به این طریق هست که مرتضی جان اشاره کردن که بعد بررسی و داوری طرح درصورتی که سود و بازخودی به مراکز داشته باشه یه کارگاه موقتی میدن و یه قرارداد یک ساله با متقاضی میبندن

متقاضی باید تا یک سال گزارش از روند فعالیت هاش و خروجی محصولاتش به مرکز بده
درغیراینصورت با صلاحدید مرکز دستور تخلیه بهش داده میشه
که معمولا اکثر متقاضیان بالای 1سال قرارداد و فعالیت دارند
که درنتیجه ظرفیت کارگاه ها برای بازه بلندی تکمیل میشه و پذیرش جدیدی صورت نمیگیره
تا موقعی که یکی از شرکت های مرکز به خواست خودش حکم تخلیه بده و ظرفیت برای متقاضیان دیگه آزاد بشه

که اینم باز باید متقاضی شانس بیاره و قبلش متقاضیان دیگه ای درصف انتظار نباشن

که این مشکل این مراکز ازنظر من خیلی به چشم میاد و همه فعالان و متقاضیان در موقع نمیتونن فعال باشن

درخصوص شرکت های دانش بیان هم که باز مرتضی توضیح داد مرحله بعد فعالیت در مراکز رشد هست

فقط این نکته رو بهش اضافه کنم که باید 3سال از ثبت شرکت تون در مراکز رشد گذشته و روند کاری مفیدی پشت سر گذاشته باشید تا شرکت تون دانش بنیان بشه و بتونید تو خود پارک علم و فناوری شروع به فعالیت کنید

۰۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۲:۰۵:۵۱
تشکر شده توسط : a.mehran, sharin, rockeagle, رسول, Ambassador, lord_viper, kimiafars

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS