امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل هنگام اتچ شدن دیتایس+ورژن اس کیو ال
نویسنده پیام
esikley آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل هنگام اتچ شدن دیتایس+ورژن اس کیو ال
سلام خدمت دوستان عزیز بنده هنگامی ک ی فایل دیتابیس رو از یکی از دوستانم گرفتم و میخواستم رو سیستم خودم با اس کیو ال 2012 باز کنم اتچ کنم پیغام میده ک ورژن دیتابیس با اس کیو ال با هم متفاوت و نمیتونه فایل رو اتچ کنه اینم متن ارور

کد php:
TITLEMicrosoft SQL Server Management Studio
------------------------------

Attach database failed for Server 'WIN-C7V4MC81TKO'.  (Microsoft.SqlServer.Smo)

For 
helpclickhttp://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=11.0.2100.60+((SQL11_RTM).120210-1846+)&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Attach+database+Server&LinkId=20476

ADDITIONAL INFORMATION:

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

Database 'amirkabir2a' cannot be upgraded because its non-release version (539is not supported by this version of SQL ServerYou cannot open a database that is incompatible with this version of sqlservr.exeYou must re-create the database.
Could not open new database 'amirkabir2a'CREATE DATABASE is aborted. (Microsoft SQL ServerError950)

For 
helpclickhttp://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft%20SQL%20Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=950&LinkId=20476 
BUTTONS:

OK

[/PHP]

منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم
۲۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۳:۲۶:۵۲
esikley آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل هنگام اتچ شدن دیتایس+ورژن اس کیو ال
سلام میگم زشت نیست 40-50 نفر حداقل بازدید داشته این موضوع بعد ی نفر ن سوالی و ن پاسخ در مورد این پست نکرده
فردا پس فردا ی نفر رد میشه نمیگه این همه بازدید داشته کسی سراغی از این پست نگرفته ببینه این اررور چطور میشه برطرف کرد یا سرنخی داده بشه تا بشه پیگیری کرد
۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۲۵:۵۸
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل هنگام اتچ شدن دیتایس+ورژن اس کیو ال
دوست عزیز

شما می خوای بک آپ نسخه 2000 رو مستقیم به 2012 آپگرید کنی! این کار به مراتب زشت تر از پاسخ ندادن دوستانه که! :)

شما یه زحمت بکش، روی سیستم خودت نسخه 2008 رو هم نصب کن بعد روی آن ریستور کن و دوباره ازش بک آپ بگیر تا روی 2012 هم لود بشه

۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۳:۵۴:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خطا هنگام نصب SQL Server 2008 sepahbod 3 4,360 ۲۸-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۵۲:۵۸
آخرین ارسال: far_222000
  مشکل با SQL هنگام Attach کردن دیتابیس حجیم mojtabamalaekeh 4 7,883 ۰۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۲۶:۵۸
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS