امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
هنگ میکرو با تحریک رله
|
نویسنده |
پیام |
hadibarca
تازه وارد
موضوعها: 2
تشکرها : 1
( 2 تشکر در 1 ارسال )
|
هنگ میکرو با تحریک رله
سلام دوستان
تو مدار من قراره میکرو به رله فرمان بده و رله یه موتور دیزل ژنراتور رو استارت بزنه
(بیشتر موارد در مدار درایو رله رعایت شده یعنی استفاده از ترانزیستور و اتصال بیس با یک مقاومت 10k به پایه میکرو، استفاده از دیود فست در دو سر بوبین رله ولی دو سر بوبین رله خازن نذاشتم که عده ای اینو توصیه میکنن)
برق میکرو از همون باتری دستگاه تامین میشه (گزینه دیگه ای ندارم) توسط دو مرحله استفاده از lm2576. اینطوری که یکبار 24 ولت میشه 12 ولت بعد 12 ولت میشه 5 ولت برا تغذیه میکرو و خازنهای فیلتر و نویز گیر تو خروجی رگولاتور 5 ولت گذاشتم
رله ها دو مرحله ای هستن یعنی اول میکرو یه رله 12 ولتی رو تحریک میکنه و خروجی همون رله میاد یه رله 24 ولتی رو تحریک میکنه تا خروجی رله ی 24 ولتی برق رو بده به استارت (برا رله 24 ولتی هم دیود فست گذاشتم)
برا تحریک رله 12 ولتی با میکرو از ترانزیستور استفاده کردم که ولتاژ 12 ولت کلکتورش که قراره رله رو تحریک کنه از خروجی رگولاتور اول که 12 ولت هست تامین میشه
خب اولا وقتی خروجی رله ی دوم که 24 ولتی هست به استارت ژنراتور وصل نیست و رله ها فقط تحریک میشن، میکرو هزار ساعت هم کار میکنه و رله رو در زمان تعیین شده هی قطع و وصل میکنه و این چرخه رو تا ساعتها تو خونه امتحان کردم و کار کرد بدون کوچکترین مشکلی (حتی به خروجی رله ی 24 ولتی چندتا لامپ 24 ولتی موازی کردم که بدون هیچ مشکلی لامپها روشن شدن)
اما اما اما
وقتی خروجی رله ی 24 ولتی رو میدم به استارت تا ژنراتور استارت بخوره یه تق میزنه و میکرو هنگ میکنه و توسط watchdog timer ریست میشه (brown out رخ نمیده چون غیر فعالش کردم)
تو مدار میکرو از کریستال خارجی 8 مگاهرتز استفاده کردم و البته ckopt هم برنامه ریزی نشده بود
مدار قدرت شامل رله ها و رگولاتور ها از مدار فرمان شامل میکرو و lcd جدان و هرکدوم تو یه برد جداگانه طراحی شدن
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟ از اینا میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوسانساز میتونه دلیل اصلی باشه؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ریزی نشدن ckopt؟؟؟؟؟؟؟
ولتاژ تحریک رله ی اول از خروجی رگولاتور 12 ولتی تامین میشه؟؟؟؟؟؟
....؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید کلافه شدم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-بهمن-۱۳۹۴, ۰۶:۲۴:۳۰، توسط hadibarca.)
|
|
۱۴-بهمن-۱۳۹۴, ۰۶:۱۷:۰۰ |
|
تشکر شده توسط : |
whitneyua1, trudydf2 |
EBKA
مخترع
موضوعها: 89
تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
|
RE: هنگ میکرو با تحریک رله
سلام..
دوسته من
من کل متن شما رو نخوندم ولی
برای همچنین مشکلی شما باید یه خازن مثلا 4700 مکیرو فاراد بزاری واسه تغذیه میکرو که میکرو ریست نشه و اینکه
من تو یه مداری که با رله کنداکتور رو فعال میکرد همین مشکل رو داشتم که با گذاشتن خازن 4700 میکرو فاراد و یه خازن 470 نانو فاراد دو سر بوبین کنداکتور مشکل حل شد..
البته خازن 4700 مشکل من رو حل کرد
ابراهیم خوانین زاده
ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد :():کمی فکر کنیم.....
259-734
[/url]
وبلاگ من
وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید
|
|
۱۴-بهمن-۱۳۹۴, ۲۱:۰۲:۳۹ |
|
hadibarca |
hadibarca
تازه وارد
موضوعها: 2
تشکرها : 1
( 2 تشکر در 1 ارسال )
|
RE: هنگ میکرو با تحریک رله
خیلی ممنون داداش
عالی بود
تو مدار جدید مشکلم حل شد
این مورد رو هم اضافه کردم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۹۴, ۱۰:۴۴:۲۹، توسط hadibarca.)
|
|
۱۵-بهمن-۱۳۹۴, ۲۳:۲۰:۳۰ |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان