امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معجزه روي وب (بهترين سيستم مديريت محتوا...)
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
معجزه روي وب (بهترين سيستم مديريت محتوا...)
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
آقا من امروز داشتم يه چيزي رو تو اينتر نت سرچ ميكردم خيلي خيلي تصادفي گذرم به يك سايت افتاد كه وقتي يه خورده توش گشتم به خاطر وسعتش گم شدم
اولش فكر كردم كار يك سيستم مديريت محتوا تحت php هست كه طبق معمول توسط ايراني ها فارسي شده ولي خوب به خودم گفتم فارسي كردن چنين چيز گسترده اي هم كم از نوشتنش نيس ! خلاصه بعد از كلي گشتن فهميدم توسط سيستم مديريت محتواي ركسان مديريت ميشه با جاوا و jsp و j2ee !
خب من كه تو عمرم سيستم اينچنيني كه چيزي حدود 200 ماژول فعال رو توي فقط يه فايل باشه رو نديده بودم سايتش رو گير آوردم فهميدم كه كار ايراني الصل و متعلق به يك شركت خيييلي بزرگ و جالب هست . {البته اژن سورس و مجاني نيس} ولي وقتي بيشتر راجع بهش خوندم تو سايتش فهمديم كه جدا حماسه آفريده شده ....
اين لينك قابليت هاش راسي سايتش هم توسط همين طراحي شده بهتون ژيشنهاد ميكنم صد در صد يه سر به سايتش بزنيد و بقيه بخش هاش رو ببينيد . اين لينك توضيحات راجع به ركسان :
http://www.rahnemaco.com/framework.jsp?SID=11
راسي فكر كنم منعطف تر از پي اچ پي همين جي اس پي باشه !!
منتظر نظراتون هستم
۱۲-بهمن-۱۳۸۴, ۲۰:۳۷:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2

ميبينم كه بروبكس خيلي علاقه و استعداد تو وب اپليكيشن و كد نويس تحت سرور ندارن و چسبيدن به ويندوز و اگزه و ويروس و پي اس نويسي و تغيير شفافيت فرم و .....
خوب بعد هي بيايين بگين سطح سايت رو كاربراش بالا نميبرن !! نه خير شما نميخواهيد .....

خب آخه مگه ميشه به همچني شاهكار وب اپليكيشني بي توجه بود ؟؟؟ :roll:
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۰۰:۲۶:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #3

ديونه هستن ديگه
اين همه زبان برداشتن با يه زباني نوشتن كه كلي سخته، تازه سرورهايي كه ساپورت كنن هم تو
ايران خيلي كم هستن
خيلي راحت ميتونستن با دات نت يا پي اچ پي بنويسن
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۰۸:۳۵:۰۰
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4

من ديدم جالبه ولي معجزه نيست حسن نيوك به اپن سورس بودنشه وگرنه اين رو هر گروهي مي تونه درست كنه تازه كار يه نفر هم نيست كار يه گروه اگه اشتباه نكنم و اين همون شركت رهنما باشه كه سيستم پرداخت رو داره كار مي كنه كار خيلي بزرگي هم براش نيست براي اينكه مهندساش بيكار نباشن اينو ساخته اگه بحث پول باشه ساخت يه چنين چيزي كاري نداره 200 تا ماژول يعني 2 - 3 ماه كار به شرطي گه ساعت 8 صبح شروع كني ساعت 4 بعد از ظهر هم تعطيل كني آخر ماه هم يك مليون تومان بهت پول بدن :wink:

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۰۹:۱۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5

mehdvirus نوشته است:ديونه هستن ديگه
اين همه زبان برداشتن با يه زباني نوشتن كه كلي سخته، تازه سرورهايي كه ساپورت كنن هم تو
ايران خيلي كم هستن
خيلي راحت ميتونستن با دات نت يا پي اچ پي بنويسن
خب اين طور ها هم كه فكر ميكنيد نيست !!! اين سيستم از فناوري جاوا استفاده كرده كه اصلا كار با هاش شبيه به دات نت و پي اچ پي نيست !! يعني تنها دليل كه بعضيا ميگن سخته (يكيش خود من) چون با اين زبان دو خط كار حرفه اي بزرگ انجام ندادن تا بفهمن دنيا دست كيه !!!
اين جي اس پي به تنهايي تمامي قبليت هاي دات نت و پي اچ پي رو بدون هيچ كم و كاستي تازه خيلي گسترده تر داره و خيلي هم شيرينه و جالبه بدونيد تكنولوژي هاي عجيب الخلقه اي كه داره مث EJB SAX و... اونو به حرفه اي ترين زبان تحت وب تبديل كرده كه جدا كاربدرش خيلي بزرگ تر از اين حرفاس !! تازه شما اپليكيشن سور با پي اچ پي ديديد؟؟ با دات نت ديدي؟ پروژه هاي بزرگ سورس باز اون مث TomCat رو ديد پشتيبان هاي بزرگش رو مث JRun ديد كتابخانه اش رو ديد؟؟؟ اين سيستم قادره براي موبايل ها هم فرم بسازه و ساخته (ركسان) اين سيستم يه فرم سازه بزرگه !!! شما كجاي اين قابليت ها رو تو اين زبان هاي سورس باز ميبينيد
جاوا بعد از 15 سال به قدري بزرگ و معروف و عظيم و قدرتمند شده كه دات نت هيچ وقت بهش نميرسه (تازه با افتضاحاتي كه در دات نت 2.0.0 وجود داره بايد بگم از اول كار هم بد تر شده !!!)
شما در اشبتاه محض به سر ميبريد كه ميگيد استفاده از JSP كار بيهوده اي !!! ژشتباني سرور براي سايت هاي شخصي و بلاگ ها خاطره نويسي روزانه كار مهميه وگرنه جي اس ژي رو معتبر ترين هاست هاي ايراني دارن و بسياري از سايت ها بزرگ با ها كار شده مث سايت صنعتي شريف !!!
هيچ وقت راجع به چيزي كه نديد بد نگيد جي اس پي بزرگ تر از همه اين حرفاس !!!!

نقل قول: من ديدم جالبه ولي معجزه نيست حسن نيوك به اپن سورس بودنشه وگرنه اين رو هر گروهي مي تونه درست كنه تازه كار يه نفر هم نيست كار يه گروه اگه اشتباه نكنم و اين همون شركت رهنما باشه كه سيستم پرداخت رو داره كار مي كنه كار خيلي بزرگي هم براش نيست براي اينكه مهندساش بيكار نباشن اينو ساخته اگه بحث پول باشه ساخت يه چنين چيزي كاري نداره 200 تا ماژول يعني 2 - 3 ماه كار به شرطي گه ساعت 8 صبح شروع كني ساعت 4 بعد از ظهر هم تعطيل كني آخر ماه هم يك مليون تومان بهت پول بدن
آره عزيز به نظر من يه نرم افزار هيچ وقت نميتونه ترو تميز از آب در بياد مگر ان كه سازماندهي شده كار بشه !! ويندوز از لينوكس بهتره ؟؟؟ نه عزيز ويندز به خاطر اين كه با برنامه ريزي و تفكر اقتصادي توليد ميشه از همه بالا تر زده !!!‌ (بحث تكنولوژي به كنار !) به نظر من اصل و اساس كار بزرگ و گروهي همينه !!!
راسي اين كه مهندساش بي كار نباش بيان و همچين چيز جيگري بسازن بده ؟؟؟ به نظر من كه هر چيزي كه با هر هدفي موجب پيشرفت علم باشه يه چورايي خوبه !
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #6

نقل قول: جاوا بعد از 15 سال به قدري بزرگ و معروف و عظيم و قدرتمند شده كه دات نت هيچ وقت بهش نميرسه (تازه با افتضاحاتي كه در دات نت 2.0.0 وجود داره بايد بگم از اول كار هم بد تر شده !!!)

دات نت همه امكانات جاوا رو داره ثانيا نه براي يه زبان خاص طراحي شده نه براي يه سيستم عامل خاص ! من شرط مي بندم كه جاوا با دات نت كنار ميره :idea: ثانيا دات نت اصلي ورژن 2 تازه يه دو سه ماهيه كه اومده حالا كجاش افتضاحه !!؟؟؟ به نظر من خيلي قدر تر هم شده . امكاناتي كه داره خيلي وحشتناك عاليه !!

نقل قول: جي اس ژي رو معتبر ترين هاست هاي ايراني دارن و بسياري از سايت ها بزرگ با ها كار شده مث سايت صنعتي شريف
از كي تا حالا سايت دانشگاه شريف شد سايت جهاني و بزرگ ؟؟؟ چون بهترين دانشگاه تكنيكال ايرانه ؟؟؟؟ ببين وحيد جان شما هنوز توي دبيرستان هستي و ميدونم عشق شريف توي ذهنت هست و از ايران هم خارج نشدي . اما اينو بدوني خوبه كه شريف بخاطر تمام اساتيديش كه شايد 90 درصد اونها توي آمريكا و اروپا درس خوندن ( اگر هم باور نداري سايتشون رو چك كن !!) و همين طور حضور بچه هاي درسخون شده شريف نه بخاطر تحقيقات علمي و اختراع و جايزه نوبل و .......... ! شريف ايران كه بهترينه با بهترين هاي دنيا خيلي فرق مي كنه ! توي ايران معيار سنجش بهترين و بدترين دانشگاه 180 درجه با سنجش در دنيا فرق مي كنه . براي همينه كه متاسفانه با وجود افراد با استعداد و اساتيد خوب جايي در رتبه هاي جهاني نداره ! :cry:

نقل قول: ويندوز از لينوكس بهتره ؟؟؟ نه عزيز ويندز به خاطر اين كه با برنامه ريزي و تفكر اقتصادي توليد ميشه از همه بالا تر زده

لينوكس از نظر برنامه نويسي كاملا ضعيفه ! اينو ديگه همه دنيا ميدونن . امكانات سيستم عامل ويندوز رو لينوكس نداره چون لينوكس سيستم عامل شبكه است نه كاربري !!!! متاسفانه اين حرف رو از افراد تكنيكال نميشه انتظار داشت . تكنولوژي هايي مثل +COM يا Net. و مثلا رابط هايي مثل TAPI يا Direct X رو توي لينوكس خوابش رو هم نميشه ديد . :roll:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۴۷:۱۰
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #7

البته جاوا رو دست کم نگیرید چون همون که می دونید 45% برنامه ها با جاوا نوشته شده و در ثانی من از یک عضو تیم المپیاد کامپیوتر ایران شنیدم که می گفت جاوا تو دانشگاه های خفن تدریس می شه و کاربردش زیاده . ( البته هیچی VB 6.0 نمی شه ) ( حالا هر چی جاوا تو این متن هست تبدیل کنید به jsp )

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۲۳:۳۳:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #8

وحید جان چرا هر بار می چسبی به یه چیز :
دات نت - کولدفوژن - دلفی - پی اچ پی - جاوا - جی بیلدر .................. ! (ترتیب مهم نیست ) Amaze
الان هم که گیر دادی به این ! :cry: دات نت خودت رو بچسب چون مطمئنم این رو هم مثل بقيه ول می کنی ! :wink:
۱۳-بهمن-۱۳۸۴, ۲۳:۴۹:۱۲
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #9

سلام!
هي نشستيم ميگيم كدوم زبان بهتره كدوم زبان ضعيف تره! ول كنيد اين حرفارو.
هر زباني به يه دردي ميخوره. مهم اينه كه تو تو اون زبان حرفه اي باشي و اونو خوب بلد باشي.
نقل قول: البته هیچی VB 6.0 نمی شه
اينو فبول دارم! :wink:
۱۴-بهمن-۱۳۸۴, ۰۱:۴۲:۲۷
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #10

نقل قول: دات نت - کولدفوژن - دلفی - پی اچ پی - جاوا - جی بیلدر .................. ! (ترتیب مهم نیست )
من به همه اينا چسبيدن و با هاشون كار كردم !!! البته با همه شون هم حال مي كنم و از اين كه ازشون شناخت كامل و عملي (حالا شايد نه علمي) دارم بسيار راضي ام !!! دات نت هم از اول كار ميكردم و عصاي دستمه !! ولي من اينا رو به ترتيب خاصي كار مي كنم! و براي هر نوع ژروژه اي ازشون استفاده ميكنم !!! ولي شايد باورت نشه اول كه الگوي برنامه تو ذهنم مياد به دات نت مينويسم بعد دوباره دستي خودم به زبان هاي ديگه ميبرم !!!!!!!
نقل قول: دات نت همه امكانات جاوا رو داره ثانيا نه براي يه زبان خاص طراحي شده نه براي يه سيستم عامل خاص ! من شرط مي بندم كه جاوا با دات نت كنار ميره
آقا ممد شما كه اين قد تحصيل كرده و با اطلاعاتي چرا با تعصب حرف ميزني ؟؟؟ جاوا و كتاب خانه اش چيزي حدود 1000 برابر دات نت كلاس و تابع و آي ژي اي داره !!!!
راسي فريم ورك دات نت رو شما با JDK مقايسه مي كنيد ؟؟؟ با جاوا ميشه فريم ورك نوشت و هزاران كار مختلف انجام حتي يه دات نت طراحي كرد ......
شما اپليكيشن سرور ها بزرگ جاوا مث اوراكل رو ديديد حتما !! اين در صورتيه كه با دات نت نميشه اين كار رو كرد ! اصلا اپليكيشن سرور با دات نت ديديد ؟؟
راسي دات نت داره ميره سمت سادگي ميره ولي جاوا سمت گستردگي و قدرتمدني ميره !! برا همين جاوا رو بيشتر قبول دارم ....
راسي صنعتي شريف هم من به عنوان يك سايت يه دانشگاه معتبر ايراني ميگم .... البته مسلما دانشگاهش مد نظرم نيسي اين مد نظرمه كه افرادي كه دو خط كامژيوتر ميدونن تو ايران جاوا رو قبول دارن !!!
راسي JSP هم داراي قدرت والانس بالا هسات يعني رو سرور هاي JSP وسايت هاي JSP كم تر مشكل كمبود پهناي باند رو دارن. اين مطلب منبع دقيقش رو تو سايت اوراكل نوشته بود ...
حالا آف تاپيك ها زياد نشه .... نظرتون راجع به سيستم چيه ؟
۱۴-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۳۵:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #11

ديگه مصرف پهناي باند دات نت هم زياد نيست كم هم هست
تازه قدرت ، سرعت تو دات نت حرف اول روميزنه از همه مهمتر سهولت
ادم كه عقلشو از دست نداده وقتي ميشه يه برنامه رو با دو خط كد تو دات نت نوشت بريم با 10 خط تو جاوا بنويسيم تازه كلاس هاي دات نت فوق العاده زياد هستن و كاربردي
ايكس ام ال رو هم كه بدجوري بهش پيوند داده ديگه خدا
۱۴-بهمن-۱۳۸۴, ۱۴:۰۶:۲۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سيستم مديريت محتواي وب - قسمت اول mehdvirus 18 10,792 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۳۴:۱۶
آخرین ارسال: koorosh2004
  سيستم مديريت محتواي وب - قسمت اول mehdvirus 1 2,221 ۰۳-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS