امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال ماژول سریال به وای فای
نویسنده پیام
ht.perspo6 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
اتصال ماژول سریال به وای فای
با سلام 
دوستان من یک بردی دارم  که تو اون از ماژول "سریال به اترنت  UART WIFI HLK-RM04  " استفاده شده . میخواستم از دوستان که نحوه ی ارتباط بر قرار کردن این برد رو بهم یاد بدن این ماژول رو با کابل usb به  سریال به لپتاپ وصل کردم و با نرم افزار termit 3.1 باهاش ارتباط برقرار کردم و کانکت شد (com3) خب حالا میخوام کمکم کنید که من چجوری و با چ نرم افزاری اطلاعاتی که روی وای فای هست رو بخونم تا تستش کنم

بعد تست میخوام با اندروید بهش متصل بشم 

حالا شما اگه لطف کنید همین قسمت اولشم راهنماییم کنید تا بقیش خدا بزرگه!!!!!!!!!!!
۲۶-اسفند-۱۳۹۴, ۱۳:۴۹:۰۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با ماژول های مورد استفاده در تابلو روان panel123 1 1,605 ۲۶-شهریور-۱۳۹۷, ۲۳:۳۵:۰۱
آخرین ارسال: hadikh73
  [آموزشی] نحوه اتصال تغذیه کانکتور usb Ambassador 2 2,631 ۱۷-خرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۰۳:۱۹
آخرین ارسال: yk1100
  [سوال] اتصال کامپیوتر به امپلی فایر(mazdak300w) mrkv2000 0 2,175 ۰۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰:۴۴
آخرین ارسال: mrkv2000
  راه اندازی GPS با ماژول Ublox NEO-6M mehran032 2 5,464 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۲:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: alimogmov
  راه اندازی ماژول تابلو روان EBKA 14 11,028 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۱۰
آخرین ارسال: EBKA
Smile [سوال] اتصال آمپلی فایر به لپ تاپ tishab 8 16,397 ۲۸-تير-۱۳۹۳, ۱۹:۰۳:۴۱
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] نحوه اتصال سیم ها در مدار پلی آمپلی فایر حرفه ای naeim021021 1 3,603 ۲۷-تير-۱۳۹۳, ۱۶:۴۸:۱۶
آخرین ارسال: a.mehran
  کمک برای ساخت پانل lcd سریال ascer 1 2,667 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۱۵:۰۶
آخرین ارسال: behzady
Exclamation راهنمایی برای اتصال دو کابل کامپوننت shovaleye 0 1,879 ۰۱-فروردین-۱۳۹۳, ۲۱:۰۲:۲۰
آخرین ارسال: shovaleye
  حساس ترین ماژول الترا سونیک در بازار کدام است؟؟ esisajad6 8 6,100 ۰۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: esisajad6

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS