امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال برای شروع یادگیری php
نویسنده پیام
mehdi_hidden آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 2
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
یک سوال برای شروع یادگیری php
باسلام خدمت شما عزیزان
برای شروع یادگیری برنامه نویسی php و یا ( حتی Asp.net ) البته بیشتر تاکید رو php داشتم که تو این قسمت تاپیک زدم باید اول html , css , jquery  و ... و این مقدمات رو کاملا تسلط داشت و یا کتاب و یا دوره آموزشی اون رو پشت سر گذاشته باشیم که بعدش بریم سراغ php یادگرفتن یا اینکه همزمان میشه باهم شروع کرد و باهم یادگرفت و بقولی در یک راستا جلو رفت ؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن تو این زمینه راهنمایی کنند
۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۰۴:۵۲
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: یک سوال برای شروع یادگیری php
php هیچ ربطی به jquery و html و .. نداره؛ شما حتی اگه در ضمن یادگیری php ؛ سراغ jquery , js , . . هم نری هیچ مشکلی در آموزشتون ایجاد نمیکنه؛

ولی اینکه یدونی html و css چیه و چطوری کار میکنن و یه آشنایی اولیه داشته باشی؛ بهتر میتونی php رو درک کنی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۱۵:۰۱:۱۳، توسط babyy.)
۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۵۹:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mehdi_hidden, ethelza60, jerryii11, 1نفر, nImaarek
mehdi_hidden آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
باتشکر از شما دوست عزیز 
من کلی گفتم و اول تا آخر موضوع رو در نظر گرفتم 
به هرحال html به تنهایی نمیشه باهاش سایت کامل ساخت و شرط و شروط گزاشت و هر امکاناتی اضاف کرد و اینجا نیاز به همون php هست و اگه html به تنهایی باشه و css نباشه کار ظرافت پیدا نمیکنه و متظور بنده این بود که اگه من بخوام اصولی و پروژه محور و نه دانشگاهی یاد بگیرم ناخواگاه قاعدتا باید همه اینها لازم بشه تو کار و به همین دلیل سوالم رو اینجوری مطرح کردم
البته بنده طبق صحبت هایی که میشه و افرادی که تا حدودی ازمن باتجربه تر هستند شنیدم 
ممنون میشم دوستان بیشتر راهنمایی کنند
۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۱۶:۰۵:۵۴
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #4
خب بستگی به هدفتون داره! میخوایین سایت بنویسید؟! اگه حوابتون مثبته خب معلومه باید html‌ , css, js ,..‌هم یاد بگیرید!

اگه برای طراحی وب میخوایین کار کنید ؛ php  , html , css , و بانک اطلاعاتی باید یاد بگیرید ؛
اول html , css رو کار کنید؛ بعد برد سراغ php و میتونید به صورت موازی باهاش js هم کار کنید (البته اگر سردرگمتون نکنه)
۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۱۹:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر
mehdi_hidden آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
ممنون از شما دوست گرامی
بله.بنده اگر بخوام شروع کنم میخوام خودمو محدود نکنم و جلو برم تا بتونم کارهایی که مربوط به ساخت یه سایت میشه رو بصورت برنامه ریزی شده جلو برم.
تا حد خیلی زیادی متوجه موضوع شدم
باتشکر
۳۰-خرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۳۷:۲۵
تشکر شده توسط : peterwx16, babyy
mehdi_hidden آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6
باسلام
بنده با بررسی و مقایسه هایی که انجام دادم در مورد مقایسه بین php و asp.net تا الان که هنوز تو یادگیری html , css که هنوز هستم به این نتیجه رسیدم بنا به مزایایی که این زبان داره و بخصوص یادگیریش ساده تر و پیچیدگی کمتری هم داره، php رو دنبال کنم ...
ولی تو مقایسه ها حتی ترجمه شده های زبان لاتین هم تو مزایای asp.net نوشته شده که اگر میخواهید پروژتون در آینده در حد enterprice باشه و خیلی روش بخواید حساب باز کنید و با دید پیشرفت ...  به کارتون نگاه کنید asp.net پیشنهاد میشه چون تیم قوی MSDN پشت ماجرا هست و این خودش یه اطمینان خاطر برای شرکت هایی که میخوان آینده نگر باشن هست و ازین لحاظ از PHP سرتره
آیا برای ما که فعلا در ایران هستیم و همه چیز مجانی هست فرقی نمیکنه و این مختص خارجی هاست که لایسنس میخرن ؟  یا نه چیز دیگه پست ماجرا هست و Extention و component های نوشته شده برای asp.net اونو متمایز میکنه و چون php که فقط شرکت zend اونو داره توسعه میده ، از مایکروسافت ضعیف تره ؟ دقیقا چی پشت ماجرا هست که در نهایت میگن اگه خیلی میخوای رو کارت حساب باز کنی و آخر کارت رو ببینی و نه سطحی باز asp.net پیشنهاد میشه
در صورتی که باز گفته میشه تو هر دو امنیت رو در سطح بالا برقرار کرد
با هر دو سایت های قدری نوشت بدون هیچ کم و کاستی و هر نوع مقایسه ای که میشه کرد نسبت به هم ضعف های آنچنانی ندارن و فقط و فقط با هم متفاوتن و سینتکس هاشون باهم فرق میکنه
ممنون میشم دوستانی که بیشتر از بنده تجربه دارن و با این زبان های مستقیما کار کردن نظراتشون رو بیان کنن
و این هم طبیعی هست که نه asp.net کار حرفه ای میتونه یه php کار رو راضی کنه و نه یه php کار حرفه ای میتونه یه asp.net کار رو راضی کنه که کدوم زبان بهتر از دیگریست.
و من میخوام چیزی رو که عین واقعیت هست رو بدونم چون اگر کسی ندونسته راهی رو انتخاب کنه و بعد بخواد برگرده ضررش خیلی بیشتره تا اینکه با کمی تامل با تاخیر مسیرش رو انتخاب کنه.
۲۰-تير-۱۳۹۵, ۱۰:۴۴:۵۴
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #7
ببین هیچ معیار مشخصی نیست که بشه گفت کدوم بهتره!!
واقعیت اینه که هر دوتا (هم php‌ و هم asp/asp.net) یک کار رو انجام میدن!

بنظر شما زبان اسپانیایی بهتره یا فرانسه؟! لحجه انگلیسی بریتانیایی بهتره یا انگلیسی آمریکایی؟!
۲۰-تير-۱۳۹۵, ۱۸:۲۴:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mehdi_hidden
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #8
برای انتخاب زبان هر کسی معیار و ملاکی رو دنبال میکنه
هر کدوم از این زبانها مزایا و کاستی های خاص خودشونو دارن
مهمترین معیار اینده و بازار کار هست
بجز اینها چیزی که مهمه راحتی کدنویسی هست که خیلی مهمه و شما درگیر پیچیدگیها نشین و با صرف وقت کمتر بیشترین بازدهی رو داشته باشین
برای شروع اگرچه asp.net بخاطر کامپوننتهاش شما به نسبت یاد گیری html در php راحتر عنان کار دستتون میاد ولی وقتی جلوتر برید انعطاف زبان بیشتر خودشو نشون میده
من هم asp.net کار کردم هم php براحتی با هر دو زبان میتونین سیستمهای بزرگی بنویسین
اما php ارتباط خوبی با سایر زبانها داره مثلا در کنار php شما میتونین بخشهایی از سایت خودتونو با پایتون یا پرل توسعه بدین
انعطاف php تو قالب خیلی عالیه asp.net استایلهای داخلی اضاقه میکنه و وب ریسورس که برای فیکس باید کدهای اضافه بنویسین
یا مثلا php خودش cronjob به صورت مستقیم نداره حتما باید از سرور تنظیم بشه
در نهایت سایت شما باید رو سرور بیاد بالا هزینه و قیمت سرورهای لینوکس خیلی ارزانتر از سرورهای ویندوز هست

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۱-تير-۱۳۹۵, ۱۰:۰۹:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, nImaarek
fsohrabiii آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
بهتره که آشنایی با HTML و CSS داشته باشید.
۰۸-آذر-۱۳۹۶, ۱۳:۱۶:۳۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره ba_maram_shiraz 10 5,805 ۲۸-شهریور-۱۳۸۵, ۰۱:۴۶:۳۴
آخرین ارسال: Mohandese_Javan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS