امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروگرامر هاتل و Fast Fuse
نویسنده پیام
مهدی ن آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 2
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
پروگرامر هاتل و Fast Fuse
توی اینترفیس پروگرامر هاتلی که من استفاده میکنم یک command botum هست به اسم fast fuse که با اجرای اون میکرو کارش سریعتر میشه .
این در حالیه که من توی کدم فرکانس رو 8مگا هرتز معرفی کرده و تغییری ندادم . این داستانش چیه؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۲۸-دى-۱۳۹۵, ۰۳:۱۷:۱۵
تشکر شده توسط : hadikh73
مهدی ن آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: پروگرامر هاتل و Fast Fuse
جالبه!! هیچکس نمیدونه fast fuse چیه ؟ 013
۲۹-دى-۱۳۹۵, ۱۷:۰۵:۲۴
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #3
سلام

تاحالا با هاتل کار نکردم ولی شابد این گزینه مشابه گزینه Prewritten Fuse در نرم افزار  PORGISP باشه که واسه پروگرم سریعتر ؛ میاد فیوز بیتهای قبلی  که بهش دادین و فیوز بیتهای جدید رو مقایسه میکنه بعد اونا رو رایت میکنه ...
یا باعث مي‌شه قبل از پروگرم كردن فيوزبيت‌ها در حالت حداكثر سرعت كلاك داخلي قرار بگیرن

اگه کسی نمیدونه واسه رسیدن به جواب بهتره که از نویسنده نرم افزار سوال بشه
موفق باشین

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-دى-۱۳۹۵, ۲۱:۵۵:۱۵، توسط 1نفر.)
۲۹-دى-۱۳۹۵, ۲۰:۵۸:۴۸
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
(۲۸-دى-۱۳۹۵, ۰۳:۱۷:۱۵)مهدی ن نوشته است: توی اینترفیس پروگرامر هاتلی که من استفاده میکنم یک command botum هست به اسم fast fuse که با اجرای اون میکرو کارش سریعتر میشه .
این در حالیه که من توی کدم فرکانس رو 8مگا هرتز معرفی کرده و تغییری ندادم . این داستانش چیه؟
من نزدیک پنجسال با هاتل کار کردم ولی اینو که شما میگی د رو تجربه نکردم از اینکلید هم استفاده کردم ولی تغییری ندیدم تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید
جالبه
اگر نتیجه رسیدید اینجا هم بگید

۰۴-بهمن-۱۳۹۵, ۲۱:۵۸:۴۱
تشکر شده توسط : babyy
مهدی ن آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
دیروز با مدیریت هاتل در تلگرام ارتباط گرفتم به شرح ذیل . حقیقتش ما که آخرش نفهمیدیم چی به چی شد اینجا میزارم هرکی فهمید بگه ماهم بفهمیم:
هاتل ابتدا عکسی رو از نرم افزار رابط کاریر پروگرامرش گذاشت که در سمت راست پنجره و زیر دکمه Auto Program که سه تا باکس هست در باکس اول دور Fast Fuse  و در دو تا باکس پایین تر دور گزینه Prog Fuses رو با دایره رنگی مشخص کرده بود . این هم ادامه صحبتها :
هاتل :
نقل قول: از گزینه Fast Fuse?استفاده لازم را ببرید.

فعال بودن این گزینه باعث می‌شود، هنگام عملیات آتوپروگرام، سرعت آی‌سی روی حداکثر کلاک داخلی تنظیم شود تا سرعت بالای پروگرامر را قبول کند. در نتیجه آی‌سی با سرعت بیشتری برنامه‌ریزی خواهد شد. (سایر فیوزها مقادیر دیفالت کارخانه را خواهند گرفت)

معمولاً لازم است گزینه Prog Fuses? را هم همزمان روشن نمایید تا در انتهای عملیات، فیوزها به حالت مورد نظر شما که قبلاً در منوی Fuse تنظیم کرده‌اید، تغییر کنند.
من :
نقل قول: ممنون از توضیحاتتون .
اما من منظورم دکمه command buttom  است که در پنجره برنامه  بالای عبارت Simulationهست .
با زدن این دکمه سرعت کار میکرو بعد از پروگرام زیاد میشه در صورتیکه من در برنامم فرکانس میکرو رو تغییر ندادم. ودر صورت نزدن این دکمه سرعت کار میکرو پایین تره
هاتل :

نقل قول: همون کارو میکنه
سرعت آی سی رو روی حداکثر کلاک داخلی میبره
من :

نقل قول: یعنی فرکانسی رو که من توی برنامم معرفی کردم ندیده میگیره؟
و برنامه ای رو که نوشتم با سرعتی بغیر از فرکانس مشخص شده توی اولین خط برنامم مشخص کردم اجرا میکنه؟

هاتل :
نقل قول: فرکانس برنامه کامپایلر به ما و پروگرامر ربطی نداره
- فرکانس کلاک AVR با فیوزهاش تنظیم میشه نه برنامه
- فرکانسی که کامپایلر از شما دریافت میکنه برای نحوه محاسبه لوپ های تاخیر خودشه طوری که کدی که بهتون تحویل میده از نظر زمانبندی تو آی سی درست کار کنه
شما باید اطلاعات درست به کامپایلر بدین یعنی همون سرعتی که آی سی تون خواهد داشت

لطفا هر کی فهمید قضیه رو . توضیح بده .
۰۸-بهمن-۱۳۹۵, ۲۲:۴۲:۳۴
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4576 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #6
توضیحش واضح بود که .
داره میگه با اون گزینه ، سرعت پروگرام کردن رو حداکثر قرار میگیره .
برای این سرعت ، پروگرامر تنظیمات فیوز بیت هارو طوری انجام میده که سرعت میکرو رو حداکثر قرار بگیره ، خب این یعنی شما اگه لازم داری فرکانس میکرو مثلاً رو 4 مگاهرتز باشه ، بعد از اینکه با همون گزینه فست فیوز پروگرام کردی ، یه بار دیگه فیوز بیت هارو اون طوری که لازم داری پروگرام کنی . مثلاً دوباره کلاک رو برگردونی رو 4 مگاهرتز

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۹-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۵:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
مهدی ن آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
اگر سرعت avr با تنظیم کلاک در فیوز بیت ها تغییر میکنه پس دستور $crystal=  8000000 که اول برنامه گذاشتم چیکاره است؟
۱۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۰:۱۷:۰۰
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4576 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #8
سرعت میکرو با فیوز بیت هاش تعیین میشه ، اون کدی که تو کامپایلر مینویسی مثلا همین $کریستال = 800000 واسه هماهنگی برنامه ایه که نوشتی .
مثلا اگه داخل کامپایلر سرعت رو 8 میلیون بزاری اما فیوز بیت رو 4 میلیون قرار بدی ، دستور تاخیر 1 ثانیه ، در عمل 2 ثانیه میشه .
برعکسشم ، اگه داخل کامپایلر سرعت رویه 1 میلیون باشه ، اما فیوز بیت رو رویه 8 میلیون بزاری ، تاخیر 8 ثانیه ای 1 ثانیه طول میکشه.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۰-بهمن-۱۳۹۵, ۱۰:۱۳:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, مهدی ن, omid_phoenix

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروگرامر هاتل EBKA 105 112,508 ۲۴-اسفند-۱۳۹۹, ۰۹:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر منیره مرادی 1 2,525 ۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۲۰:۵۷:۳۰
آخرین ارسال: 1نفر
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  پروگرامر USB برای avr سازگار با 0.USB 3 poiut 1 2,995 ۳۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۰:۱۶
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] درخواست کمک در مورد انتخاب پروگرامر mahdifaraji 6 4,336 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۰۱:۱۲
آخرین ارسال: lachini
Cool پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها lachini 16 14,700 ۱۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۵:۳۶
  نشناختن پروگرامر توسط ويندوز farzaneh007 33 30,881 ۰۴-فروردین-۱۳۹۴, ۲۱:۱۹:۰۴
آخرین ارسال: vigraz
  مشکل با پروگرامر parsegade 7 6,454 ۰۱-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۳۴:۴۳
  ساخت پروگرامر USB lktra 8 10,857 ۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۰۱:۰۱
آخرین ارسال: alimogmov
Shy آسان و آنلاین تنظیم فیوز بیت تحویل بگیرید AVR Fuse Calculator alimogmov 0 2,412 ۱۸-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۴۱:۰۱
آخرین ارسال: alimogmov

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS