به نام خدا
یه برنامه برای راه اندازی pn532 با avr نوشتم از اونجایی که هرچی سرچ زدم فقط سورس کد برای آردوینو بود تصمیم گرفتم سورس کدم رو اشتراک بذارم که بقیه هم استفاده کنند
چندتا نکته برای راه اندازی
ماژول با ولتاژ 3.3 تا 5 کار میکنه و راحت میتونید به باتری لیتیوم یون وصل کنین
باودریت پیشفرض ماژول 115200 هست و برای تغییر باید دیتا شیت بخونید
ارسال کد به ماژول به این صورت هست که شما باید یه تعدادکد رو پشت سر هم به ماژول بفرستید و ماژول به شما جواب بده مثلا کد هگز های زیر رو اگر بفرستید ماژول از حالت استندبای خارج میشه
کد php:
0x55,0x55,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0xFF,0x03,0xFD,0xD4,0x14,0x01,0x17,0x00
و هر کد دیگه ای ک بفرستید کار خاصی دیگه ای رو انجام میده
نکته بعدی که خیلی مهم هست اینه که حتما باید دیا هارو با وقفه بفرستید به میکرو، یعنی اینکه دیتا ها با سرعت زیاد و پشت سرهم ارسال بشه در غیر اینصورت ماژول از حالت استندبای خارج نمیشه و هیچ پاسخی نمیده
یه نکته خیلی جالب این بود ک ماژول هر 100 ثانیه یک بار به حالت استندبای میره وباید حتما هر چندثانیه یک بار کد خروج از استندبای رو بفرستید بهش
یه نرم افزار تحت ویندوز پیدا کردم و کد ها رو از همون کپی زدم
(خداییش نه وقت بود بشینم دیتا شیت بخونم نه حال خوندن دیتاشیت داشتم
) اونو هم براتون پیوست کردم. فقط کافیه ماژول رو به نرم افزار وصل کنید و یک مبدل usb به سریال با ماژول موازی کنید و دیتا هایی که میفرسته رو کپی بزنید و همون ها رو درون برنامه خودتون استفاده کنید
دیتاشیت ماژول و برنامه نوشته شده با atmega8 وکدویژن پیوست کردم
برنامه ای ک نوشتم ابتدا ماژول رو روشن میکنه و بعد هر ثانیه یک بار کد دریافت ID تگ رو به ماژول میفرسته و جواب دریافتی رو تحلیل میکنه از طریق پین c.0 و با باود ریت 9600 به نمایش میده یه فایل شماتیک ک پروتوس کشیده شده هم پیوست کردم ک بدونید پایه ها رو چطوری وصل کنید
برای میکرو حتما کریستال 11.0592 بزنید
موفق باشید