امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی کتاب برای شروع اسمبلی و چند سوال
نویسنده پیام
nImaarek آفلاین
badtrip

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 310
( 317 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #1
معرفی کتاب برای شروع اسمبلی و چند سوال
سلام
ببخشید من فقط تو این فروم سوال میپرسم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید  انشالله روزی برسه براتون مفید واقع بشم
من نیاز دارم که در لینوکس (اوبونتو 64 بیت) برای آشنایست و کار با syscall زبان اسمبلی رو یادبگیرم حالا چندتا سوال دارم:
خب نوع سیسنتکس اسمبلی که قرار استفاده کنم به نوع ساختمان cpu بستگی داره درسته ؟ حالا من میخوام یه برنامه با زبان اسمبلی بنویسم که روی همه cpu ها کار کنه میشه؟ یا اصلا ربطی نداره ؟

سوال دموم من از کجا متوجه بشم که cpu من از کدوم سینتکس پشتیبانی میکنه؟

سوال آخرم یه درخواسته یه منبع برای شروع اسمبلی (basic) میخوام و یه منبع به پیشرفته (advance)، میشه بهم معرفی کنید ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-تير-۱۳۹۶, ۰۲:۵۶:۱۹، توسط nImaarek.)
۰۱-تير-۱۳۹۶, ۰۲:۵۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: معرفی کتاب برای شروع اسمبلی و چند سوال
خب فروم واسه پرسیدنه دیگه خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

------
سوال اولتون یکم جواب دادنش سخته! چون دقیقا منظورتون رو نمیشه متوجه شد جوابش هم آره و هم نه هست! 

از اون جهت میگم نه که اگه منظورتون از سینتکس؛ نحوه ی نوشتن کد هست؛ که باید بگم این به مدل cpu مربوط نمیشه؛ مثلا :
کد:
mov SRC,DST
این نوع نوشتن یا سینتکس زبان هست که مستقل هستش؛

ولی از اون جهتی میگم آره؛ که چون مثلا نمیتونید در سیستم با cpu  ؛ 32 بیتی مثلا با ثبات های rax و .. کار کنید! چون مخصوص سیستم 64 بیتی هستند و . . .

میشه برنامه ای نوشت که روی همه cpu ها کار کنه؛ به شرطی که از توابع داخلی یا به عبارتی از وقفه ها استفاده کنید؛  ولی فقط در حرف خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید مثلا اگه با 16 بیتی بنویسید میتوید توی 32 یا 64 بیتی اجراش کنید و . . 
ولی در عمل مثلا اگه بخوایید یه برنامه 32 بیتی روی 64 بیتی احرا کنید باید حتما چندتا فایل و برنامه نصب کنید که قادر به اجراشون باشه ...  

----------------------------
سوال دومتون: به جواب این سوال نگاه کنید:
https://stackoverflow.com/questions/7066...chitecture
** نکته: من باز هم منظور از سینتکس رو متوجه نمیشم؛ اگه منظورتون اینه که از 32 بیتی هست یا 64 و .. بهش میگن  architecture .. سینتکس به نحو ی چیزی میگن! مثلا سینتکس c اینه که آخر هز دستور ; بزاریم و . . .

--------------------------
سوال سومتون:
اگه فارسی میخوایید کم پیدا میشه؛ یکی دو موردی یادمه دیده بودم؛ ولی اگه انگلیسی میخوایید تا دلتون بخواد هست

پیشنهاد من: اول اسمبلی معمولی رو که همه جا یاد میدن برای ویندوز؛ یاد بگیرید؛ و یعدش واسه لینوکس رو میشه از روی همون یاد گرفت! هیچ تفاوتی نمیکنه؛ فقط وقفه ها و ورودی خروجی و .. تفاوت داره
منابع nasm رو بخونید
۰۲-تير-۱۳۹۶, ۰۲:۱۱:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : nImaarek, NO DONGLE, 1نفر, hadikh73, salehjg, Ghoghnus
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدیدچی نوشتم! چیزی متوجه نشدی حق میدم بهت خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۰۲-تير-۱۳۹۶, ۰۲:۱۲:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, salehjg
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 46
( 1848 تشکر در 489 ارسال )
ارسال: #4
خب نوع سیسنتکس اسمبلی که قرار استفاده کنم به نوع ساختمان cpu بستگی داره درسته ؟ نوعش برمیگرده به اسمبلی و اسمبلر که چطوری طراحی شده باشه   ،هر زبان اسمبلی مختص به یک معماری رایانه خاص است

حالا من میخوام یه برنامه با زبان اسمبلی بنویسم که روی همه cpu ها کار کنه میشه؟ اگرمنظورتون با معماری متفاوت هست جواب منفی است،اما توی خانواده های اون پردازنده قابل اجراست البته درصورتی که سازگاری رو در معماری لحاظ کرده باشن

سوال دموم من از کجا متوجه بشم که cpu من از کدوم سینتکس پشتیبانی میکنه؟ هر پردازنده ک ساخته میشه توسط همون شرکت سازنده یک اسمبلر پایه ساخته میشه که کارش تبدیل دستورات ب کد ماشین هست (ی کمپایلر)،شما میتونید با مراجعه ب وب سایت مورد نظر نوع معماری و اسمبلر مخصوص اون پردازنده رو پیدا کنید

Studying for a PhD at UCLA University in California

[تصویر:  my.gif]

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-تير-۱۳۹۶, ۱۸:۱۹:۲۶، توسط NO DONGLE.)
۰۲-تير-۱۳۹۶, ۱۷:۵۲:۰۴
تشکر شده توسط : nImaarek, 1نفر, babyy, hadikh73, salehjg, Ghoghnus

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزشی] ویژوال اسمبلی babyy 0 2,025 ۱۷-مرداد-۱۳۹۶, ۲۳:۲۸:۱۹
آخرین ارسال: babyy
Question [سوال] کمک برای نوشتن برنامه چاپ ستاره در اسمبلی shahinbufaluo 5 5,011 ۱۹-اسفند-۱۳۹۴, ۱۶:۰۵:۵۴
آخرین ارسال: The.Ghost
  [سوال] یادگیری زبان اسمبلی mirage0411 2 2,664 ۲۶-بهمن-۱۳۹۴, ۰۲:۱۰:۲۲
آخرین ارسال: mirage0411
Rolleyes صفر اسمبلی کجاس ؟میخوام از صرف شروع کنم 007rap 2 2,647 ۰۳-آذر-۱۳۹۴, ۱۰:۲۲:۴۱
آخرین ارسال: lord_viper
Question کار با فایل ها در اسمبلی به وسیله وقفه ها The.Ghost 4 11,698 ۰۳-آذر-۱۳۹۴, ۰۷:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: 007rap
Question رسم اشکال هندس مانند مستطیل و مربع در اسمبلی The.Ghost 7 12,097 ۰۳-آذر-۱۳۹۴, ۰۶:۳۱:۰۵
آخرین ارسال: 007rap
Question کتاب و مرجع فارسی برای Flat Assembeler و WinASM alimogmov 0 1,515 ۲۰-اسفند-۱۳۹۳, ۱۶:۰۸:۲۱
آخرین ارسال: alimogmov
  [سوال] چند برنامگی در اسمبلی Ghoghnus 0 1,924 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۹:۲۵:۱۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] کمک در خصوص تبدیل فیل هگز به اسمبلی یا c h_fotohi 1 3,144 ۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۰۳:۱۷:۵۷
آخرین ارسال: The.Ghost
  کمک فوری->برنامه ای به زبان اسمبلی Smart_SY 1 2,905 ۲۵-آذر-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۴۰
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS