امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رایت آپ چالش آفسکانف 2019
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #1
رایت آپ چالش آفسکانف 2019
سلام

چند روز پیش مجموعه افسکانف که قرار یه کنفرانش داشته باشه؛ یک چلنج گذاشت برای حل کردن که در صورت حل کردن ۵۰ درصد تخفیف به شخص حل کننده تخفیف میداد  -- لینک سوال در کانال تلگرامی

راه حل یا رایت آپی که من از طریق اون تونستم فلگ رو بدست بیارم در زیر پیوست کردم

----------
لینک افرادی که تونستند حل کنند(10 نفر اول) (من نفر ششمی هستم - میخواستم اسم babyy حاودانه کنم نذاشتند خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید )
البته قطعا افراد بیشتری میتونستند حل کنند و من جای یکی بهتر از خودم رو گرفتم قلب  

دروغ هم نمیگم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید هرکی فکر کنه دارم خالی میبندم ۱۰ درصد وجه رایح ایرانویج اخطار میگیره خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
حالا انشالله رایت‌آپ منو در hall of farmer بزارند از زیر این همه تهمت و بهتان بیرون بیام خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   OFFSEC_{5a5058cba5c29fcd9b77f05fb520f289}.pdf (اندازه: 290.75 KB / تعداد دفعات دریافت: 109)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-اسفند-۱۳۹۷, ۰۰:۲۴:۲۴، توسط babyy.)
۰۲-اسفند-۱۳۹۷, ۰۰:۱۶:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : megatron, 1نفر, nImaarek, lord_viper
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #2
RE: رایت آپ چالش آفسکانف 2019
آبای جان نگفته بودی اینکاره هم هستی کلک دست زدن - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید

من تا قسمت اول رفتم..اعصابم خرد شد نتونستم حل کنم بی خیال شدم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۰۲-اسفند-۱۳۹۷, ۰۰:۵۳:۰۸
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS