امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آنتی ویروس نویسی
نویسنده پیام
chargen آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Question  آنتی ویروس نویسی
سلام به تمام دوستا و اساتید عزیز راستش من دو سه تا سوال داشتم که خیلی دنبال جوابش گشتم اما بی نتیجه بود
میخواستم ببینم مثلا دوستانی مثل امیرجان یا ... که آنتی ویروس زیاد نوشتن کلا چه جوریه روش کار؟ منظورم اینه که من به شما یه تروجان میدم میگم آنتی بنویسید بعد شما برای اینکه بدونید این تروجان چکارها میکنه تروجان رو اجرا میکنید؟ آخه اینطوری که سیستم داغون میشه آدم هر تروجانی رو اجرا کنه! فکر نکنم این راهش باشه اما خیلی دوست دارم بدونم روش کار چه جوریه از کجا میتونید بفهمید که تروجان چیکار میکنه چی میسازه و .. که براش آنتی مینویسید.آیا برنامه ای هست که بشه برنامه ها رو تو یه محیط شبیه سازی شده که توش اجرای تروجان و ... بیخطر باشه اجرا کرد و کارایی که برنامه میکنه رو دید؟ خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدید چون میدونم اینجا کسایی هستن که استادن تو این ضمینه ها ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۲۶:۲۹، توسط chargen.)
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۱:۱۲:۰۶
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #2
RE: آنتی ویروس نویسی
خيليا واقعا همين كارو ميكنن. چون به خداشون اعتماد دارن و ميدونن ميتونن خيلي راحت تروجان رو از كار بندازن. خيلي ها هم يه وين نصب ميكنن مخصوص همين كارا. كلا از كار انداختن تروجان زياد مشكل نيست. بايد ببيني كجاي استارت آپ نشسته تا متوقفش كني. بعد هم كه ديگه اجرا نشه اثري ازش نميمونه.
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۲:۵۹:۲۳
chargen آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
سلام ببینید آخه فقط استارت آپ که نیست ممکنه یه سری فایل و ... رو سیستم بذاره یا مثلا کارای دیگه ای بکنه. اگه فقط با برداشتن برنامه از استارت آپ مشکل حل میشد که اینهمه آنتی ویروس و .... لازم نبود یه برنامه مینوشتن که استارت آپ ها رو چک کنه و برنامه های ناشناس رو برداره از استارت آپ ولی ممنون از جوابتون خیلی لطف کردی ولی فکر کنم که کسایی که تو همین ایرانویج هستن و آنتی مینویسن از یه روش دیگه ای استفاده میکنن ممنون میشم کمک کنید
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۲۲:۰۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4
البته یه برنامه هم برای شبیه سازی ویندوز هست (اگه اسمش یادم بیاد) می تونی چند تا سیستم رو با هم اجرا کنی مثلا تو Xp داری کار می کنی و تو اون نرم افزار 98 نصب می کنی این قدر هم واقعی که من یه بار حواسم نبود داشتم 98 نصب می کردم گفت ریست کن منم دکمه رسیت رو زدم همه چیز رو ریختم بهم Biggrin برای یاد گیری شبکه هم چیز خوبیه چون چند تا کامپیوتر رو رو یه کامپیوتر شبیه سازی می کنه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۲۶:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
chargen آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
خیلی ممنون.بعد اینکه شبیه سازی ویندوز میکنه میتونه اجرای برنامه توی اون محیط شبیه سازی شده بی خطر باشه؟ منظورم اینه که اصلا فرض کنیم ویندوز 98 هم شبیه سازی شد.حالا من میرم از تو اون ویندوز 98 شبیه سازی شده اون تروجان رو اجرا میکنم حالا اگه بازم خطر این وجود داشته باشه که ویروسی بشه سیستم عملا فرقی نمیکنه با حالت معمولی درکل برنامه ای وجود داره که بشه باهاش کارای یه برنامه رو بررسی و موونیتور کرد + اینکه بی خطر باشه اجرای تروجان و ...؟
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۰۹:۳۸:۴۶
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6
می شه مانیتور کرد ولی ممکنه ویروسه از زیر مانیتو در بره (اگه یکم حرفه ای باشه) ولی اون هم اگه ویندوز ویروسی بشه همون شبیه سازی شده است که به راحتی می شه قبل از اجرای ویروس یه کپی بگیری و بعد دو باره کپی رو بر گردونی چون هارد اون به عنوان یه فایل تو ویندوز شما شناخته می شه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۱۱:۲۲:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
chargen آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
ممنون پس باید خییلی برنامه جالبی باشه فکر کنم رو سیدی دارمش اما اسمش یادم نیست اسمش رو میتونید بفرمایید؟ راستی گفتید میشه مانیتور کرد؟ برنامه ای هم برا این کار میشناسید؟ ممنون از اینکه جواب میدید
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۱۱:۴۳:۱۹
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #8
اون برنامه ای که هادی عزیز صحبتش رو کرد فکر کنم اسمش Vitual PC باشه
محصول شرکت ماکروسافت !
و یه نرم افزار خوب دیگه ای هم هست به نام Deep Freeze که درایو ها رو
قفل می کنه و بعد از یه رست کامپییوتر کامپیوتر به حالت قبل از قفل بر می
گرده حتی اگر درایوی را فرمت کنید !
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۱۲:۳۰:۵۲
chargen آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
سلام ممنون از جوابتون. یکی دوتا سوال دیگه هم داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم : فرض کنید من اصلا رو یه درایو دیگه یه ویندوز ریختم مخصوص کار با ویروس و تروجانها حالا اجرای تروجان و ویروس تو اون ویندوز اثر و خطری برا این ویندوز اصلیم داره؟
سوال دومم هم اینه که اصلا من فرض کنم خیالم راحته که تروجان رو اجرا کنم مشکلی پیش نمیاد. حالا برنامه ای که شما گفتین میشه باهاش کارای تروجان یا هر برنامه ای رو مونیتور کرد اسمش رو میتونید بفرمایید؟ عذر میخوام که کشش میدم اینقدر اما فکر کنم سوال خیلیا باشه
۲۸-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۵۸:۰۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation ویروس New Folder به زبان VB! [Moosa] 1 4,550 ۰۳-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۲۷:۰۸
آخرین ارسال: vistaweb
  دور زدن آنتی ویروس shadowfiend 3 3,764 ۱۵-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۳۲:۴۸
آخرین ارسال: lord_viper
  درخواست سورس آنتی ویروس tootro20 1 2,862 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۹:۵۵
آخرین ارسال: Di Di
  راهنمایی برای چند مورد در برنامه نویسی VB6 Rain_Saeid 14 11,460 ۱۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸:۲۰
آخرین ارسال: vigraz
  آموزش ساخت ویروس و تروجان apcog 0 10,186 ۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۱۴:۱۱
آخرین ارسال: apcog
Wink تواناترین زبان برنامه نویسی دنیا مرد یخی 3 5,391 ۳۰-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۵۴:۵۳
آخرین ارسال: lord_viper
Exclamation [ایرانویجی] آنتی ویروس ایرانی اسمارت BlackSmart 1 2,616 ۲۷-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۲۱:۰۳
آخرین ارسال: CRazYFULL
Rolleyes [سوال] چرا آنتی ها به این کد گیر میدن GTAexcess 5 4,295 ۱۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۹:۳۹:۰۷
آخرین ارسال: GTAexcess
  فارسی‌نویسی صحیح در برنامه‌ها Darg 9 13,270 ۰۹-فروردین-۱۳۹۰, ۱۱:۴۴:۲۳
آخرین ارسال: farzinf
  برنامه نویسی کنترل microsoft comm control 6.0 miladseven 0 2,443 ۰۸-اسفند-۱۳۸۹, ۲۲:۰۳:۵۵
آخرین ارسال: miladseven

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS