امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آپديت كردن datagrid
نویسنده پیام
xalerebvar آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
آپديت كردن datagrid
بازم سلام
يه فرمي دارم كه ركوردهاي جديدي رو به database اضافه ميكنه
مي خوام وقتي كارم تموم شد با استفاده از يهdatagrid بتونم حاصل اون تغييراتو ببينم
البته از دستور refresh هم استفاده كردم ولي جواب نداد
ممنون ميشم جوابمو بديد
Exclamation
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۸:۰۵:۴۷
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #2
RE: آپديت كردن datagrid
سلام!
من هم این مشکل رو داشتم یادم نیست با دیتاگرید بود یا فلکس گرید.
ولی اگه اشتباه نکنم برای رفع مشکل یه بار رکوردست رو میبستم (بعد از تغییرات) دوباره بازش میکردم و به دیتاگرید میدادم.
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۲:۲۱:۰۶
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
نميدونم ديتا گريد رو به چي وصل كردي. ولي من به ديتا اينوايرومنت متصل كرده بودم و اين دستور رو نوشتم كه سرعت خوبي هم داره و براي كاراي ديگه هم ميشه استفاده كرد. اگه از ديتا اينوايرومنت استفاده نمي كني ميتوني كمي تغييرش بدي.موفق باشي
DataEnvironment1.rsCommand1.Open
Set DataGrid1.DataSource = Nothing
Set DataGrid1.DataSource = DataEnvironment1
DataGrid1.DataMember = "command1"
DataGrid1.Refresh
DataEnvironment1.rsCommand1.Close

به نا اميدي از اين در مرو، بزن فالي
بود كه قرعه دولت به نام ما افتــــــد
۱۲-مرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۵۴:۱۱
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 36
( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #4
tanhatarin نوشته است:نميدونم ديتا گريد رو به چي وصل كردي. ولي من به ديتا اينوايرومنت متصل كرده بودم و اين دستور رو نوشتم كه سرعت خوبي هم داره و براي كاراي ديگه هم ميشه استفاده كرد. اگه از ديتا اينوايرومنت استفاده نمي كني ميتوني كمي تغييرش بدي.موفق باشي
DataEnvironment1.rsCommand1.Open
Set DataGrid1.DataSource = Nothing
Set DataGrid1.DataSource = DataEnvironment1
DataGrid1.DataMember = "command1"
DataGrid1.Refresh
DataEnvironment1.rsCommand1.Close

سلام به شما
شما تقریبا چنین کدی رو برای فیلتر کردن به شخص دیگه ای پیشنهاد داده بود البته دستورات sql برای فیلتر کردن هم داشت که خیلی به من کمک کرد و واقعا ممنون از راهنماییهای خوبتون
حالا من یک دکمه دارم با عنوان گزارش که میخام نتیجه جستجو رو که هر لحظه datagrid نشون میده با کلیک روی این دکمه به datareport بفرسته
اگه کد دکمه گزارش رو برام بنویسین ممنون می شم
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۴:۰۴:۰۸
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #5
سلام
ببخشيد من دقيقا متوجه نشدم مشكلتون چيه
ولي فكر مي كنم شما بايد ديتا اينوايرومنت رو ريفرش كنيد
البته چون اين خاصيت رو ديتا اينوايرومنت نداره يك بار بايد بسته و مجددا باز بشه تا ريفرش بشه.( با دستور كلوز و اوپن)
البته اگر در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بدين من هم خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم
موفق باشيد.

۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۶:۳۰:۲۱
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #6
tanhatarin نوشته است:سلام
ببخشيد من دقيقا متوجه نشدم مشكلتون چيه
ولي فكر مي كنم شما بايد ديتا اينوايرومنت رو ريفرش كنيد
البته چون اين خاصيت رو ديتا اينوايرومنت نداره يك بار بايد بسته و مجددا باز بشه تا ريفرش بشه.( با دستور كلوز و اوپن)
البته اگر در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بدين من هم خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم
موفق باشيد.

مرسی از لطفتون
ببینیند من نتایج جستجو را هر بار که کاربر چیزی رو توی کادر متنی ها می نویسه با کلیک دکمه search که روی فرم گذاشتم در یک datagrid نمایش میده جستجو کردن هم با دستورات sql و با استفاده از dataenvironment h انجام دادم که تا اینجا مشکلی ندارم ولی برای گزارش گرفتن از محتوای جستجو مشکل دارم اولا میخوام فعلا از datareport استفاده کنم و می خوام هر بار که کاربر خواست بتواند از نتایج جستجوش که در datagrid نمایش داده می شود گزارش بگیره اگه لطف کنین و در نوشتن کد دکمه report کمک کنین خیلی ممنون میشم
۰۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۳۷:۳۴
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #7
سلام
براي اين كار شما اپتدا همون دستور sql رو كه براي گريد نوشتين مي نويسين . بعدش دستور شو ريپورت رو مي نويسين ولي قبلش بايد ريپورت رو با ديتا اينواير منت ست كرده باشين . هم كانكشنش رو هم كامندش رو . و همچنين مي تونين فيلدها رو از رو ديتا اينواير منت به روي ديتا ريپورت درگ كنيد.
حتما دستور ريفرش ديتا ريپورت رو هم بنويسين.
من خيلي وقته با ديتا ريپورت كار نكردم ولي اگه نتونستين بگين تا دفعه بعد يكي از دستورات رو براتون بنويسم .
موفق باشين

۰۷-اسفند-۱۳۸۶, ۱۷:۵۴:۰۳
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #8
[quote=tanhatarin]
سلام
براي اين كار شما اپتدا همون دستور sql رو كه براي گريد نوشتين مي نويسين . بعدش دستور شو ريپورت رو مي نويسين ولي قبلش بايد ريپورت رو با ديتا اينواير منت ست كرده باشين . هم كانكشنش رو هم كامندش رو . و همچنين مي تونين فيلدها رو از رو ديتا اينواير منت به روي ديتا ريپورت درگ كنيد.
من خيلي وقته با ديتا ريپورت كار نكردم ولي اگه نتونستين بگين تا دفعه بعد يكي از دستورات رو براتون بنويسم .
موفق باشين
[/quote
میشه لطفا کدش رو بنویسین
مرسی
۱۰-اسفند-۱۳۸۶, ۰۰:۳۰:۵۵
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #9
siana_k1980 نوشته است:[quote=tanhatarin]
سلام
موفق باشين
[/quote
میشه لطفا کدش رو بنویسین
مرسی
۱۱-اسفند-۱۳۸۶, ۱۴:۱۴:۱۸
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #10
سلام
اول بايد با درگ كردن فيدها رو از روي ديتا اينوايرمنت بياريد رو ديتا ريپورت. بعد ديتا ريپورت رو همونجوري كه قبلا گفته بودم با ديتا اينواير منت ست كني.
بعد رو كامند دستور زير رو بنويسي. البته سلكتش رو طبق فيلدهايي كه خودتون داريد تغيير بدين. دستور اپن رو مطمئن نيستم اگه ايراد گرفت اون خط رو پاك كن . در مجموع پيش نهاد مي كنم كه با اكتيور ريپورت يا كريستال ريپورت كار كني . اگه سوالي هم در مورد اكتيو ريپورت داشتي خوشحال ميشم كمكتون كنم. موفق باشيد.
DataEnvironment2.rsCommand1.Source = "select * from farakhan where date_khoruj >='" & Box3.Text & "' and date_khoruj <='" & Box4.Text & "' and vaz_bij like '%" & Combo1.Text & "%' ORDER BY date_khoruj "
DataEnvironment2.rsCommand1.Open
DataReport1.Refresh
DataReport1.Show

۱۲-اسفند-۱۳۸۶, ۱۲:۳۱:۵۱
siana_k1980 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 9 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #11
tanhatarin نوشته است:سلام
اول بايد با درگ كردن فيدها رو از روي ديتا اينوايرمنت بياريد رو ديتا ريپورت. بعد ديتا ريپورت رو همونجوري كه قبلا گفته بودم با ديتا اينواير منت ست كني.
بعد رو كامند دستور زير رو بنويسي. البته سلكتش رو طبق فيلدهايي كه خودتون داريد تغيير بدين. دستور اپن رو مطمئن نيستم اگه ايراد گرفت اون خط رو پاك كن . در مجموع پيش نهاد مي كنم كه با اكتيور ريپورت يا كريستال ريپورت كار كني . اگه سوالي هم در مورد اكتيو ريپورت داشتي خوشحال ميشم كمكتون كنم. موفق باشيد.
DataEnvironment2.rsCommand1.Source = "select * from farakhan where date_khoruj >='" & Box3.Text & "' and date_khoruj <='" & Box4.Text & "' and vaz_bij like '%" & Combo1.Text & "%' ORDER BY date_khoruj "
DataEnvironment2.rsCommand1.Open
DataReport1.Refresh
DataReport1.Show

خیلی از لطفتون ممنونم به خاطرراهنماییهای خوبتون
ولی من بیشتر مورد نظرم این بود که خود اطلاعات datagrid رو به datareport بفرستم چون نتایج جستجو هر بار در datagrid نمایش داده میشود میخوام هربار کاربر دکمه report رو کلیک کرد نتیجه جستجو که در datareport نمایش داده می شود در datareport نمایش داده بشه
چون تعداد کامپوننتهای روی فرم زیاده یکم با روش بالا مشکله
۱۲-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۰۶:۲۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كپي كردن فايل toopdanlod 6 7,412 ۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۱۱:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: za215487
Question دستور حذف كردن فايل ها در وبي ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 14 11,340 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۷
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  مرتب سازی اطلاعات DataGrid sepahbod 4 6,050 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۱۲:۱۶
آخرین ارسال: isaac23
  مشکل در رجيستر كردن كامپوننت aleas 0 2,236 ۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۴۷:۳۷
آخرین ارسال: aleas
Question سوال درباره چگونگي سرچ كردن در ديتابيس PRO 17 11,943 ۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: PRO
  رفتن به محل دلخواه در datagrid یا msflexgrid nilson 1 3,114 ۲۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۷:۳۹
آخرین ارسال: Di Di
Question [سوال] ضميمه كردن فونت با برنامه Hamidreza95 1 3,038 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۱:۱۱
آخرین ارسال: Di Di
Question [سوال] امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6 hamed_Arfaee 3 5,613 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲:۱۹
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
  یک datagrid برای هر کالا main 5 4,564 ۱۷-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۱۸
آخرین ارسال: kimiafars
Rolleyes مخفي كردن برنامه در msconfig و Registry و processes aliyarat 17 12,881 ۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۵۵:۳۶
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS