امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هک و ثبت دامنه
نویسنده پیام
mri_6889 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Question  هک و ثبت دامنه
به نام خدا
سلام.
میخواهیم یک دامنه(Domain) را ثبت کنیم. با سه پسوند .ir و .net و .com که از این سه پسوند، فقط .ir آن آزاد میباشد، ولی .com و .net آن قبلا ثبت شده است. از دامنه .com آن در اختیار یک شرکت اینترنتی در کشور انگلیس و دامنه .net آن نیز در اختیار فردی در برزیل است. ضمنا هر دوی این آدرسها، فرعی هستند و و زمانی که در مرورگر وارد شوند یکی به آدرس اصلی شرکت اینترنتی مذکور متصل میشود و .net آن متأسفانه هم به آدرس یک سایت... تبدیل میشود.

حالا میخواستم ببینم آیا راهی وجود ندارد تا بتوانیم این دامنه ها را برای خودمان ثبت کنیم؟
البته خودم راههای زیر را پیشنهاد میکنم، شما هم اگر راهی بلدید، پیشنهاد کنید:
1- صرف نظر کردن از این دامنه: به این دامنه نیاز دارم، و نمیتوانم. زیرا در آنصورت باید نام دیگری برای سازمان مربوطه انتخاب شود.

1- خریدن دامنه از آنها: فقط از شرکت اینترنتی میتوانیم بخریم و سایت... در دسترس نیست - پول زیاد نداریم.

2- هک کردن سروری که دامنه بر روی آن ثبت شده و کاری کنیم که سرور مورد نظر Down شده و به محض اینکه Down شد، اقدام به ثبت دامنه بر روی سرور دیگری کنیم. زیرا دیگر در این مدت سرور مربوطه روی خط نیست که بخواهد اعلام کند دامنه ثبت شده است: روش این کار را نمیدانم.

3- هک کردن سروری که دامنه بر روی آن ثبت شده و حذف نام آن دامنه از فهرست دامنه های ثبت شده آن سرور: روش این کار را نمیدانم.

لطفا با توجه به روشهای بالا، اگر روش کارآمد دیگری میشناسید، بیان کنید یا اینکه بر اساس همین روشها راه حل ارائه دهید.
متشکرم.Smile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۰۷:۳۷:۵۸، توسط mri_6889.)
۲۲-خرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۲۸:۲۶
arashps آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

( 17 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #2
RE: هک و ثبت دامنه
سلام. شما خییییییلی خوش بینی که موارد 2 و 3 رو میگید یعنی اصلا فرض کنیم شما تونستین سروری که سایت روش هاست شده رو هک کنید بعدش چی؟ دامین که رو این سرور نیست! شما اگه میخوای اینکارو کنی باید ONLINENIC و direct و ... که کارشون ثبت دامین هست و دامین ها رو این شرکتا ثبت میکنن رو هک کنی که محاله! وگرنه اصلا فرض کنیم شما بیاید سروری که سایت هاست شده رو هک کنی! اصلا خود اون شرکت هاستینگ دسترسی پاک کردن! دامین مشتریش نداره! چه برسه به شما!
بلاخره اون کسی که ثبت کرده رفته پول داده خریده زودتر! منم همچین مشکلی داشتم ولی با یه پسوند دیگه ثبت کردم شما هم مثلا .org ثبت کنید
1. شما باید برید به صاحب دامین پیشنهاد خرید بدید که تازه اگه قصد فروش داشته باشه 100% دولا پهنا حساب میکنه
2. backorder کردن اون که باید سر کیسه رو شل کنید و پول بدید تا وقتی که مدت زمانی که دامین برای طرف تموم شد زود برا شما ثبتش کنن
مثلا اینجا www.whois.sc/(site) یه قسمت backorder داره که باید شما پول بدید بهشون اونا برا شما دامین رو همون لحظه که اعتبارش برا صاحبش تموم شد برا شما ثبت بشه که البته شرکتای هاستینگ ایرانی هم اینکارو میکنن به طور واسطه یعنی یه پول بیشتریم به خاطر اینکه واسطه شما و اون کسایی که backorder میکنن شدن میگیرن!

۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۱۱:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sheveda آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 38

( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
با اجازه ی دوستان یه جمع بندی بکنیم
اقا بیخیال این کار شو

اول یاد بگیر بعد به دیگران یاد بده
۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۴۶:۳۳
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1781 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #4
روش دوم که اصلا امکان نداره.
من نفهمیدم چرا ir ثبت نمیکنی . ولی من چند وقت پیش یه سرویس ثبت هاستینگ و ثبت دامنه پیدا کرده بودم که سایتشون bug داشت. ایرانی بود. بهشون گفتم اگه می خواین هکتون نکنم باید برام یه دامنه و فضا و .... ثبت کنین. ولی ندادن. منم بیخیال شدم. راحت شل می داد. می خوای اونو بهت بدم. شاید ارزون بهت بدن. تهدیدشون کن !Biggrin

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۰۱:۳۳
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #5
منظورت از شل پرتال هک کردنه ؟ [تصویر:  59.gif]
منم بودم نمی دادم ! [تصویر:  39.gif]

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۳۸:۲۱
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #6
در ضمن در جواب دوستمون هم بگم که هک کردن دامنه .... [تصویر:  38.gif]
حالا بگیریم که یه نفر یه دامنه هک کرد ... یک روز هم دوام نداره !   [تصویر:  59.gif]
پس تنها راهش خریدنه که اونم مشکلات خودشو داره

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۴۲:۳۱، توسط kasrakhan.)
۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۴۰:۲۵
User-Name آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
با توجه به اینکه گزینه های 2 و 3 رو عنوان کردی مشخص هست که نتنها در مورد هک اطلاعاتی نداری
بلکه حتی در مورد هاست و دامنه هم اطلاعاتی نداری

دامنه در DataCenter ذخیره میشه به مدت معینی که معمولا 1 سال 1 سال هست و به نام ثبت کننده ثبت میشه
بعد از ثبت Register Lock میشه تا کس دیگه ای حتی بعد از اون 1 سال هم نتونه اون دامنه رو به جز همون فرد اول رجیستر کنه
شما سرور رو هک کنی یا نکنی
سایتش Down شه یا نشه
فرقی نداره
دامنه جای دیگه ثبت شده
و فقط DNS های سرور مقصد هاست رو میدن
همین
و ربطی به سرور و هاست نداره

---
راه های ممکن :
1- از صاحب دامنه . دامنه رو خریداری کنی که گفتی مشکل داری با این مورد
2- صبر کنی بعد از پایان مدت رجیستر
اگر صاحب دامنه . دامنه خودش رو نخواد
و اون رو از Register Lock در بیاره
میره تو لیست For Sale اگر Creadit داشتی
از همون هاستینگ می خری
اگر هم نه !!! صبر میکنی تا از لیست FOR Sale هم خارج بشه . اون وقت خودت ثبت میکنی
( اگر شانس بیاری تو این مدت کس دیگه ای ثبتش نکنه )

ولی در کل کمتر پیش میاد کار یک دامنه به جایی برسه که از Register Lock در بیاد

در کل . به فکر دامنه جدید باش
۲۹-خرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۴۹:۰۴

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS