امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه سئوال تخصصی ویندوز
نویسنده پیام
mrpn آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
یه سئوال تخصصی ویندوز
با سلام
شرح سئوال من این است آیا میشود در تکست با کسهای برنامه ها حالت بافرینگ را برداشت (وقتی شما در یک تکست یه مقدار وارد میکنید دفعه بعد با وارد کردن حرف اول ان کلیه کلماتی که از قبل وارد کردید که با این حرف شروع شده را نشان میده)
توضیح بیشتر مثلآ در وب سایتها در قسمتی که ایمیل وارد می کنید اگر یک بار در ویرایشگر یک ایمیل در تکست ایمیل یک سایت وارد کردید در تمامی سایتها با وارد کردن حرف اول ایمیل نام ان به صور کامل در زیر تکست نمایش داده میشود
ok
دیگه بیشتر از این نمی تو نم توضیح بدم

با تشکر از دو ستان اگه ممکنه راهنمای ام کنید
۳۰-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۱۹:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2
RE: یه سئوال تخصصی ویندوز
تنظیمات Auto Complete برای وب سایت ها و کلا Internet Explorer ، این قسمت هستش : Internet Explorer>Tools>Content Tab>AutoComplete
یه تحقیقی هم که کردم ، تغییرات تو این قسمت های رجیستری اعمال میشن :
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\CurrentVersion\Explorer\AutoComplete
حالا دیگه نمی دونم این تنظیمات برای برنامه های دیگه ویندوز هم هست یا نه !

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۳۰-خرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۱۹:۲۴
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #3
RE:  یه سئوال تخصصی ویندوز
amirjan نوشته است:حالا دیگه نمی دونم این تنظیمات برای برنامه های دیگه ویندوز هم هست یا نه !
بگو "این تنظیمات برای برنامه های کاربردی دیگه هم هست یا نه"
چون هر برنامه ای باید بتونه از این امکان پشتیبای بکنه تا بشه ازش استفاده کرد. حتی ممکنه در همون برنامه محلی برای تغییر این خاصیت وجود داشته باشه.
منظوم اینه که تا یک برنامه از تنظیمات و داده های اصیل ویندوز نتونه استفاده کنه, تغییرات شخصی هم فایده ای ندارند.

اما فکر می کنم با تخلیه فهرست سوابق رجیستری برای این منظور بشه حداقل لیست کلمات رو خالی کرد:
این کاری که در زیر برات گفتم رو چون خودم تازه سیستمم رو نصب کردم و هنوز فهرستی ندارم, ازش به نتیجه ای نرسیدم. اما شما امتحان کن باید جواب بده.
به دنبال یکی از داده های اون لیست در رجیستری بگرد: مثلا Soltani63-@-Yahoo.com رو جستجو کن.
انقدر بگرد تا به یک کلید به اسم MRU برسی.
حالا محتویات کلید رو خالی کن
* توجه داشته باش که محتویات کلید MRU باید لیستی از داده های مورد نظر شما باشند در غیر این صورت حواست باشه به رجیستریت صدمه نزنی (به جای پاک کردن کلید MRU اون رو تغییر نام بده مثلا JS_MRU تا مخفی بشه و در صورت پیش آمدن اتفاقی بتونی احیاش کنی)
ولی در کل پاک کردن محتویات فهرست سوابق MRU از نظر فنی مشکلی ایجاد نمی کنه.

حالا اگر محتویات MRU رو پاک کردی و به نتیجه رسیدی "یعنی در لیست تکست باکس اون برنامه دیگه کلمات مورد نظرت دیده نشد" >
در مسیر کلید MRU مورد نظرت دنبال یک داده دیگه بگرد که به طور حتم برای غیر فعال کردن این خاصیت در اون برنامست !
می تونی از روش آزمون و خطا هم استفاده کنی.

۳۰-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۱۹:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mrpn آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
RE:  یه سئوال تخصصی ویندوز
amirjan نوشته است:تنظیمات Auto Complete برای وب سایت ها و کلا Internet Explorer ، این قسمت هستش : Internet Explorer>Tools>Content Tab>AutoComplete

دستت درد نکنه عالی بود با این کار در internet explorerمشکلم حل شد ولی در برنامه های دیگه جواب نمیده

ببخشید که دیر کردم امتحان داشتم
۰۵-تير-۱۳۸۵, ۱۵:۰۰:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mrpn آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
RE:   یه سئوال تخصصی ویندوز
Darg نوشته است:به دنبال یکی از داده های اون لیست در رجیستری بگرد: مثلا Soltani63-@-Yahoo.com رو جستجو کن.
انقدر بگرد تا به یک کلید به اسم MRU برسی.
حالا محتویات کلید رو خالی کن
* توجه داشته باش که محتویات کلید MRU باید لیستی از داده های مورد نظر شما باشند در غیر این صورت حواست باشه به رجیستریت صدمه نزنی (به جای پاک کردن کلید MRU اون رو تغییر نام بده مثلا JS_MRU تا مخفی بشه و در صورت پیش آمدن اتفاقی بتونی احیاش کنی)

با تشکر فراوان از شما من کلید MRU های زیادی رو جستجو کردم ولی هیچ کدام لیستی از داده های مورد نظرم نبود اگه میشه آدرس دقیقی از ان را برام بفرستید ممنونم
۰۵-تير-۱۳۸۵, ۱۵:۰۶:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #6
RE: یه سئوال تخصصی ویندوز
خوب. متاسفانه این نشون میده که داده های مورد نظر شما در رجیستری به شکل MRU ذخیره نمی شه.
اما آیا تونستی به جزء MRU در جای دیگه ای از رجیستری یکی از داده های مورد نظرت رو پیدا کنی؟
۰۵-تير-۱۳۸۵, ۱۷:۲۵:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نصب ویندوز رو لپ تاب(کمک) rahgozarfars 1 3,164 ۱۵-بهمن-۱۳۹۳, ۰۸:۱۹:۱۳
آخرین ارسال: kimiafars
  [سوال] مشکل در نصب ویندوز 7 saeedsmk 21 14,325 ۰۹-فروردین-۱۳۹۳, ۱۲:۴۲:۲۱
آخرین ارسال: saeedsmk
  سئوال در مورد پروسس ها grimm 12 8,229 ۲۱-بهمن-۱۳۹۲, ۱۰:۰۲:۰۰
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکل ویندوز دارم لطفا جواب بدید ramin.joudi 2 3,185 ۰۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۹:۵۷:۵۵
آخرین ارسال: ramin.joudi
Question نحوه ی نصب ویندوز بر روی لپ تاب ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 15 148,964 ۱۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۴:۰۸:۵۲
آخرین ارسال: ramins.6969
  فراموشی پسورد ورود به ویندوز 7 zenith 4 13,937 ۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۰۴:۱۳:۳۸
آخرین ارسال: babyy
  فایل های اینکیریپشن شده ی کامپیوترم بعد از نصب ویندوز جدید غیر قاب شبنم خانم 40 43,723 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۲۴:۳۶
آخرین ارسال: joker
  سئوال لپ تاپ hi_arian 1 2,406 ۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۰۶:۱۲
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  مشکل ویندوز رسول 1 3,111 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۳:۴۷
آخرین ارسال: رسول
  افزودن ویرایشگر رجیستری به کنترل پنل ویندوز lord_viper 0 2,905 ۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۴۳:۴۳
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS