امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرومم با آواتار مشکل داره و ارور میده
نویسنده پیام
mohandes_milad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
فرومم با آواتار مشکل داره و ارور میده
سلام دوستان
من يک فروم phpbb نصب کردم از اولش با آواتار مشکل داشت يعني موقعي که مي خواي آواتار رو انتخاب کني ارور ميده ، اين ارور رو ميده :
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/53173170744db2fb5881ed.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/ecair/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phptwkZaS' to './images/avatars/53173170744db2fb5881ed.jpg' in /home/ecair/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ecair/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/ecair/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ecair/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/ecair/public_html/forum/includes/page_heade
ضمنا وقتي آواتار رو تو جاي ديگه اپلود ميکني و آدرسشو قرار ميدي مشکلي نداره و درست نشون ميده بدون هيچ اروري ولي وقتي آپلود ميکني و ok ميکني ارور ميده ، ضمنا من فولدر Images ، Avtars ، Includeو فايل usercp_avatar.php رو هم سطح دسترسي شون رو روي 777 قرار دادم بنظرتون مشکل از کجاست ؟؟
ممنون ميشم راهنماييم کنيد .
آدرس فرومم اینه : www.forum.eca.ir
۱۹-مرداد-۱۳۸۵, ۱۹:۰۹:۴۹
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #2
RE: فرومم با آواتار مشکل داره و ارور میده
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که permation شاخه avatars رو 777 کنید.

پ.ن: ضمنا سعی کنید از تگ [ php ] برای کدهای php استفاده کنید.

۱۳-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۵۶:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad اساتید PHP  ببینید این فرم چی مشگلی داره بابا برقی 7 4,799 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۹:۰۵:۲۰
آخرین ارسال: NabiKAZ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS