امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت یک فایلEXE دیگر
نویسنده پیام
ELF آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
ساخت یک فایلEXE دیگر
سلام
من در حال نوشتن یک برنامه برای ایجاد پسورد در ورودی ویندوز با وی بی دات نت هستم .(البته من تازه کارمShy ) برای همین می خواستم چند تا سوال بپرسم:
1- من دیدم برنامه های تروجان وقتی کلید کریت سرورشون رو می زنی یک فایل exe تولید می کنند...(اون برنامه ها با وی بی دات نت هستند)می خواستم بدونم این کار چطور انجام می شه؟

2-اگر برنامه ی من در Process باشه شخص با end Process کردن برنامه از شر پسورد راحت می شه ...؟Sad برای همین لازمه که برنامه رو در Process listمخفی کنم .Exclamation اما چطوری می شه این کار رو انجام داد؟
من بد جور گیر این مسائل هستمAmazeاگر ممکنه جواب بدیدHeart
۱۲-شهریور-۱۳۸۵, ۲۰:۲۸:۴۲
sima_6600 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 13
( 25 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #2
RE: ساخت یک فایلEXE دیگر
vb.net رو نمیدونم اما اینها همه در vb6 میشه انجام داد
جواب سوال اول :این کار میتونه با استفاده از res انجام بدی برای این کار در vb6 میتونی بیای توی ان تاپیک ولی برای vb.net نمی دونم ....
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=5914

شاگرد كوچك
۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۲:۴۲:۱۰
arashrj آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 30

تشکرها : 4
( 212 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #3
ELF نوشته است:سلام
من در حال نوشتن یک برنامه برای ایجاد پسورد در ورودی ویندوز با وی بی دات نت هستم .(البته من تازه کارمShy ) برای همین می خواستم چند تا سوال بپرسم:
1- من دیدم برنامه های تروجان وقتی کلید کریت سرورشون رو می زنی یک فایل exe تولید می کنند...(اون برنامه ها با وی بی دات نت هستند)می خواستم بدونم این کار چطور انجام می شه؟

2-اگر برنامه ی من در Process باشه شخص با end Process کردن برنامه از شر پسورد راحت می شه ...؟Sad برای همین لازمه که برنامه رو در Process listمخفی کنم .Exclamation اما چطوری می شه این کار رو انجام داد؟
من بد جور گیر این مسائل هستمAmazeاگر ممکنه جواب بدیدHeart

سلام
به نظر من لازم نیست از لیست پروکسس مخفی بشه ( البته این مخفی شدن هم 100% شدنی نیست ) بهترین راه که می تونم پیشنهاد کنم اینه که رمانی که برنامه اجرا میشه رجیستر و تسک بار ( یا..) رو غیر فعال کنی .زمانی هم که کلمه عبور صحیح بود همه فعال بشن
و یا برنامه رو تمام صفحه اجرا کنی و فرم همیشه بالا بمونه و ...

موفق باشی

[آرش جعفری]
اگر به دیگران کمک کنید تا به آنچه می خواهند برسند .شما هم می توانید در زندگی به آنچه می خواهید برسید

* کوتاه کردن URL های طولانی

DevJam
۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۲۳:۲۴:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
برای سوال اولت باید یه فایل exe بسازی که فقط دستورات رو پیاده سازی کنه بهد این فایل رو به صورت streamباز میکنی با یه برنامه دیگه(edit server)بعد مقادیر خودتو داخلش وارد میکنی(چند نمونه کد تو سایت هست از اونها استفاده کن
برای سوال دومت هم احتیاجی نیست برنامتو از لیست خارج کنی میتونی دسترسی به taskmanagerرو از کاربر بگیری (اگه احتیاج بود یکی خودت بساز به جای اون با این تفاوت که اسم برنامه خودت توش نباشه) چند تا ماژول هم برای حذف نام پروسس از تسک منیجر تو سایت هست اونها رو هم یه نگاه بندازی بد نیست
۲۰-شهریور-۱۳۸۶, ۲۰:۱۲:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] اجرای دستورات cmd در Textbox و نمایش خروجی آن در Textbox دیگر Rain_Saeid 1 3,126 ۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۱۸:۴۷
آخرین ارسال: Rain_Saeid
  استفاده از متغییر فرم دیگر xmegamahdi 2 4,008 ۲۱-آبان-۱۳۸۷, ۲۰:۴۲:۳۶
آخرین ارسال: hossis
  دریافت پارامتر از برنامه های دیگر far_222000 2 2,869 ۲۲-مهر-۱۳۸۶, ۱۶:۰۶:۴۸
آخرین ارسال: far_222000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS