امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يه سايتي بسازم كه نادر نساخت (من اين سايتو ميتركونمش)
نویسنده پیام
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
يه سايتي بسازم كه نادر نساخت (من اين سايتو ميتركونمش)
من يك بلايي سر اين سايته www.dot.tk بيارم بي پدر مادر دومين داده من هي ميگم چرا بچه ها ميگن لاگين نميشه ؟ چهارساعت تمام آنلاين سايت رو (www.btmc.tk) خط به خط تريس كردم ديدم بازم جواب نميده بعد آخر سر رفتم سورسي كه اكسپلورر ميده رو گرفتم تازه فهميدم همه آتيشا از گوره همين بي پدر بلند ميشه همه كوكي ها و session ها رو قفل ميكنه بيصاحاب
خلاصه من تا عقدمو سرش خالي نكنم ولش نميكنم ببينم كسي پايس انتقام منو بگيره يا نه
به جون مرحوم مملي ميتركونمش حالا ببين :evil:
شما عزيزانم با عرض شرمندگي :oops: خواهشا از اين آدرس استفاده كنيد
تا يه خاكي تو سرم بكنم

[url]http://m.1asphost.com/irandb/
[/url]
راستي اميرجان بابا تو ديگه كي هستي :roll: نوكرتم فدات بشم قربونت برم دورت بگردم خاكه زير پاتم دكمه كتتم كفگير آشپزخونتم (هم اكنون كم آوردم) عجب فلشي شده
امير جون خداييش استادي راستي من آنقدر دوست دارم فلش ياد بگيرم البته نه به شيوه اين كتابها كه موجوده بلكه اصولي پس مرگ من بيا در سايت يه دوره آموزش فلش درست حسابي
بزار من خودم نوكريتو ميكنم به خدا
آقا گسترشم كه روي هرچي جاوا كاره كم كرده بابا مرد حسابي كي گفته تو اينقدر جاوا بلد باشي ومن بوق باشم :?:
يا به ما هم ياد ميدي يا من به سازمان ملل شكايت ميكنم 8O
۰۱-مهر-۱۳۸۳, ۰۱:۳۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #2
سلام
سلام علي جان اقا من باز هم شرمندم آخه اين همه زحمت ميكشي اينطوري خراب ميشه عزيز هاست من هست ميمونه سر دومين يكاريش كن اونم هاست رو من بهت ميدم هروقت خواستي فقط بزار اينجا تا يوزر پست رو بدم بهت اما دومين شرمنده وضعم ريخته بهم دانشگاه آزاد پدرم رو در اورد 500 تومان ثبت نام :cry: قرار بود 350 باشه
۰۱-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۳۷:۰۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3
Re: يه سايتي بسازم كه نادر نساخت (من اين سايتو ميتركونمش)
ali110 نوشته است:من يك بلايي سر اين سايته www.dot.tk بيارم بي پدر مادر دومين داده من هي ميگم چرا بچه ها ميگن لاگين نميشه ؟ چهارساعت تمام آنلاين سايت رو (www.btmc.tk) خط به خط تريس كردم ديدم بازم جواب نميده بعد آخر سر رفتم سورسي كه اكسپلورر ميده رو گرفتم تازه فهميدم همه آتيشا از گوره همين بي پدر بلند ميشه همه كوكي ها و session ها رو قفل ميكنه بيصاحاب
خلاصه من تا عقدمو سرش خالي نكنم ولش نميكنم ببينم كسي پايس انتقام منو بگيره يا نه
به جون مرحوم مملي ميتركونمش حالا ببين :evil:
شما عزيزانم با عرض شرمندگي :oops: خواهشا از اين آدرس استفاده كنيد
تا يه خاكي تو سرم بكنم

[url]http://m.1asphost.com/irandb/
[/url]
راستي اميرجان بابا تو ديگه كي هستي :roll: نوكرتم فدات بشم قربونت برم دورت بگردم خاكه زير پاتم دكمه كتتم كفگير آشپزخونتم (هم اكنون كم آوردم) عجب فلشي شده
امير جون خداييش استادي راستي من آنقدر دوست دارم فلش ياد بگيرم البته نه به شيوه اين كتابها كه موجوده بلكه اصولي پس مرگ من بيا در سايت يه دوره آموزش فلش درست حسابي
بزار من خودم نوكريتو ميكنم به خدا
آقا گسترشم كه روي هرچي جاوا كاره كم كرده بابا مرد حسابي كي گفته تو اينقدر جاوا بلد باشي ومن بوق باشم :?:
يا به ما هم ياد ميدي يا من به سازمان ملل شكايت ميكنم 8O
من جات بودن سايتشونو ميخابوندم :evil:

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۱-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۵۷:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4
Re: يه سايتي بسازم كه نادر نساخت (من اين سايتو ميتركونمش)
ali110 نوشته است:راستي اميرجان بابا تو ديگه كي هستي نوكرتم فدات بشم قربونت برم دورت بگردم خاكه زير پاتم دكمه كتتم كفگير آشپزخونتم (هم اكنون كم آوردم) عجب فلشي شده
كي گفته من فلش بلدم !؟ من اصلا فلش بلد نيستم ! همين جوري تفريحي يه كارايي ميكنيم . :wink: به خدا راس ميگم ! حالا هر ندونه فك ميكنه ، من يه فلش كار حرفه اي ام.

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۲۴:۳۳
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

امير جون تفريحي اگه اينه پس زنده باد تفريحات سالم.Amaze

۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۸:۱۹:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6

ashkan نوشته است:امير جون تفريحي اگه اينه پس زنده باد تفريحات سالم.Amaze
Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۸:۵۲:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

علي جون من به سايتت رفتم يه مقاله بزنم ولي هرچي سعي كردم رمز و بزنم هي ايراد گرفت كه رمز غلطه و آخرش گفتم رمز رو برام بفرست ولي ايندفعه ايراد ديتابيسي گرفت.

۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۲:۱۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #8

ashkan نوشته است:علي جون من به سايتت رفتم يه مقاله بزنم ولي هرچي سعي كردم رمز و بزنم هي ايراد گرفت كه رمز غلطه و آخرش گفتم رمز رو برام بفرست ولي ايندفعه ايراد ديتابيسي گرفت.
اين سايت علي‌آقا فقط حال ما رو مي‌گيره. يه مقاله دارم در مورد مقايسه مرورگرها در كاربرد كدهاي HTML مي‌گي اينجا بزنم يا بفرستم براي علي‌آقا؟!!
۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۲:۵۱:۴۶
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9

gostaresh نوشته است:
ashkan نوشته است:علي جون من به سايتت رفتم يه مقاله بزنم ولي هرچي سعي كردم رمز و بزنم هي ايراد گرفت كه رمز غلطه و آخرش گفتم رمز رو برام بفرست ولي ايندفعه ايراد ديتابيسي گرفت.
اين سايت علي‌آقا فقط حال ما رو مي‌گيره. يه مقاله دارم در مورد مقايسه مرورگرها در كاربرد كدهاي HTML مي‌گي اينجا بزنم يا بفرستم براي علي‌آقا؟!!
سلام
خوب تو هرسه تاش بزار!!!Amaze Amaze Amaze اينجا علي آقا و تك كليك!!! :wink: :wink: {خوشحال ميشيم } راستي چه عيبي داره كه چند جا باشه؟! 8O Amaze
۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۰۸:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سايتي كه امكانات (وبلاگ) مووبيل تايپ رايگان بدهد معرفي كنيد. AsefSoft 4 3,643 ۱۱-آبان-۱۳۸۳, ۰۱:۰۸:۱۵
آخرین ارسال: AsefSoft

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS