امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا در المپيادها عدالت وجود دارد؟
نویسنده پیام
mahdi7656 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
آيا در المپيادها عدالت وجود دارد؟
با سلام خدمت بروبچ ايران زمين و ايران ويج:
مي خواستم كمي درمورد المپياد كامپيوتر دردو دل كنم .
ببينم كسي تا به حال تو المپياد شركت كرده يا نه مي خواستم ببينم اگر شركت كرديد مسابقات چطور بود .
اين حرفو كه مي خوام بزنم شايد شما قبول نداشته باشيد . حالا چرا من اينو گفتم . داستان از اين قراره :
سال 1380 يا 81 بود دقيق نميدونم كي بود من شنيدم كه فني و حرفه اي المپياد زير 21 سال گذاشته من هم رفتم و ثبت نام كردم ولي به خودم گفتم اسمش المپياده الكي كه نيست سخته با اين كه فكر ميكردم سخته ولي در شيراز جز 3 نفر اول شدم و به مرحله استاني رفتم تصميم گرفتم كخ در مرحله استاني اول بشم تا به مرحله كشوري برسم براي اينكه فقط نفرات اول و مي فرستادند كشوري. اما در مرحله استاني... بگم چي با بي انصافي و نامردي بي عدالتي من رو دوم كردن هر چي هم اعتراض كرديم قبول نكردن كه نكردن . خلاصه ديگه نرفتم شركت كنم يعني با خودم گفتم برم كه چي بشه . خلاصه همين ....
ببخشيد سرتونو درد اوردم .. شرمندم .. درد و دلي بود.......
اميدوارم كه كمي به اين موض.ع اهميت داده بشه .... با تشكر از همه شما
۰۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۰۴:۴۰
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اولاً غصه نخور . حالا كجاشو ديدي . از اين المپياد ها زياد ديديم ولي هيچكدوم به جايي نرسيدن .
ثانياً شما هم كه مثل من همش اشتباه تايپ مي كنين . Amaze حتماً واسه همين بوده كه شما نفر دوم شدين . Amaze
بهر حال اصلاً بهش فكر نكن . نمي دونم چند سالته ولي گفتي هشتاد و يك جزو زير بيست و يك ساله ها شايد العان هول و هوش بيست سالت باشه ولي كجا شو ديدي . 8O . بزار برسي ببيني اين جامعه چيها داره كه يه المپياده ساده در مقابل اون هيچه . اگه از العان اعصابتو واسه اين خرد كني ديگه وا مصيبتا . بعداً بايد بري المپياد كامپيوتر مخصوص بيماران عصبي شركت كني . Amaze .

با تشكر ـ مشمولي
۰۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۵۲:۲۰
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

دوست خوبم مهدي جون .
المپياد چيز بدي نيست ولي از من كه يكم تجربه دارم بدون .كسي كه در المپياد اول ميشه دليل بر سواد بالاش نيست يعني حتما دليلي نداره كسي كه در كنكور يا المپياد اول ميشه حتما از تو باسوادتر بوده(آقايون قصدم اصلا اهانت نيست) .
براي اينكه سواد واقعي كسي معلوم بشه بايد ديد در عمل چقدر سواد و توان داره ، كسي كه در المپياد يا كنكور اول ميشه يعني اينكه در اون سوالات خاص سواد تيوري اون بابا در اون لحظه بيشتر بوده همين ولي اگه مثلا يك سوال ديگه بهش ميدادن شايد اون ميشد 5 ام .
به زبون ساده اول شدن در المپياد دليلي بر هيچ چيز نيست (حتي در سطح جهاني)-بگذريم از افتخاري كه خوب نميشه منكرش شد.
پس زياد بخودت فشار نيار (با اينكه منم بودم دلخور ميشدم ولي كاريش نميشه كرد) .
من تا حدود زيادي بروبچ انجا رو شناختم حقيقتا دوستاني كه در اينجا هستن جز تاپهاي ايرانن حالا اسمشون جايي نيست دليلي بر بي سوادي اونها نيست چرا كه متاسفانه اين كشور فعلا نميتونه قدردان تاپهاش باشه .
بياييد باور كنيم سواد فقط به چند كلمه اينگليسي بلغور كردن و حرافي و توي امتحاني اول شدن نيست .
سواد به عمله و عمل مشخص ميكنه سطح سواد رو.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۹-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۳۸:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mahdi7656 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
درسته
اما آقا اشكان جدا از بحث كلي ما كنار هم امتحان مي داديم و من شاهد بودم كه ديگران دو سه تا سوال كمتر من جواب دادند به اين خاطر ميگم .
۰۹-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۳۸:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا اتوکد قابلیت ضبط ماکرو دارد ؟ AutoCad VBA Macro Record AmirPasha_vb 0 2,296 ۲۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۵:۵۹
آخرین ارسال: AmirPasha_vb
  با وجود انتقادهاي بسيار، ويندوز 7 از سوي تحليلگران ستايش شد Mr.pRoGraMmer 0 2,668 ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۱۷
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS