امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقا اشكان اينو بخون لطفا
نویسنده پیام
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12

آقا پوريا من وقتي از فرار مغز ها صحبت كردم منظورم شما نبود
در واقع كل حرف من اينه كه اگه قراره اين سايت يك سايت عمومي باشه بايد به عقايد همه احترام گذاشت چون نميشه پس بايد به عقايد غالب احترام گذاشت وچون عقيده غالب اول وطن پرستي و بعد اسلام است پس بهتره كه به عقايد ديني هم احترام گذاشت اگر هم سايت مخصوص يه عقيده خاص است و بقيه حقي ندارند اونوقت ما حساب كار خودمون رو ميكنيم ضمنا من قكر ميكنم بحث همينجا بايد تموم بشه فقط از اشكان خواهش ميكنم مشخص كنه اين سايت عمومي است و عقايد همه مهم است يا نه تا ما تكليف خودمون رو حداقل بدونيم
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۰۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

vahid_mortezavi نوشته است:پس بهتره كه به عقايد ديني هم احترام گذاشت اگر هم سايت مخصوص يه عقيده خاص است و بقيه حقي ندارند
آقا وحيد فكر ميكنم شما دچار سو برداشت شدي . اين سايت براي ايرانيان هست و بس .
بهيچ عنوان هم براش مهم نيست عقايد مذهبي هر كس چيه كه اگر مهم بود بجاي پرسيدن محل سكونت و انتخاب زبان فارسي ازش مذهبش رو ميپرسيد.پس حالا شما هر عقيده مذهبي داري داشته باش به من مربوط نيست و برعكس اونم صادقه براي شما هم نبايد مهم باشه عقيده من چيه .
از طرفي احترام به عقيده تبريك گفتن نيست بي احترامي نكردنه كه نه من و نه اين سايت مرتكبش نشده . بازم ميگم با صداي بلندم ميگم اين سايت فقط براي ايرانيان هست و بس و دين و مذهب وعقايد شخصي ايرانيان به اين سايت ربطي نداره. شما هم ميتونستي با ارسال يك برنامه به ديگران تبريك بگي همونطور كه آقاي مشمولي كرد و وقتي بهم گفت گفتم اصلا مهم نيست و تازه خيلي هم خوشحال شدم كه ايشون به عقيده خودش عمل كرده ولي اينكه براي سايت تعيين تكليف بشه اصلا مورد قبول من نيست .
بنظر من شما با اون حرفها تون يه توهين آشكار به همه ايرانيان كرديد چه اونجا كه به ايرانيان خارج از كشور توهين كرديد و چه وقتي با كنايه به ديگران گفتيد مسلمان واقعي! شما با اين حرفتون به عقايد همه مسلمانان توهين كرديد چون مخواهيد بگيد كسي مسلمان واقعي نيست . اميدوارم اين مطلب براي شما جا افتاده باشه .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۵۴:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #14

با سلام آقا قبلا هم همچين بحثي پيش اومده بود كه در اون به آقا اشكان عزيز توهين
شده بود و منم كلي قاطي كردم
ببينيد قبلا هم گفتم الان هم ميگم اولا به گفته تمام بزرگان يك مسيحي كامل يا يك يهودي
كامل يا هر چيز ديگري اگر با كمال باشه ميشه همون مسلمون خودمون و مسلماني به
اشهد گفتن خالي نيست ثانيا تمام بزرگان علمي و سياسي ما كه همه هم خدا بيامرز شدن
هر هفته با بزرگان هردين و مكتب قرار مباحثه داشتند و در آخر هم اعلام ميكردند من كلي چيز
از اين دين يا مكتب ياد گرفتم پس ترو خدا كسي اينجا به مذهب و مكتب كسي كاري نداشته باشه بابا جون
ثانيا من خودم ميخواستم يه برنامه بفرستم و همراه اون ميلاد امام زمان رو تبريك بگم كه نشد
اگه كسي شاكيه لاقل يه بحث تو گفتگو باز ميكرد تات همه به هم تبريك بگن
خوب اين كاري كه هيچ كدوم از ما مسلمانان عزيز نكرديم پس به آقا اشكانم ربطي نداره كه اين كارو بكنه .
بعدشم همه عالم ميدونن كه اون روز ميلاد مبارك امام زمان بوده پس ما يه تشكرم به آقا اشكان بدهكاريم كه يه روز ملي رو به ما كه ادعاي ايراني بودن داريم ياد داد.
موضوع بعدي اينكه دين چه ربطي به مليت و محل سكونت داره مثلا اگه يه ايراني بره اسراييل
ميشه عاشق اونا و صهيونيست و به ايران خيانت كرده ؟ پس تكليف اين همه ايراني عزيز كه
در خارج ايرانن چي ميشه ؟
يعني همشون وطن فروشن ؟ نه بابا جون اين طوري فكر كردن نهايت حماقته !!!
غم غربت كمه وطن فروشي هم ما بزاريم روش ؟
اميدوارم اين اخرين باري باشه كه اينطور بحثي درست بشه
حافظ شيرازي :
عيب رندان نكن اي زاهد پاكيزه سرشت --------------------- كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۴۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #15
what should i say
بزاريد من يه چيزي بگم تكليف معلوم شه اين همه بحث راه نيفته :idea:
همونطور كه اشكان جان گفت اين سايت مال همست ولي نه برا ايرونياست حالا اين ايراني ها چه مسلمون چه مسيحي چه ارمني و هر مذهب ديگه اي باشن فرقي نداره مهم اينه كه برا جوناي ايروني زده شده حالا اين ايرانيا كجاي جهان هستن مهم نيست مهم اينه كه برا اوناست و برا ما :!: حالا اگه قرار باشه برا هر تبريك يا تسليت هر مذهب يه پيغام به صفحه اول زده بشه بايد اين سايت برنامه نويسي رو تعطيل كنيم بريم دنبال پيغام تبريك و تسليت :!: فكر ميكنم خوب ميدونيد كه به اين سايت فقط مسلمونا نميان از مذهب هاي ديگه هم ميان كه عده شون كم نيست حتي اگه كم باشه بازم دليل نميشه ... :arrow: ولي تنها اشتراكي كه همه ما داريم و بهش افتخار ميكنيم ايراني بودن ماست كه هيچكي نميتونه ازمون بگيره حتي مرگ :roll: خوب پس اين سايت هم به اين اشتراك كه بين همه وجود داره احترام گذاشته كه خيلي هم عاليه :!: :idea: :arrow: اصلا شما به پيغام ها توجه مي كنيد اصلا از اين جشن كه اسمش جشن مهرگان هست شما اطلاعي داشتي خداييش من كه دو سه سال با اينترنت كار ميكنم همچين چيزيو نميدونستم ادمين اين سايت هم به اين دليل كه به اين سايت ايروني ها ميان اطلاعاتي از ايران و آريا برامون ميزاره تا بيشتر بدونيم و الا چه لزومي هست تو يه سايت برنامه نويسي از مذهب حرف بزنيم همه اينا برا ماست Biggrin :P

اقا اشكان دمت گرم ادامه بده :wink:
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۲۰:۱۲:۴۲
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #16

سلام.
ببينيد دوستان.ما اگه قرار باشه برا مراسم هاي مذهبي كه در طول سال وجود داره در صفحه اول سايت تبريك و تسليت ببينيم بايد يه روز در ميون وقت وب مستر سايت برا اين كار صرف بشه.(حالا يه روز در ميونم كه نباشه يه هفته درميون كه هست).كافي شما به برنامه هاي صداوسيما يه نگاه بندازيد تا دقيقا متوجه بشين.
تازه اين فقط واسه مسلموناس اگه قرار باشه براي ديگر اديان هم اين كار صورت بگيره كه ديگه واويتا!
در يك سايت برنامه نويسي كه به صورت تخصصي كار ميكنه ؛به نظر من؛ نياز نيست كه به مراسم مذهبي هم هي اشاره بشه.(فقط توروخدا منصفانه به قضيه نگاه كنيد من خودم مخلص همه اماما هستم ولي هر چي به جاي خود.)
در آخر هم ميگم كه ديگه اين بحث رو كشش نديد.دلخوري پيش ميادا :cry: :arrow:
كه فكر نكنم امام مهدي و ديگر امامان هم به اين راضي باشن :wink:
وسلام
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۲۰:۵۵:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #17

آقا من كه گفتم بهتره ادامه پيدا نكنه
به هر حال من از تمام كساني كه به زعم اشكان بهشون توهين شده عذر ميخوام
در ضمن اشكان فكر نمي كردم اينقدر زود جوش بياري
در ضمن ما همه فكر مي كنيم منادي و موافق آزادي بيانيم :cry: :cry: :oops: :oops: :!: :!: :?: :?: :?:
به هر حال با ما به از اين باش كه با خلق جهاني
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۲۳:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #18

آقا من كه گفتم بهتره ادامه پيدا نكنه
به هر حال من از تمام كساني كه به زعم اشكان بهشون توهين شده عذر ميخوام
در ضمن اشكان فكر نمي كردم اينقدر زود جوش بياري
در ضمن ما همه فكر مي كنيم منادي و موافق آزادي بيانيم :cry: :cry: :oops: :oops: :!: :!: :?: :?: :?:
به هر حال با ما به از اين باش كه با خلق جهاني
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۲۴:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] پیشنهاد قالب...لطفا شرکت کنید omid_phoenix 8 5,782 ۰۷-فروردین-۱۳۹۵, ۰۱:۱۱:۰۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] باسلام میخواستم ازولتاژتک فاز سه فاز بسازم لطفا راهنمایی فرمایید farrah 0 2,094 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴:۳۱
آخرین ارسال: farrah
  لطفا Source پروژه بازي دوز به زبان اسمبلي را ارسال فرمائيد اميري 0 3,656 ۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۲:۳۹:۵۶
آخرین ارسال: اميري
  لطفا توضیح بدهید hamed_Arfaee 1 1,913 ۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۳۵:۰۰
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
at لطفا كمك كنيد shahbaz 1 1,823 ۰۲-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۱۸:۲۱
آخرین ارسال: arashrj
  تو ور خدا اينو بخونين reza_vb6 8 4,613 ۱۵-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۲۷:۵۱
آخرین ارسال: Iron_Fist
  لطفا يك برنامه پي ام بمبر معرفي كنيد roozedidar 0 2,181 ۱۸-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۲۸:۰۷
آخرین ارسال: roozedidar
  پيشنهاد براي آقا اشكان vahid_mortezavi 1 2,429 ۳۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۶:۰۲:۴۸
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS