امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا باید قانون کپی رایت را بپذیریم
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
در مورد مطلب کپی رایت دوستان لطف کرده و نظرات خوبی را دادند بنده نیز به دنباله مطلب قبلی نظر خویش را میگویم.

من مدتها فکر میکردم که نبود قانون کپی رایت برای محصولات خارجی یک امتیاز بزرگ برای صنعت و کارشناسان و دانشجویان رشته کامپیوتر است.همچنین مطمئن بوده و هستم که اگر قرار به رعایت قوانین کپی باشد بسیاری از مردم از فکر خرید کامپیوتر منصرف خواهند شد. اما امروز و بدلایلی که شرح خواهم داد معتقد هستن رعایت قوانین کپی رایت به نفع صنعت نرم افزار و حتی کاربران کامپیوتر در کشور است.
1- قیمت : تقریبا دلیل اصلی مخالفت برای رعایت قانون کپی رایت برای محصولات نرم افزاری خارجی قیمتهای بالای نرم افزار به توجه به متوسط درآمد در ایران است.طبیعی است که قیمتهای بالای سیستم عامل یا نرم افزاری مختلف که گاهی چندین برابر حقوق کارمندان سطح بالای کشورمان است میتواند سدی بزرگ برای خرید و تجهیز کامپیوترها به اینگونه نرم افزارها باشد. اما اول آنکه متاسفانه دوستان مخالف فقط قیمت محصولات نرم افزاری را در سایتهای شرکت تولید کننده یا در بازار آمریکا و اروپا میدانند در حالیکه ما بایستی قیمتها را بازار دیگر کشور های جهان سوم بررسی کنیم ومثلا قیمت سیستم عامل ویندوز را در کشورهای آسیای جنوب شرقی یا حتی همین کشورهای همسایه ببینیم. در حال حاضر حتی شرکتهای مشهوری چون مایکروسافت و حتی تولید کننده محصول گرانقیمت اوراکل برای حضور در بازاری کشورهای جهان سوم و همچنین با توجه به سطح درآمد آنها که بسیاری مواقع پایین تر از سطح درآمد در کشور ایران است محصولات خود را قیمت گذاری جدید میکنند و قیمت برخی محصولات گاهی بیش از ده برابر قیمت واقعی خود در بازارهای آمریکا یا اروپا خواهد رسید. بنابراین طبیعی است که در صورتی که ایران با رعایت قوانین کپی رایت بتواند بازار مناسبی را ایجاد کند شرکتهای تولید کننده نرم افزار نیز با رغبت و با توجه به درآمدهای ایرانیان محصولات خود را قیمت گذاری و وارد بازار ایران خواهند کرد.در مورد آموزش و نربیت نیروی متخصص نیز که تقریبا اکثر شرکتهای نرم فزاری محصولات خود را یا به رایگان و یا با هزینه بسیار اندک در اختیار دانشگاها و مراکز آموزشی قرار میدهند.

2- بسیاری از خریداران کامپیوتر به راحتی بابت قطعات جانبی آن هزینه و پل پرداخت میکنند اما حتی اگر نرم افزاری مورد نیازشان باشد که بتوانند از آن نیز در آمد کسب کنند باز مایل به پرداخت هزینه نیستند و در واقع نوع تفکر ما نسبت به پرداخت پول بابت محصولی نرم افزاری و البته قابل کپی اشتباه است .

3- ما کشورهای جهان سوم با درآمد پایین هستیم و هزینه نرم افزارهای درجه یک و با کیفیت برای ما بالاست . و متاسفانه ما تمایل به استفاده از بهترین نسخه های نرم افزارهای معروف را داریم . بسیاری از کاربران خانگی ما از ویندوز نسخه حرفه ای استفاده میکنند در حالیکه هرگز نیازی به امکانات آن ندارد.
برخی تنها نرم افزار برای کارهای گرافیک را Adobe Photoshop و یا Corel Draw میدانند و طبیعی است که این افراد نسبت به پرداخت هزینه واقعی این نرم افزارها مقاومت به خرج میدهند .در حالیکه اکثر این محصولات مناسب شرکتها یا کارهای تجاری است و طبیعی است که افرادی که از این محصولات استفاده میکنند یا نیاز به امکانات خاص آنها دارند یا امکان کسب درآمد از این نرم افزارها را دارند. در عین حال برای کاربرانی که بصورت آماتور و غیر تجاری نیاز به کارهای گرافیکی دارند نرم افزارهای بسیاری زیادی به صورت رایگان یا با قیمتهای بسیاری پایین تر و یا حتی نسخه های آموزشی و خانگی همین محصولات گرانقیمت نیز وجود دارد که متاسفانه بدلیل رایگان بودن محصولات قدرتمندی همچون Corel Draw در ایران دیگر کسی رغبتی به شناخت یا بکار گیری دیگر محصولات در این زمینه را ندارد .

لينك و ادامه مطلب : http://www.itiran.net/archives/000800.php

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۴-مهر-۱۳۸۳, ۱۹:۴۸:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2

آقا اشكان نظرات شما درسته
اما شركت هاي خارجي بدليل تحريم اقتصادي است كه در كشور ما بازار فروش ايجاد نمي كنند نه قانون كپي رايت
هند هم قانون كپي رايت را نپذيرفته
۱۶-مهر-۱۳۸۳, ۰۱:۳۴:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

مسله تحريم يه بحث سياسي هستش كه بر ميگرده به حكومت اما بحث كپي رايت يه بحث اقتصادي هستش چرا كه وقتي كپي رايت تو ايران رعايت بشه خيلي ها (بجز چند تا معدود كشور) بقيه محصولات خودشونو تو بازار ايران ميفروشن و حتي سفارش نرم افزار به ايران ميدن
ايران با اينكه تحريم هست ولي بجز شركتهاي آمريكايي بقيه خيلي راحت جنسشونو تو ايران ميفروشن ولي وقتي كپي رايت نباشه حتي اونها هم اقدام به فروش نرمافزار و يا سفارش اون به ايران نميكنن .
در ضمن اين متن مال من نبود از جايي خوندم(لينكش هست). :wink:

۱۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۱:۰۹:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4

اين نهايت خوش خيالي است اگه فكر كنيم كه اگه قانون كپي رايت تصويب بشه اجرا هم ميشه
مگه مواد مخدر در كشور ما قانونيه اما مثل نقل ونبات ريخته تو دست مردم
خانه از پاي بست ويران است آقا اشكان
۱۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۴۰:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5

سلام
خوب آقا وحيد معلومه كه رعايت نمي شه . اين جزئي از فرهنگ ماست . نمي شه كه يك شبه فرهنگ رو عوض كرد و يا با وضع يه قانون شيوة زندگي مردم رو تغيير داد اما ما اگه خودمون اين مساله رو رعايت كنيم مثلاً يه ده بيست نفري و هر كدوم دو نفر رو به اين را بياريم و هر كدوم از اونا دو نفر ديگه و البته به نسل بعد از خودمون ياد بديم كه اين قانون رو رعايت كنن باور كن عمليه . مثلاً يه روزي بود كه تو شهر ما اصلاً چراغ عابر پياده معني نداشت ولي العان بعد از سه سال مي شه گفت نصف مردم پشت چراغ مي ايستن و شايد بعد از پنج سال ما همه به چراغ عابر پياده عادت كنيم . اين كار شايد در عرض 10 سال عملي بشه . ولي بهتره اين ده سال رو هر چه زودتر شروع كنيم و نگيم كه نمي شه . شايد از ما ديگه گذشته باشه ولي بايد به فكر آيندگان بود .

با تشكر ـ مشمولي
۱۷-مهر-۱۳۸۳, ۰۰:۵۵:۲۹
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6

نقل قول: مثلاً يه روزي بود كه تو شهر ما اصلاً چراغ عابر پياده معني نداشت ولي العان بعد از سه سال مي شه گفت نصف مردم پشت چراغ مي ايستن و شايد بعد از پنج سال ما همه به چراغ عابر پياده عادت كنيم .

چه شهر باحالي دارين شما. ديگه چه قوانيني اونجا رعايت نميشه؟ 8O يك كم بيايم حال كنيم.
ديگه واسه عدم رعايت قانونم كه شده! حتما بايد يه سر بيام ته توي قضيه رو در بيارم :wink:

راستي بچه ها مرتضوي شريعتمداري رو تحت پيگرد قضاي قرار داده. (واسه مقاله خانه عنكبوت در كيهان) اينام كم كم دارن ياد ميگيرن كه قانون واسه همس نه فقط بعضي ها!!!. فرهنگش بايد جا بيفته!
تلوزيونم خبرش رو گفت.!!! (دوره آخر زمون شده ديگه خبرهاي به اين سكرتي! و امنيتي! رو بايد تلويزيون اعلام كنه! خدا به داد برسه)

اقا جون اگه منظورم رو نگرفتين پوست كنده بگم:‌ قانون براي همه بايد اجرا بشه و همه هم بايد رعايت كنن. كه اگه به همچين روزي در كشورمون رسيديم مي تونيم قانون كپي رايت رو هم اجرا كنيم.

((نظر خودم:با اين روندي كه داره طي ميشه 1000 سال ديگه هم به اونجا نمي رسيم. وسلام))
۱۷-مهر-۱۳۸۳, ۰۲:۵۵:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7

اقا دروغه من هيچ كسي رو تحت پيگرد قرار ندادم
شديدا تكذيب ميكنم
۱۷-مهر-۱۳۸۳, ۰۳:۳۰:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #8

سلام
اولاً شهر ما خيلي هم قانون منده
ثانياً باور كنيد مي شه اين قانون رو ظرف حتي پنج شش سال راه انداخت . ببينيد اساساً كيا دارن قانون كپي رايت رو نقض مي كنن . خوب ما ديگه كساني كه از كامپيوتر استفاده مي كنن . خوب درصد كساني كه از كامپيوتر استفاده مي كنن به كل جمعيت كشور خيلي كمه و البته اشخاصي كه از كامپيوتر استفاده مي كنن نمي گم همه ولي اكثراً از فرهنگ يا علم بالاتري نسبت به عوام مردم برخوردارن . حالا ببينيد اگه ما بياييم طوري اين قانون رو اجرا كنيم كه مردم كمتر ضرر ببينند اينطوري مي شه گفت مردم كم كم بهش فكر مي كنن . بايد بحثهاي زيادي و البته تبليغ زيادي روش بشه تا مردم كم كم باور كنن كه اين وسط حقي داره پايمال مي شه . اينطوري مي فهمن كه بايد اينو رعايت كرد . گفتم كه اكثراً قشر باسواد و بافرهنگ ملت هستن . ولي من ايمان دارم كه مي شه فقط به شرطي كه بخواهيم . يا به قول آصف بخوان . در ضمن اين قضية سياسي بازي رو هم اينجا وسط نكشين كه من حالم بهم مي خوره .

با تشكر ـ مشمولي
۱۷-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۳۹:۵۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

بنظر منم بايد اين قانون رعايت بشه ، در هر صورت به نفع كل كشوره ، ولي اينكه چرا اين قانون تصويب نميشه جاي خيلي بحث ها داره . توي كشور هاي خارجي هم طرف با يه رايتر ميتتونه هر سي دي رو كپي بزنه (كه ميزنه) ولي قانون اين كار طرف رو غير مجاز ميدونه . اصل اينه كه با تصويب اين قانون شركتها حداقل موظف به اجراي اون هستن و اين خودش يه قدم به جلو هست.
اين يه تكذيب سريع توسط آقاي مرتضوي
نقل قول: اقا دروغه من هيچ كسي رو تحت پيگرد قرار ندادم
شديدا تكذيب ميكنم
جناب آقاي AsefSoft من به شما توصيه ميكنم تا شما رو به اوين نبردن يه معذرت خواهي اساسي بكنيد بابت اتهام زده شده.Amaze

۱۸-مهر-۱۳۸۳, ۰۹:۰۲:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
AsefSoft آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #10

طبق ماده 18 تبصره 76 قانون مفرومات (جمع فروم هم وزن مطبوعات) اصلاحيه (Path) زير به خاطر پست اخير اين جانب ارايه ميشود:
نقل قول: در مورخ جمعه، 17 مهر، 1383 تكذيبيه اي از طرف جناب آقاي مرتضوي به دستمان رسيد مبني بر اينكه ايشان كسي رو تحت پيگرد قرار ندادن:
<<اقا دروغه من هيچ كسي رو تحت پيگرد قرار ندادم >>
<<شديدا تكذيب ميكنم>>
طبق قانون مفرومات بر خود لازم ديديم كه خبر فوق را شديدا! اصلاح نماييم و به حضورتان برسانيم: (متن اصلاح شده)
<<راستي بچه ها جناب آقاي سعيد مرتضوي دادستان محترم و مكرم و شريف و انقلابي و... تهران جناب آقاي حسين شريعتمداري (دامت بركاته) مدير مسوول روزنامه وزين كيهان رو تحت پيگرد قضايي قرار دادند. (از جهت مقاله خانه عنكبوت در روزنامه چاپ عصر كيهان)>>
بدين جهت از تمامي مرتضوي ها و شريعتمداري هاي عزيز پوزش ميخواهيم.
مدير مسوول خودم م آصف.
حتما اين اصلاحيه (Path) را نصب كنيد تا از سوء تفاهمات احتمالي كه هكر ها باعث آن هستند جلوگيري شود.
اين از تكذيبيه...

بهر حال اگه پاي ما به اوين باز شد. دوستان تهراني حتما بيان ديدنم برام سرنگ تميز بيارن. ميترسم چيز بگيرم... چيز ديگه.همون... :wink:

وحيد جان (وحيد مشمولي البته) من بهر حال بايد بيام ولايت شما و ببينم چه خبره اون طرفا! حرفتم سريع عوض نكن :wink: يه شام ناهار مهمونت هستيم. در نرو از زيرش :wink:
راستي اقاي مشمولي چه اشكالي داره قانون براي سياسيون عزيز هم اجرا بشه! محال هم نيست. ميشه و بايد هم بشه . البته همون طور كه قبلا گفتم بعد از 1000 سال ديگه.
وسلام
۱۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۲:۰۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #11

سلام
جناب آصف خان عرض كنم كه اصلاً فكر اينكه سياسيون قانون رو رعايت كنن نكنيد . چون سياست به مفهوم ديگري مي شه بي قاعده بوده و بي قانوني . خوب ديگه تمام .

اما اگه بيايين شهر ما كه اي به چشم . قدمتون روي چشم . ما از خدامونه جوانان ايران ويجي بيان شهرمون و ازشون پذيرايي كنيم ولي متاسفانه :cry: ديگه فصل اومدن به شهر ما گذشت . اگه بيايين تو راه يخ مي زنين . و اسه همين بزار واسه تابستون ديگه . انشاالله سال ديگه بجاي شمال بيايين شهر ما . من كه مي دونم امسال رفته بودين شمال :wink:
در ضمن در بسياري از شهر هاي ما مردم متاسفانه برخي از قوانين رو كه از اصول شهر نشيني هست رعايت نمي كنن . حالا چرا گير دادي چرا نصف مردم شهر ما پشت چراغ عابر پياده نمي ايستن :?: :idea: . مگه شهر خودتون مي ايستن كه اينجا هم بايستن . راستي مي دوني چراغ عابر پياده چند تا رنگ داره . Biggrin
با تشكر ـ مشمولي
۱۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۱۱:۱۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چطور 750MB روی CD با ظرفیت 654MB رایت شده؟ mojtabamalaekeh 3 4,244 ۲۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۱۰:۴۹
آخرین ارسال: modj.ir
  10 "باید"ی که نباید انجام دهید! far_222000 0 1,963 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۳۹:۵۵
آخرین ارسال: far_222000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS