امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VPN
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #12
RE: VPN
می دونم شما چی می گی سرعت انتقال در روش های مختلف خیلی مهمه یعنی اگه یه شرکت بتونه با یه سیستم دیال آپ به هر روشی سرعت بیشتر از 56K بگیره حتما این مودمش رو به قیمت بالاتری می فروشه و مردم هم به راحتی می خرن پس امکان ارسال با سرعت بیشتر عملا وجود نداره حالا اگر کسی ادعا می کنه که می تونه این کارو بکنه فقط به خاطر تبلیغ و اگر می شد این اختراعش رو می رفت ثبت می کرد

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۲۲:۲۱:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #13
Wimax رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
و اصلا چیه . از چه تکنیکی استفاده می کنه ؟

۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۰۹:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #14
ha_60 جان.. در جواب شما هم فقط می تونم بگم نمی دونم .
چون واقعا شک دارم که نشه .
توی حرفه ما که اینطوریه خیلی از چیزها کشف میشه .. واسه کساد نشدن کاسبی .. هیچ وقت اون رو نمی کنند ..
۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۱۳:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #15
نمیدونم شاید خراب شده البته حق دارن الان دیگه مشتری خودشون رو دارن.یه چیز دیگه هم هست مثل VPN اونم اکانت مجانی میده میتونی اینو امتحان کنی : TrafficCompressor

البته بگم سرعت اینترنت رو نمیشه بالا برد اونم دلایل طولانی داره.تنها کاری که میکنند میان یه کاری میکنند صفحاتی که قبلا دیدیم رو SAVE میکنند و برای بار بعد که میخوایم نگاه کنیم ....
دیدم بعضی از سایتها هستند که لینک یه فایل رو میگیرند و لینگ ZIP. میدن که من هنوز مجانیشو ندیدم البته همونم به قول اقا هادی به درده همه جور فایل نمیخوره.
ADSL قیمت بالایی نداره روی هم رفته پول تلفن و کارت اینترنت رو که حساب کنیم همون میشه.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۳:۲۰:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

تشکرها : 0
( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #16
درسته !
اگر واقعا به قیمتش توجه کنیم قیمت ADSL با دیال فرقی نداره
اما Wimax رو شما میتونی از مخابرات بگیری عزیز !
نمونه Wimax که دیشب یادم اومد همین ماهواره هایی که بالایه بانک ها میزارن برای کسانی که کارت دارن مثل شتاب و از همین دسته !

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۲۱-فروردین-۱۳۸۶, ۱۴:۱۰:۲۱
arashee آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #17
سلام
دنبال VPN مجانی بودم که فروم شما برخوردم. من زیاد اهل فرئم بازی و این چیزا مخصوصا از نوع ایرانیش نیستم ولی یه جوابهایی از طرف بعضی اعضایتان دیدم که منو تحریک کرد بیام حداقل روشنگری کنم!! آقای آوینی که مدیر انجمن هم هستند! در مورد وایمکس اطلاعات بسیار ارزشمندی دادند!! که وایمکس روش افزایش سرعته و همسایه ایشون یک لینک 100 مگابیت وایمکس داره!!!
اولا وایمکس استاندارد وایرلس برای ارتباطات شهری است که معمولا ایستگاه اصلی و مبنای آن که بهش base station می گویند تازگیها به تروپوت 200 و خورده ای مگابیت در ثانیه رسیده و معمولا اگر cpe خوبی داشته باشی در حد 2 مگابیت می دهند و اگر خیلی خوب باشه با حالت los تا 37 مگابیت در ثانیه هم میرسه.
درثانی وایمکس از فضای فرکانسی استفاده می کند باید از سازمان رگولاتوری مجوز بگیرند و چون در فرکانسهای 3.5 گیگا هرتز هم کار میکنه و مجوز این فرکانس در اختیار papها است ، فقط این شرکتها حق استفاده و فروش وایمکس رو دارند و بطور کاملا قانونی. در ضمن شرکت لایزر در حال حاضر پوشش 95% را برای تهران دارد و لیست قیمتهای آن در سیات شرکت موجود است.
اگر علاقمند به اطلاعات بیشتر در مورد وایمکس بودین می توانید به wimax.persianblog.ir مراجعه نمایید.

در آخر امیدوارم افرادی که اطلاع از موضوعی ندارند باعث گمراهی دیگران نشوند مخصوصا اگر مثلا مدیر انجمن هم باشند.
موفق باشید
۲۲-مهر-۱۳۸۶, ۲۰:۵۷:۰۰
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #18
دست شما درد نكنه arashee جان .
واقعا بهره برديم .
اميد است كه به توصيه هاتون عزيزان بها بدن !

بازم ممنون .
۲۳-مهر-۱۳۸۶, ۰۱:۳۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS