امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FAPI یا API فارسی
نویسنده پیام
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #45
RE: FAPI یا API فارسی
ajlajlajl نوشته است:با سلام مجدد.
آقا پدرام
1-خب جاهاییش که مبهمه بگید.
2-من همه این جدول بندیا و این کارا رو کردم برای همین آپدیت.
3-توی همون پست هم گفتم بابا: پربودهاشم بگید.

یه توضیح:
اول شما توی صفحه اصلی و اولین قسمت اطلاعاتی که توی جدول اولیست رو میبینید.
توی بخش دوم صفحه اطلاعات جدول LBData رو میبینید.همونطور که گفتم وابسته به زبانند. یعنی اگه زبان برنامه نویسی رو عوض کنید, این فیلد ها هم باید عوض بشند.
جدول Groups و فیلد GroupID هم که فقط برای دسته بندی و حالت به کار رفته.این تو تخصص این جدوله.یعنی مثالو که وارد کردی , توابع به کار رفته ی توش هم وارد میکنی.از اون به بعد روی هر کدوم از اون تابع ها بری این مثال هم رو نشون میده.هر تابع هم میتونه تا دلت بخوات و دیتا بیس بکشه مثال داشته باشه.یه نگاه به بخش مثال API-Guide بندازید.یه همچین چیزیه. و البته میتونیم مثل API-Guide فقط مثال هم از مردم بگیریم و اضافه کنیم بدون هیچ زحمت خاصی

عجب توضیحی شد. نمی دونم چرا تازگی ها اینقدر زیاد مینویسم!
اگه مشکلی هست حتما بگید.
راستی یکی لطف کنه برا من یه دعوت نامه Persiangig بفرسته:AJL110ALI@Gmail.com
به امید دیدار.
ممنون یه چیزایی حل شد فقط میمونه موارد زیر:
1-منظورت از Source رو نمیدونم
2-توی جدول Funcs وقتی که ما Title رو داریم برا چی از Desc استفاده کردی
3-توی جدول Examples یه فیلد با نام ExampleName کم داره
بقیه شون هم که دیگه توپه
دعوت نامه هم خودم برات فرستادم
EleRam نوشته است:بابا شما که مي خواين با دات نت بنويسين پس من که با وي بي کار مي کنم چي؟
راستي فکر کنم به همين خاطره که آرزو رو دارين مي پيچونين ها نه؟
نه بابا کی همچین حرفی زده اتفاقا بنده با شما خیلی کار دارم که به موقش به شما هم میرسه البته در حال حاضر باز هم نظرات مهمتر هستند

برا قسمت دوم بزار یه خنده بکنمLaugh نه بابا من خودم دربس در اختیارت هستم
Di Di نوشته است:دوستان گرامی اینقدر نگران دیتابیس نباشین و وسواس زیادی به خرج ندین. طراحی برنامه درست شبیه نقاشی کردنه .... باید با احساس و ذوق و قریحه اونچه که در نظرمون هست رو پیاده سازی کنیم. یه بسم الله بگید و بریم تو محیط برنامه نویسی و بقیه رو بسپریم به قدرت ذهنمون ......
ما تقریبا می دونیم چی قراره درست کنیم . خوب این خیلی خوبه حالا باید اونچه که فکر می کنیم برای این کار لازم هست رو مهیا کنیم یعنی یه دیتابیس که اولین نیازهای ما رو - ذخیره سازی توابع با توضیحات و مثالها - تامین کنه. بعد از این کار نوبت به مهمترین مرحله یعنی جمع آوری Api و توضیحات و مثالها هست. در واقع این برنامه مثل یه جعبه کادوئی می مونه که داخلش یه چیز با ارزش هست به نام توابع API. پس جعبه زیاد مهم نیست مهتر از همه اون توابع هست.
بعد از ورود اطلاعات خام به دیتابیس اولیه می شه هر بلایی سر اون دیتابیس آورد و اکیدا تضمین می کنیم هیچ دوباره کاریی پیش نخواهد اومد. در ادمه کار با توجه به نیازهای جدیدی که برامون پیش میاد هم فرم برنامه و هم دیتابیس تغییر خواهند کرد و فکر این که دیتابیس رو اول طراحی کنیم و بزاریم کنار تا آخر پروژه کاملا غلط هست.
برای اینکه بتونیم برنامه ای با قابلیت آپدیت شدن داشته باشیم باید اصولی رو رعایت کنیم که قبلا در هیچ کدوم از برنامه هامون به کار نمی بردیم و اون تهیه یه هسته مرکزی هست که بقیه اجزا مانند قطعه های پازل به مرور روی اون قرار می گیرن و هرچه این تکه ها بیشتر و کاملتر می شن برنامه زیباتر و زیباتر می شه تا در آخر یه اثر زیبا خلق می شه.

ماءشااللاه مهدی خان ترکوندی
امروز همه خفن مایه گذاشتن جاشه که یه تشکر مایه دار از همتون بکنم بابت پیگیریتونClapClapClap
راستی مهدی کاملا با نظراتت موافقم تنها نکته اینه که باید کار از پایه درست باشه برا همین باید روش(Database) خیلی کار بشه و اون مراحل بعدی هست که روندش کاملا مشخصه

صحبت آخر اینکه جناب Arian_vc کجایییییییییییییی ما همچنان منتظریم

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۰۴:۱۳، توسط Pedram_HookEx.)
۰۲-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۲۴:۱۳
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #46
یا عرض سلام مجدد خدمت همه دوستان
مرحله اول رو بدین صورت توضیح میدم و به پایان میرسونم:
در این مرحله دیتابیس طراحی شده که در زیر مشاهده میکنید همون دیتابیسی هست که علی جان زحمتشو کشین اما توضیحاتی که میدم مربوط میشه پایان مرحله اول و دستور کار مرحله دوم نیز حساب میشه که آقا مهدی وظیفه انجام دادن اونو بر عهده گرفتن

نکته: وقتی که در یک مرحله یکی از اعضای گروه کاری رو قبول میکنه و یک زمانی رو بابت تحویل گزارشش تعیین میکنه باید در همون روز اون کارو انجام بده سر صحبتم با شماست آقای Arian_vc البته هنوز توی قسمت زبان ++ C با شما کار داریم
فقط خواهشن دیگه اینجوری نشه حتی شامل خودمم هم میشه چون یه کار گروهی هست و کارامون به هم وابستست
مرحله کار جناب Di Di خان(آقا مهدی)
خوب این دیتابیس رو آقا مهدی دانلود کن و با Access بازش کن و برای هر جدول به قسمت DesignVeiw برو اونجا برای هر فیلد توضیحات رو نوشتم

لینک دانلود دیتابیس

خوب اینجا هم بصورت کامل توضیح میدم: (البته اینا توضیحات تکمیلی هست بر اساس توضیحات آقا علی)
خوب توی این دیتابیس چهار جدول داریم با نامهای
Funcs و
LBData و
Examples و
Groups و
Langs
هست
که الان راجع به سیستمی که باید برای ورود اطلاعات درست کنی توضیح میدم
جدول Funcs که میشه گفت جدول مرکزی هست و تمام جدولها از این جدول اطلاعات میگیرن به این صورت عمل میکنه
که ما توی این جدول مییاییم نام تابع رو با کاربردی که داره ونام کتابخانه و سیستم عامل مورد نیاز و توابع مرتبط با اون رو ذخیره مکنیم و همچنین مییاییم شماره گروهی که این تابع در اون قرار داره رو نیز وارد میکنیم (نام فیلد FGroupeID) خوب مثلا ما 3 را توی این فیلد وارد کردیم نام این گروه رو باید از جدول Groups بگیریم بدین صورت که نام گروه با توجه به شماره ای که داریم در انجا ذخیره شده
خب کاربرد این دو جدول کاملا مشخص شد
حالا میرسیم به جدول LBData :
این جدول دارای اطلاعاتی خاص هست که بستگی به زبان و شماره تابعی داره که کاربر انتخاب کرده
بدین صورت که وقتی در لیستی که در برنامه قراره توابع توی اون لود بشن یک تابع رو انتخاب میکنی اون تابع یک ID داره یا شماره ردیف
همچنین وقتی قسمتی که برای کاربر طراحی میکنیم تا بتونه اونجا زبان خودش رو انتخاب بکنه مثلا Visual Basic رو انتخاب میکنه (این لیستی که زبانهای برنامه نویسی در اون قرار دارن توسط جدول Langs تعریف شده یعنی اگر Visual Basic رو انتخاب کنه LangID این زبان در جدول Langs مثلا برابر 1 هست خوب اینجا هم LangID رو بدست آوردیم)
خوب حالا این LangID و ID تابع مون رو به جدول LBData میدیم و نتیجه رو که Decelare وFuncFull هست رو میگیریم و به کاربر نشون میدیم

اما جدول Examples که فقط به LangID حساسیت داره و بصورت مستقل عمل میکنه توضیحش بدین صورت هست:
وقتی که ما مییاییم یک تابع رو انتخاب میکنیم (با فرض اینکه LangID برابر 1 هست) ما ID اون تابعی که انتخاب کردیم رو داریم که میتونیم روی اون مانور بریم
برای لیست کردن مثالهایی که کاربر اونا رو برای اون تابع درخواست کرده میاییم در جدول Examples تمام ردیفهایی که LangID شون برابر 1 هست رو Scan میکنیم و اون ردیفهایی که در فیلد IncludedFuncsID شون (آی دی توابعی که توی مثال هم ردیف ذخیره شده) ID تابعمون وجود داره رو مثالشو به لیست مثال ها ی درخواستی اضافه میکنیم

چقدر زیاد شد خسته شدم Confused
مهدی خان این مطالب رو با دقت بررسی کن (علی آقا نظر نهایی شما راجع توضیحات چیه ) و فرمی رو که برای ورود اطلاعات فعلا نیاز داریم درست کن تا این مرحله هم تموم بشه
////////////////////////////////////////////////////////////
آقای رامین (EleRam) پیام خصوصیت رو چک کن
////////////////////////////////////////////////////////////

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۴۹:۲۴، توسط Pedram_HookEx.)
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۴۸:۱۴
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #47
با سلام.
ببخشيد اگه دير كردم.
اول جواب آقا پدرام:
1-منظورت از Source رو نمیدونم
همونطور كه ميدونيد توابع API مختص ويندوز نيستند و همه جا هستند. منظور از Source منبع تابعه.منظورم فايل منبع نيستا. منظورم جاييه كه تابع وجود داره. مثل windows (كه اكثر تابعهاي ما از اونه) و Google (خب گوگل هم تابع API داره). وكاربردش هم براي كاربره كه بفهمه اين تابع از كجا اومده. مطمئنا كاربر از اسم فايل نميفهمه كه از كجاست؟At؟
2-توی جدول Funcs وقتی که ما Title رو داریم برا چی از Desc استفاده کردی
خب هرچي فكر ميكنم نميدونم براي چي؟Confused اگه خواستي حذفش كن.
3-توی جدول Examples یه فیلد با نام ExampleName کم داره
مثل اينكهAt
در ضمن دستتون درد نكنه.

آقاي Eleram از كجا Net. پيدا كردي؟ Amaze

خدا رو شكر ديتابيس هم رسيد. حالا بازم آقا پدرام
1- پنج تا جدوله نه چارتا Laugh
2- قضيه توابع مرتبط رو مشخص كنيد.اگه كد تابع ها رو توش ميريزيد.چطوري از هم جداشون ميكنيد كه بعدا با كمترين دردسر قابل دسترسي باشند(با يه دستور)؟
و در آخر فرم ها كه فكر كنم طراحي شون نياز به نظر من نداشته و مهدي آقا خودشون ميدونند چيكار كنند. فقط در مورد قسمت Examples پيشنهاد ميدم يه سر به API-Guide بزنيد نوع نمايش دادنش جالب و كارآمده.
arian_vc هم چند روزه سر نزده.نميدونم كجا مونده.
خب حالا ببينيم چه ميكنه اين مهدي خان.Happy
به اميد موفقيت.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۷:۳۴:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #48
ممنون علی آقا توضیح مثل همیشه کامل و گویا

برای اولی بگم که ما زیاد با توابعی که منبعشون غیر ویندوز نباشه سروکار نداریم ولی برای اینکه برنامه در آینده انعطاف پذیر باشه اضافش کردم

لینک دانلود جدید همون قبلی هست ولی Update شده

لینک آپدیت شده دیتابیس

اما برای جدول مثال ها اینجوری توضیح میدم که :به این تصویر نگاه کنید
[تصویر:  Tree%20sheet.JPG]

ما فرض رو بر این میگیریم که LangID برابر 1 هست در نتیجه ردیف 2 حذف میشود

خب بازم فرض میکنیم که تابع انتخاب شده دارای ID =5 باشه در این صورت از ردیف 1 و 3 فقط 3 دارای این ID هست یعنی فقط مثال GGG به لیست مثالهای درخواستی اضافه میشه

اما برای تشخیصش از بین بقیه ID ها راه زیاد هست که یکیش با Instr و دیگری ذخیره این عددها در یک آرایه(اگه دقت کنید به ساختار میتونیم با دستور Join اونا رو توی یک آرایه قرار بدیم و بعد هم عضوهای آرایه رو برای پیدا کردن ID بررسی کنیم)

در مورد نمایش مثال به صورت رنگی هم میخوام یه الگوریتم با امکانات بالاتر از API-Guide تهیه کنم(البته دارم روش کار میکنم تمام شد اونم میزارم رو سایت)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-مرداد-۱۳۸۶, ۰۵:۳۰:۳۲، توسط Pedram_HookEx.)
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۰۶:۳۹
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #49
ممنون آقا پدرام.
من فكر كنم يه راه حل راحت تر براي اين كار باشه كه بشه با يه دستور SQL پيداش كرد.
توي اون فيلد قبل از هر كد تابعي يه علامت مثلا ; ميگذاريم. بعد براي ژيدا كردنش هر تابعي كه خواستيم كدشو بر ميداريم يه ; ميذاريم اولش وبعد توي يه دستور SQL هم ميشه كد زبان رو تنظيم كرد هم كد تابع. نيازي به كار مستقيم(آرايه كردن يا instr) با ديتابيس هم نيست.
بازم ببينيد چطوره؟

میزان رای دشمن است!
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۱۸:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #50
آقا دستتون درد نکنه دیتابیس رو دانلودیدم ولی عمرا تو وی بی باز نمی شه!!! خواهشا یه نگاهی بندازید ببینید چطوریاست چرا با وی بی نمی شه بازش کرد؟؟؟ ( البته شاید به همون دلیلی که دیتابیس هایی که با وی بی می نویسیم با اکسس باز نمی شه!!! یعنی ورژناشون به هم نمی خوره!!!)

آقا من منتظرما ...... اگه دیدی نمی شه بگید جدول چطوریاست خودم تو وی بی درستش کنم در هر صورت من تضمین نمی کنم دیتابیسی که نشه تو وی بی بازش کرد رو براش کاری بتونم بکنم!!!!!

۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۳۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #51
توی ویژوال بیسیک Data View رو چک کن ببین از اونجا میشه من از اونجا رفتم باز شد
اصلا کلا باز میشه بچه ها شما هم یه امتحان بکنید
اینم یه عکس قشنگ از نمای VB
[تصویر:  DataView.GIF]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۲۷:۴۵، توسط Pedram_HookEx.)
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۱۵:۳۷
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #52
طبق صحبتي كه با آقا پدرام كردم قرار شد براي اون فيلد هاي نگه دارنده چند كد توابع بل از هر كد تابعي يه علامت مثلا ; ميگذاريم.آخر فيلد هم يه ; بگذاريم. بعد براي پيدا كردنش هر تابعي كه خواستيم كدشو بر ميداريم يه ; ميذاريم اولش و آخرش.وبعد توي يه دستور SQL ميزنيم.
گفتم اينجا هم بگم همه خبر داشته باشند.
فعلا خداحافظ.

میزان رای دشمن است!
۰۳-مرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۲۲:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arian_vc آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 66
( 311 تشکر در 95 ارسال )
ارسال: #53
سلام دوستان
شرمنده!!
اوضاع واسه من شدیدا قمر در عقرب شده ولی با این حال جورش کردم :
http://vcarian.persiangig.com/DBFAPI.mdb
منتظر نظراتتون هستم
فقط ببخشید دیر شد همون روز اول آماده شده بود ولی به خاطر مشکلات خفنی که پیش اومد دیر شد!
فرصت ندارم حرفاتونو بخونم فعلا خدا حافظ! تا جمعه!
۰۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۲:۴۱:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #54
برنامه آماده شده داخل خود ایران ویج آپلودش کردم .... موفق باشید

۰۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۵۸:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #55
ممنون مهدی خسته نباشی واقعا عالیه با این سرعت ClapHappyClapHappyClap

میزارم اینجا تا راحتتر قابل دسترسی باشه نظرات راجع بهش یادتون نره(پربودها و کمبودها)

لینک دانلود برنامه

نکته : این برنامه برای وارد کردن برنامه استفاده میشه پس در اون زمینه نظراتتون رو اعلام کنید من خودمم نگاه میکنم ببینم چی شده

۰۴-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۴۱:۱۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS