امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتي در مورد كرك
نویسنده پیام
saman-s آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
سوالاتي در مورد كرك
سلام
من از يكي دوستام يه سي دي گرفتم كه خيلي جالبه. متتويات جالبي داره (كلي كرك داره). و فيلمهاي اموزشي جالبي داره ولي من تو كپي كردن سي دي مشكل دارم.
اول اين كه فيلمهاي آموزشي روشون قفل تجمي داره و نمي شه كپي كرد به هارد. آيا راهي هست كه بشه از قفل تجمي رد شد؟؟
دوم اين كه وقتي خود سي دي رو تو سي رام قرار مي دي. اصلا هيچ يك از نرم افزارهاي رايت باز نمي شه.همه چي رو فكر كنم امتتان كردم هر نرم افزار رايتي بود تست كردم ولي باز نمي شه يه ارور مي ده بعد هم كلي صفته باز مي شه:o. دوستان مي تونند بگند كه اين چه نوع قفلي هست و چطوري مي شه كپي كردش؟؟

[تصویر:  4xnbjn8.jpg]

اينم يه عكس از محيط سي دي.
۰۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۴۸:۱۲
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوالاتي در مورد كرك
اگه می خوای این سی رو برام بفرست تا برات کپی کنمش ... اگه خواستی هم بگو هر کدوم ازبرنامه های تو اون رو من جدا دارم برات بفرستم مخصوصا اون مترجم های متن پارس و پدیده ( اگه پدیده رو داشته باشه!! )

۰۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۱:۴۸:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saman-s آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
Di Di نوشته است:اگه می خوای این سی رو برام بفرست تا برات کپی کنمش ... اگه خواستی هم بگو هر کدوم ازبرنامه های تو اون رو من جدا دارم برات بفرستم مخصوصا اون مترجم های متن پارس و پدیده ( اگه پدیده رو داشته باشه!! )

تو اين سي دي خود نرم افزارها نيستش- كرك ها و فيلمهاي مربوط به اونا هستند. خداييش عاليه مثلا حساب كن مترجمع 38 تخصصي
تومان2,650,00 پولشه - مترجمه هفت تخصصي 1,150,00 تومان و ... حالا حساب كن كه چه سي دي ارزش مندي هست.

فكر نكنم اين سي دي به اين راحتي كپي نشه. مگه اين كه كرك بلد باشي و بتوني كركش كني.
۰۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۷:۲۰:۵۰
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #4
قفلی که روی این سی دی هست خیلی جدید نیست ولی چون یه روش جالب و ابتکاری هست معمولا برنامه نویسها یه سری تغییرات توش میدن و می گن که قفلگذاری کار خودشونه و هیچکی نمی تونه بشکونتشه و .... مثل سی دی RED که تو اصفهان تکثیر می شه یا سی دی افلاطون که از دبی میاد. همشون یه جور قفل دارن با یکم تغییر که به راحتی آب خوردن می شه ازشون رد شد.

۰۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۵۶:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saman-s آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
Di Di نوشته است:قفلی که روی این سی دی هست خیلی جدید نیست ولی چون یه روش جالب و ابتکاری هست معمولا برنامه نویسها یه سری تغییرات توش میدن و می گن که قفلگذاری کار خودشونه و هیچکی نمی تونه بشکونتشه و .... مثل سی دی RED که تو اصفهان تکثیر می شه یا سی دی افلاطون که از دبی میاد. همشون یه جور قفل دارن با یکم تغییر که به راحتی آب خوردن می شه ازشون رد شد.

تا جايي كه من شنيدم desperado يكي از بهترين كركرها هستش. اين سي دي هم كارهاي خودشه كه كرك كرده. فكر نكنم كسي كه خودش تو كار كرك هستش از قفلي استفاده كنه قبلا كرك شده. Confused
۰۵-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۴۸:۰۹
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #6
روی یه ویندوز که تا حالا سی دی رو باز نکردی با برنامه ISOBUSTER اگر اسمشو اشتباه ننوشته باشم باز کن بعد اون سکشنی که برنامه ها توشن پیدا کن و کپی کن.بازم اگر نشد با acroniz اگر اسمشو اشتباه نکنم با نسخه تحت داس اون یه ایمیج از سیدی بگیر و بعد تو ویندوز بازش کن و رایتش کن.و....

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۶-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۵۸:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #7
siubuster نمیتونه قفلهای حجمی رو کپی کنه خیلی وقت پیش رو سیدی اشیانه امنهان کردم بهترین راه همونه که با clonecd یا alcole120 یه ایمیج بگیری با همین برنامهها هم میتونی ایمیج رو اجرا کنی
۰۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۲۲:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #8
lord_viper نوشته است:siubuster نمیتونه قفلهای حجمی رو کپی کنه خیلی وقت پیش رو سیدی اشیانه امنهان کردم بهترین راه همونه که با clonecd یا alcole120 یه ایمیج بگیری با همین برنامهها هم میتونی ایمیج رو اجرا کنی

موافقم البته ISOBuster 2.0 بهترین انالیزگر برای Cd های قفلگذاری شدس اما برای Image گرفتن Cdهای حجمی Clone CD بهترین هست
چون در ورژن جدیدش با Skip کردن قسمتهایی که مجازی هست سرعت Image گرفتن از این CD ها رو خیلی بالا برده
البته Alcohol 120% هم خوراکش قفلهای لیزری هست (البته CloneCd هم میتونه این قفلا رو راحت بگزرونه اما Alcohol 120% امکانات بیشتری در اختیارت قرار میده)

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۰۸:۴۰، توسط Pedram_HookEx.)
۰۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۰۶:۴۱
تشکر شده توسط : godvb
sadra1234 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 97
( 81 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #9
سلام
سی دی اصلی رو چطوری میشه بدست اورد
از کجا میشه خرید؟
ادرس یا شماره تلفنی دارین؟
۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۵۲:۵۹
Fireninja غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 111
( 388 تشکر در 100 ارسال )
ارسال: #10
myBB  RE: سوالاتي در مورد كرك
نقل قول: آخرین پست : ۷-مرداد-۱۳۸۶ ۱۵:۰۶:۴۱

بزرگترین گنجینه ی هر انسان ، هوش سرشار اوست!

جایی برای با هم بودن : [تصویر:  IranVig.Jpg]
۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۲۳:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeedsmk

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS