امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edit كردن سرور تروجان
نویسنده پیام
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 477
( 2479 تشکر در 611 ارسال )
ارسال: #34
RE: Edit كردن سرور تروجان
pswin نوشته است:بازم سلام
ببخشید نویسنده Opti رو میفرستم پیش شما که درس پک کردن یاد بگیره

حتما این کارو بکن.

pswin نوشته است:آرش جان. من گفتم تروجانهای حرفه ای نه PSهای در پیتی مثل مال شما و مال خودم(که از همشون بدتره).

بهتره درست صحبت کنی اینجا فرومه نه محل کل کل کردن با همدیگه . من بهت توهین نکردم پس تو هم مراقب حرف زدنت باش.

pswin نوشته است:مساله اینجاست که شما حتی آیکونش رو هم نمیتونی با ریسورس عوض کنی که داری این همه ....

اگه می خوای کل بندازی جا واسه این کار زیاده ولی اینجا جاش نیست

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۰:۴۸:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #35
Payman62 نوشته است:سوال من هم اینه که چطور بعد از پک کردن فایل سرور که همه محتویاتش تغییر میکنه فایل سرور رو ادیت میکنی.

بستگی به روش کارت داره .
اگه آخر فایل رو ادیت کنی مشکلت حل میشه فقط جزئیات سرور رو ته اون بنویس اونوقت محتویات سرور هرچقدر هم که تغییر کرده باشه بازم قابل خوندنه و مشکلی هم پیش نمیاد (در صورتی که بعد از پک کردن ادیت کنی)

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۰:۵۳:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sima_6600 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 13
( 25 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #36
آقا آرش درست میگن اینجا جای کل انداختن نیست و یک محیط آموزشی.آقا PSWIN اگه خودت نتونستی دلیل نداره فکر کنی دیگران نمیتونن.خواستن توانستن است....

شاگرد كوچك
۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۱:۲۷:۲۷
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #37
veyskarami نوشته است:
Payman62 نوشته است:سوال من هم اینه که چطور بعد از پک کردن فایل سرور که همه محتویاتش تغییر میکنه فایل سرور رو ادیت میکنی.

بستگی به روش کارت داره .
اگه آخر فایل رو ادیت کنی مشکلت حل میشه فقط جزئیات سرور رو ته اون بنویس اونوقت محتویات سرور هرچقدر هم که تغییر کرده باشه بازم قابل خوندنه و مشکلی هم پیش نمیاد (در صورتی که بعد از پک کردن ادیت کنی)
سلام.
این روش شبیه کار بایندرها هست.
معمولا برای ادیت تروجان ها اطلاعات رو از داخل سرور تغییر میدن و ته سرور اضافه نمیکنن. برای اینه که من میگم بعد از پک با این روش نمیشه ادیت کرد. ولی اگه اطلاعات رو ته فایل بنویسیم میشه بعد از پک هم ادیت کرد.
۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۸:۰۶:۵۰
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #38
بازم میشه این کارو کرد! Biggrin
فایلت رو پک کن بعد با winhex بازش کن حالا تو فایلت بگرد و نقاط خالی رو پیدا کن(البته جاهایی که به اندازه کافی فضای خالی داشته باشه) و آفست هاشون رو یادداشت کن
بعد دوباره وارد سورس برنامت شو و محل هایی رو که یادداشت کرده بودی به سرور بده که از اونجا فایلو بخونه! حالا با همون پکر فایلتو پک کن!
اینجوری حتی اول یا وسط فایل هم می تونی ادیت کنی البته یکم دردسرش بیشتره ولی نتیجش خیلی باحال از آب درمیاد.

کار نشد نداره داداش Biggrin

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۱:۱۹:۴۳، توسط veyskarami.)
۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۱:۱۸:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sima_6600 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 25 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #39
مرسی آقای arash jeyjey من فایل سرورم رو به رشته های HEX تبدیل کردم و چیزی که شما میگین رو توش دیدم اما یه سوال چطوری میشه اون رشته رو بدون آوردن داخل یه res داخل vb6 قرار داد...

شاگرد كوچك
۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۴:۴۲:۰۶
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #40
محتویات رشته رو تو یه آرایه قرار بده و بعد از ایجاد یه فایل جدید محتویات آرایه رو توی فایل بریز.

۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۴۶:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sima_6600 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 25 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #41
میشه یه سورس برنامه برام با vb6 مثال بزنی.البته خواهش میکنم اگه ایرادی نداره و مزاحم کارتون نمیشم لطف کنید و این کار رو انجام بدید استاد عزیزم.

شاگرد كوچك
۱۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۹:۰۶:۱۶
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #42
veyskarami نوشته است:بازم میشه این کارو کرد! Biggrin
فایلت رو پک کن بعد با winhex بازش کن حالا تو فایلت بگرد و نقاط خالی رو پیدا کن(البته جاهایی که به اندازه کافی فضای خالی داشته باشه) و آفست هاشون رو یادداشت کن
بعد دوباره وارد سورس برنامت شو و محل هایی رو که یادداشت کرده بودی به سرور بده که از اونجا فایلو بخونه! حالا با همون پکر فایلتو پک کن!
اینجوری حتی اول یا وسط فایل هم می تونی ادیت کنی البته یکم دردسرش بیشتره ولی نتیجش خیلی باحال از آب درمیاد.

سلام.
کار خیلی مشکل میشه. شاید فضا به اندازه مورد نیازت پیدا نکنی. ممکنم هست فایل آسیب ببینه.
۱۵-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۲۴:۴۶
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #43
pswin نوشته است:سلام
پیمان جان پک کردن روی ریسورس تاثیری نداره و برنامه خیلی راحت میتونه ریسورس رو بخونه در عوض ریسورس از طرف برنامه های دیگه نمیتونه خونده شه.گفتم که من توی IE-PS از این روش استفاده کرده بودم و الان هم رو PS-Binder 2 که دارام حاضرش میکنم از همین روش استفاده کردم
سلام.
گفتی بایندر. منم یکی نوشتم. گفتم بذارم این جا ببینی. http://payman.parsaspace.com/Programs/PJ_Binder_1.0.zip
۱۵-شهریور-۱۳۸۶, ۰۲:۰۳:۲۰
veyskarami غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #44
Payman62 نوشته است:
veyskarami نوشته است:بازم میشه این کارو کرد! Biggrin

سلام.
کار خیلی مشکل میشه. شاید فضا به اندازه مورد نیازت پیدا نکنی. ممکنم هست فایل آسیب ببینه.
آره دیگه هرکی طاووس خواهد... Biggrin
ولی اگه فضاهایی که با (Chr(0 پر شدن رو اگه ادیت کنی مشکلی پیش نمیاد (من انجام دادم فایل خراب نشده)
در اینکه فضای خالی گیرت بیاد یا نه بستگی به پکر داره و معمولا توی فایلی با چندین کیلوبایت بعیده 200-300 بایت فضای داخلی خالی پیدا نکنی
اینم بگم که حتما کل فضا لازم نیست که در یک نقطه مشخص باشه . می تونی نقاط مختلفی از فایل رو انتخاب کنی

۱۵-شهریور-۱۳۸۶, ۰۹:۴۵:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كپي كردن فايل toopdanlod 6 7,412 ۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۱۱:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: za215487
Question دستور حذف كردن فايل ها در وبي ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 14 11,340 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۷
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  مشکل در رجيستر كردن كامپوننت aleas 0 2,236 ۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۴۷:۳۷
آخرین ارسال: aleas
Question سوال درباره چگونگي سرچ كردن در ديتابيس PRO 17 11,943 ۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: PRO
Question [سوال] ارتباط با سرور Voice یاهو W-I-L-S-O-N 0 2,521 ۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۰۲:۳۶
آخرین ارسال: W-I-L-S-O-N
  اینم کل تجربم تروجان (PcoCtrl 1.5) سورس Pedram_HookEx 16 13,222 ۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۴۶:۵۵
آخرین ارسال: alakimalaki36
  آموزش ساخت ویروس و تروجان apcog 0 10,186 ۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۱۴:۱۱
آخرین ارسال: apcog
  برنامه کلاینت سرور و مشاهده تصویر با دوربین (وبکم) goldpower 0 2,686 ۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۴:۱۴:۳۰
آخرین ارسال: goldpower
  Net Killer تروجان جدید Payman62 43 35,568 ۲۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۹:۰۲:۵۳
آخرین ارسال: rap0661
Question [سوال] ضميمه كردن فونت با برنامه Hamidreza95 1 3,038 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۱:۱۱
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS