امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Codevig چی شد؟
نویسنده پیام
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 0
( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #12
RE: Codevig چی شد؟
بسیار عالی
ببینین دوستان اصولا مشتری اینترنتی طی تجربه ای تو این مدت داشتم ، به یه لحظه لغزش ما بنده یعنی اگه یکم بی محلی ،بی توجهی و یا... یا یه بار زنگ بزنه جواب نگیره سه سوته می پره. واسه همین حتما باید اعتماد سازی کامل بشه و هیچ تغلبی صورت نگیره
البته من مطمئنم دوستمون مزاح کردند
استاد چی شد؟ منتظریم ...

شرکت توسعه گران سیستم پارسا
http://www.psdco.ir
۱۵-دى-۱۳۸۶, ۱۲:۱۸:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #13
ashkan نوشته است:این کار اصلا جالب نیست و من بشدت باهاش مخالفم. اعتماد باید دو طرفه باشه الان ایران ویج 6 ساله داره فعالیت میکنه و توی این 6 سال هم بدون کمک پولی کسی کارشو انجام داده پس وقتی یه سایت راه میندازه قصد نداره یه پولی بگیره و در بره فکر کنم دیگه حالا همه به این قضیه واقف باشن که ایران ویج اومده بمونه.

اگر قرار بود نمونه حتما منم اینجا نمیموندم Question

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۱۵-دى-۱۳۸۶, ۲۲:۴۰:۴۵
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #14
ashkan نوشته است:
Darg نوشته است:اگر مشکل پرداخت رو در کدویج حل کنید فکر می کنم خرید خوبی ازش بشه.
این طوری که اول ,همه پول رو بدند بعد برنامه براشون ارسال بشه فکر نمی کنم ضمانتی برای خرید باشه
یعنی چطوری باید باشه؟؟؟ راه حل دیگه ای وجود داره.
الان خارجیها تو سایتهاشون هم اول پول رو میستونن بعد جنس رو میدن.
همون طور که هادی خان فرمودند با رسمی کردن پرداخت ها می شه تا حد زیاد کار رو جدی و تضمین شده نشون داد.

اما من قبلا از روشی استفاده کردم:
قبلا کنترلی طراحی کرده بودم که برای قروش اون ابتدا با دریافت مبلغ پایین کامپایل شده کنترل رو برای خریدار می فرستادم. بعد خریدار از اون استفاده می کرد و اگر کارش رو واقعا راه مینداخت میتونست از من درخواست سورس بکنه.
بعد من مبلغ اولیه پرداخت شده (بابت کامپایل کنترل) رو از مبلغ سورس کم می کردم و بعد از دریافت مبلغ جدید سورس رو برای اون شخص ارسال می کردم.
در این روش خریدار, در خرید اولش به دلیل اینکه مبلغ ناچیزی پرداخت می کنه آمادگی بیشتری برای ریسک (که اینجا خودمون می دونیم این ریسک نیست) داره. و وقتی برنامه کامپایل شده رو دریافت می کنه اعتمادش به طور کامل جلب می شه اینه که در پرداخت مبلغ نهایی برای سورس تردید خیلی کمتری می کنه!
۱۶-دى-۱۳۸۶, ۰۰:۰۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #15
چی شد آخرش؟

۲۲-دى-۱۳۸۶, ۱۱:۳۰:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #16
سلام
نمی دونم شما چقدر مصمم به ایجاد CodeVig هستید ولی اگه واقعا قصد راه اندازی سایتی برای فروش نرم افزار به صورت اپن سورس رو دارید به نظر حقیر باید چند نکته رو حتما در نظر بگیرید.
یک وب سایت هر چقدر هم سابقه و کاربر فعال و عضو با خودش یدک بکشه باز هم حداقل به یک دفتر رسمی و مدیر و ... احتیاج داره تا رسمی بشه و مورد اعتماد قرار بگیره.
خودمون رو جای یک یوزر می زاریم که قصد تهیه یک برنامه یا قطعه کد خاصی رو داره. سوالاتی که برای کاربر حتی بعد از جلب اعتمادش نسبت به سایت پیش میاد اینه که : آیا این برنامه بهترین چیزیه که می تونم تهیه کنم؟ آیا این مناسبترین قیمت هست؟ حداکثر ظرف چه مدت می تونم کدی که سفارش داده بودم رو بدست بیارم؟ اگه کد ایراد داشت یا احتیاج به تغییراتی در اون داشتم از کجا و از طریق چه کسی می تونم پیگیری کنم؟ اینها سوالاتی هستند که باید به بهترین شکل پاسخ داده بشن. در واقع سوال اصلی اینه که چرا باید از اینجا خرید کنم و به سراغ دفاتر برنامه نویسی و یا حتی دیگر سایتها نرم؟
برای پاسخ گویی به این سوالها باید حتما مدیری وجود داشته باشه که در دنیای واقعی هم بشه بهش دسترسی داشت. کسانی که قصد همکاری و انجام پروژه ها رو دارن باید مدارک و مشخصات کاملی از خودشون رو در اختیار مدیر قرار بدن تا در صورت لزوم مدیر به اونها دسترسی داشته باشه، همچنین ثبت سوابق و برنامه های نوشته شده توسط اجرا کننده ها و نیز ثبت امتیازات و تشکراتی که از طرف کاربران و مدیر سایت به اونها تعلق گرفته می تونه کاربر رو در انتخاب بهترین گزینه یاری بده.
برای جلب رضایت مشتری و همکاران سایت ، بهترین روش واگذاری انجام پروژه ها ، واگذاری به صورت آزاد هست. در این روش مشتری درخواست خودش رو اعلام می کنه و برنامه نویسها می تونن آمادگی خودشون رو همراه با مبلغ دریافتی و مدت زمان انجام پروژه و ... رو به مشتری اعلام کنن. در این صورت مشتری می تونه از بین گزینه های موجود و با توجه به مشخصاتی که از هر کدوم داخل سایت موجود هست بهترین شخص رو انتخاب کنه.
بعد از طی مراحل اولیه حالا نوبت به انجام پروژه و چگونگی دریافت پول می رسه. شاید بهتر این باشه که مدیر خودش کارهای مربوط به دریافت پول رو انجام بده . مدیر باید مورد اعتماد کاربران و همکاران باشه و بتونه این پروسه رو اداره کنه. یعنی بسته به میزان و مدت اجرای پروژه ، اقدام به دریافت پول پیش و مابقی اون در طی مراحل انجام پروژه بکنه و در نهایت پروژه رو به مشتری تحویل بده . این وسط طبق قراری که مدیر با همکاران داره می شه درصدی از ارزش کل پروژه رو برای مدیر یا مسولان سایت در نظر گرفت.
در نهایت تاسیس سایتی برای فروش نرم افزار به صورت اپن سورس در ایران هرچند جدیده ولی بی نظیر نیست و قبلا هم سایتهای معدودی چنینی کاری رو انجام داده بودن ولی به نظر من علت شکست طرح اونها این بود که از پشتوانه کاربران عضو و سابقه اینترنتی محروم بودند. گرچه ایران ویج سابقه نسبتا خوبی در اینترنت داره و کاربران زیادی عضو اون هستند ولی امتیاز گوگل به اون هنوز کافی نیست و مدیران سایت باید با انجام برخی تغییرات در سایت ، رتبه اون رو به حد واقعی خودش نزدیک تر کنن تا در صفحه نخست سرچ گوگل حضور داشته باشن. در واقع سایتهایی که نتونن در صفحات نخستین گوگل جایی برای خودشن باز کنند با سایتهایی که وجود ندارن چندان تفاوتی ندارن.

۲۲-دى-۱۳۸۶, ۱۵:۰۹:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #17
با سلام و ممنون از توجهت دوست عزیز
این وب سایت میتونه کلا یه سایت فروش نرم افزار باشه
که بعضی از نرم افزار هاش هم بصورت اپن سورس باشن
همچنین بیزینس های خاصی رو میشه توش انجام داد هم مفید و هم پرسود که ایشاله با راه اندازیش بیان می کنم

واسه ضمانت هم دفتر شرکت وجود داره با شماره ثبت و ... که دیگه بستگی به تصمیم آقا اشکان داره که چی صلاح بدونن ولی به لحاظ قانونی مشکلی واسه ساپورت بصورت رسمی وجود نداره

منتظریم اشکان جون!!!

۲۳-دى-۱۳۸۶, ۱۱:۳۳:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #18
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

۲۴-دى-۱۳۸۶, ۲۰:۵۰:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS