نظرسنجی: كدوم زبان برنامه نويسي قوي تر است ؟ (گفتم قوي نه ساده )
C#.NET
22.22%
2 22.22%
Visual Basic
33.33%
3 33.33%
Visual C++ 6
11.11%
1 11.11%
Delphi
22.22%
2 22.22%
PHP
11.11%
1 11.11%
Java Script & VB
0%
0 0%
در کل 9 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يه نظر سنجي اساسي ( در مورد ماژول هاي سايت )
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
يه نظر سنجي اساسي ( در مورد ماژول هاي سايت )
سلام !
خب ديگه من از امروز دارم هي پيشنهاد هايم رو آرام آرام به سايت ابلاغ مي نمايم يكي از اون ها اضافه كردن يا تقويت كردن يه ماژول (بخش زبان برنامه نويسي ) هست
اگه يادتون باشه من در تايپيك قبلي ام در مورد پينهادات به سايت گفتم ديگه خيلي وي بي تكراري شده ديگه تا حدي كه بايد نام ايران وي بي براي سات به جاي ايران ويج بگذاريمAmaze
خب حالا بايد به اين اشاره كنم كه دوست دارم آقا اشكان ( اگه دخالت به كار ايشون نباشه ! )
يكي از ماژول هارو بيشتر تقويت كنه ( در مورد اين كه تقويت يعني چه كاري بعدا در همين تايپيك مي گم )
خب حا لا شما لطف جانب انصاف رو رعايت كنيد و به يكي از اين ماژول ها راي دهيد و يا اگر مايل به ايجاد ماژول جديد هستيد اينجا راي دهيد
لطفا جان من به قوي ترين ماژول راي دهيد نه خوش دست تكرار ميكنم قوي ترينها
البته نتيجه اين نظر سنجي رو هم براي يك جاي مهم ديگه هم ميخواهم بعدش :
حان ! بعدش اگه سرور من اشكان عزيز اجازه دادند شروع ميكنيم به دفاع از راي خود دفاع ميكنه و بعدش ....
من يه چيزي در نظر ديدم كه فعلا سكرت هست اگه ديدم شما استقبال كرديد ادامه اش رو هم مي گم
۱۳-آذر-۱۳۸۳, ۲۱:۲۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

هيچ چيز vb نمي شه ولي قدرت vb هم هيچ وقت به پاي vc++ نمي رسه.

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۰:۰۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

خوب من اگه بخوام نظر بدم ميگن نظر شخصيش توي سايت اعمال ميشه .
بنظر من هر زباني براي خودش كلي قابليت داره و نبايد نديد بگيريش
مثلا توي برنامه نويسي وب خوب براي سرور PHP و ASP خوبن . براي وب تحت كلاينت خوب javascirpt & VBScript هستن كه هر كدومش قدرت خودشو داره
براي برنامه نويسي كاربردي هم ، دات نت و دلفي جز بهترينها هستن .
بايد ديد نياز چيه و طبق اون برنامه نوشت.
ولي منم فك ميكنم زيادي وي بي شده اين سايت.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۰:۰۹:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

نميتونيم فقط فاكتور رو قدرت بگيريم با اين وجود به نظر من:
1- دلفي
2- سي شارپ
3- وي سي ++
4- وي بي
!!!
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۱۱:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5

در ضمن به نظر من گروهبندي شما زياد جالب نيست مثلا نميتونيد پي اچ پي رو با دلفي!! مقايسه كنيد بايد اونو با ASP.ASP.NET مقايسه كنيد و جاوا اسكريپت رو با وي بي اسكريپت!!
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۱۴:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6

سلامي دو باره !
خب به به مثل اين كه دوباره دوستان دو باره من رو خجا لت زده كردند كه جواب من حقير رو دادن ( ايول)
اما جدا كه نظر كامران وا قعا درست و بجا بود كه گفت پي اچ پي جاش اينجا نيست و همچنين اشكان عزيز كه همين نظر رو داشتند خب من بهتر بگم من بين زبان هاي برنامه نويسي ويندوز اپليكيشن يه بام منتخب مي خوا هم نه وب كلاينت و اين كه پي اچ پي اين جاست معذرت مي خواهم
اما خب شما بين زبان هاي ويندوز راي بدهيد نه وب كلاينت ( يعني نه جاوا نه پي اچ پي!)
چون كه من نياز به اين تجربه شما مخصوصا كامران و اشكان و البته همگي دارم چون قرار هست سه كار با اين زبان منتخب انجام بشه
در ضمن اين زبان بايد در اين موارد قدر تمند باشه
1=قدرت گرافيك
2=قدرت زياد در ديتا بيس (ارتباط با ديتا بيس ها )
3=هك :arrow:
4= در تولي برنامه حجم كمي وجود داشته باشه يعني اين نباشه كه فقط بنويسه هلو بعد 5000 مگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! جا بگيره
6=كار با اون يه نمه ساده باشه
خب من اين ها رو از شما مي خواهم تا با تجربه زياد به من پاسخ بدهيد
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۳۸:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7

vahid2000 نوشته است:سلامي دو باره !
خب به به مثل اين كه دوباره دوستان دو باره من رو خجا لت زده كردند كه جواب من حقير رو دادن ( ايول)
اما جدا كه نظر كامران وا قعا درست و بجا بود كه گفت پي اچ پي جاش اينجا نيست و همچنين اشكان عزيز كه همين نظر رو داشتند خب من بهتر بگم من بين زبان هاي برنامه نويسي ويندوز اپليكيشن يه بام منتخب مي خوا هم نه وب كلاينت و اين كه پي اچ پي اين جاست معذرت مي خواهم
اما خب شما بين زبان هاي ويندوز راي بدهيد نه وب كلاينت ( يعني نه جاوا نه پي اچ پي!)
چون كه من نياز به اين تجربه شما مخصوصا كامران و اشكان و البته همگي دارم چون قرار هست سه كار با اين زبان منتخب انجام بشه
در ضمن اين زبان بايد در اين موارد قدر تمند باشه
1=قدرت گرافيك
2=قدرت زياد در ديتا بيس (ارتباط با ديتا بيس ها )
3=هك :arrow:
4= در تولي برنامه حجم كمي وجود داشته باشه يعني اين نباشه كه فقط بنويسه هلو بعد 5000 مگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! جا بگيره
6=كار با اون يه نمه ساده باشه
خب من اين ها رو از شما مي خواهم تا با تجربه زياد به من پاسخ بدهيد
مرسي.
خوب به ترتيب شماره هات به نظر من:
1- گرافيك همشون تقريبا يكسانه چون ميتونيم بگيم كه پلات فرمشون ويندوزه!
2-دلفي و وي سي ++ خوب جواب ميدن (من دلفي رو ازمايش كردم)
3- دلفي! فقط!!!
4- وي بي بعد وي سي ++ بعدشم دلفي حجم برنامه هاي دلفي زياده.
6- وي بي دلفي وي سي ++
موفق باشي.
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۲:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #8

<marquee> توجه توجه توجه توجه توجه توجه </marquee>

خب حالا حس کنجکاوی خیلی هاتون برای اینکه بدونین برای چی این سوا ل رو پرسیدم بر انگیخته شده من در ابتدا گفتم برای سه کار می خواهم که اون ها عبارتند از
1= یه برنامه دیتا بیس برای مدرسه مون برای آمار گیری وضعیت دانش آموزان
2=یه برنامه هک ویا بهتر بگم یکی از دوستا نم زده تو خط هک می خواهد یه نرم افزار تو مایه های ساب 7 بنویسه
4= اما در مورد گرافیک و دیگر مسائل من دارم کم کم دست و پا شکسته شروع میکنم به طراحی همون ایران ویج دات نت و می خواهم که بر خی از ماژول ها رو اونجا تقویت کنم راستی گفتم ایران ویج دات نت می خواهم به خصوصیت های این سایت اشاره کنم
1= تم سایت = تم ویندوز لان گهئورن
2=لوگو= لوگوی لانگهورن البته باکمی تغییرات
3=ماژول ها = دلفی + سی پلاز پلاز +
4= بخش ها = گرافیک ( دایرکت ایکس ) + هک و ویروس+ دیتا بیس+مسابقه+ سخت افزار+ طراحی وب
البته کامپایلز هم که جای خودش رو داره ولی خب امتحانات مدارس و همچنین درس ها خیلی من رو محدود کردن الن هم فقط یک ساعت آن ترکت اومدم اینترنت خب دیگه این جا جایش نیست این هارو بگم اما لازم بود خلاصه ایران ویج دات نت در راهه ...
۱۴-آذر-۱۳۸۳, ۲۰:۳۹:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #9

فكر كنم با VC++ زياد كار نكردين مخصوصاً براي هك بهترينه زبانهاي ديگه مپل vb اگه ويروس با هاش بنويسيد بايد به طرف بگيد ويروس رو نصب كنه يا خود vb رو . دات نت هم از اون بد تر اگه حتي خود كمپايلرش هم نصب باشه معلوم نيست اجرا بشه همون فريم ورك خودش رو مي خواد نبايد 0.0001 ورژنش فرق داشته باشه.براي حجم هم من يه SUB7 كوچولو نه كامل باهش نوشتم بدون نياز به DLL 50K اونم با 50% كد اضافه(به علت بي سوادي). فقط vc++ براي همه چيز

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۵-آذر-۱۳۸۳, ۰۹:۱۶:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #10

سلام !
ببينيد عزيز جان من هيچي حاليم نباشه سي شارپ دات نت حاليم هست يعيني اين كه مي دونم برنامه نويسي با زبان هاي سي و سي++ و جا وا چطوريه اين حرف شماهم كه ميگيد دات نت بده من رو به شدت عصباني كرده با با شما كه ديگه خيلي با حالي اگه يه سر به كامپايلرز بزني مي بيني كه من چيا از دات نت مي دونم اگه در مقاله اولم دقت كنيد ميبينيد كه به اين موضوع اشاره كردم كه تمامي سيستم عامل ها از اپل مك تا خود لينو كس قراره كه دات نت رو اجرا كنند
من نمي خواهم اينجا بحث اقتصادي و كامپيو تري راه بيندازم ولي در يه كلوم
ديتا بيس دات نت كه همه مي دونن اي او دي دات نت هست كه سروره
براي طراحي وب هم اي اس پي دات نت داره ما مان !!!!!!!Amaze
براي گرافيك يه كلاس داره به نام گرافيك براي معرفي اش يه سر به صفحه اول سايت بزنيد و از گرافيك اون لذت ببريد
بعد هم اون كامپايلر چپول سي ++ كه باگ هايش بر همه واضح و آشكار است ديگه قديدمي شده
در ضمن ساب سون رو با سورس سي شارپ سه صوت ميتوان نوشت كه نه 500000 گيگ جا بگيره نه هزار خط كد ( آدم ياد دستورات سي ++ مي افته حالش بد ميشه )

اوهههههههههههههههههههههههههه خيلي تند رفتم از اين بابت ببخشيد ولي داشتم مي دي دم كه حق سي شارپ داره ضايع ميشه
۱۵-آذر-۱۳۸۳, ۲۳:۴۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS