امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورشكستگي تمامي ISP ها كافي نتها و شركت Yahoo
نویسنده پیام
Bernawolf_hatef آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #12

چه جالب! هنوز 1 روز نشده انتي اومدAmaze
۲۵-آذر-۱۳۸۳, ۰۱:۲۵:۴۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

آقا بهزاد اگه چيزي بوده به همت شماها بوده - فعاليت همه دوستان باعث اينهمه قدرت سايت شده.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۵-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۲۳:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #14

سلام به همه . باید از همه تشکر کنم تو این چند روزه تعداد بازدید کنندکان سایت من خیلی زیاد بوده به حدی که گاهی حتی امکان داونلود وجود نداشته برا همین من یه مژده بهتون میدم . ورژن جدید Behzad-Ps یه قابلیت باور نکردنی هم بهش اضافه شد . این سیستم به شما اجازه میده تا پسورد تمامی صفحات اینترنتی رو هم علاوه بر پسورد مسنجر و اکانت دریافت کنین و یه تغییر بسیار پیشرفته هم تو سیستم میل زدن داده شده . این سیستم که من اسمشو گزاشتم IE object Creation به Behzad-Ps این اجازرو میده که بدون دیده شدن و کاملا مخفیانه و بدون اینکه دیده بشه ( حتی مثل ورژن قبلی که یه لحظه دیده میشد هم نیست ) میل بزنه یا حتی بدون شناسایی شدن شروع به داونلود کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس یه کم دیگه منتظر باشید تا این ورژن رو کامل کنم و یه دفه بزارم تو سایت .
http://www.khazama.com
۲۶-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۰۹:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #15

و اما ويروس شما(yd.exe) جالبه اول يه فايل init32.exe تو system32 مي سازه يه svchost.exe تو ويندوز ميسازه يه mdp.exe هم تو ويندوز ميسازه (تمام اينها رو n بار) يه se.bat مي سازه و با cmd بازش مي كنه و خروجيش رو ميريزه تو bkh (البته قبلش مي خواسته بريزه تو tt.txt ولي اين كار رو نكرده البته اصل همين mdp.exe است كه از يجايي كش رفته) ولي نفهميدم چه جوري AutoRun ميشه ولي خيلي جالب بود )ولي اصلا AutoRun نشد چون با ريست كردن سيستم ديگه run نشد البته دفه قبل يه Error داد) راستي با upx فشرده شده.

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۶-آذر-۱۳۸۳, ۲۰:۴۳:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #16

حالا اين mdp.exe چي كار ميكنه ؟

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۶-آذر-۱۳۸۳, ۲۲:۱۷:۴۰
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #17

سلام به همگي
اينا همش درسته ولي...
اينايي كه شما ميگين مربوط به يه سسيستم آزمايشي بوده كه حتي اونايي كه با سايت قبلي من www.kkazama.tk آشنا هستن ميدونن كه من دو تا برنامه داشتم كه فقط براي خودم ميل ميكرد و اگه شما حجم اين yd.exe رو ببينين حدود 45 كيلوبايت هستش و نه code inject داره نه fake mail . نه ... ( با اينكه behzad-ps حجمش فقط 11.5 هستش ) تازه اين mdp.exe رو هم كه همه ميدونين plug in مجيك هستش براي ديال آپ .. پس اين چيزي كه شما با اين غرور بيان ميكنين اصلا behzad ps نيست .اينم بگم ( بعضي از دوستان هم ميدونن ) كه من 6 ماه دنبال ديال پس ايكس پي بودم ولي هيچ كسي حاظر به كمك نشد ( يا اصلا بلد نبود ) خيلي از كارهايي هم كه اين برنامه با ويژوال بيسيك انجام ميده فك نكنم شما با ويژوال سي هم به اين سادگي انجام بتونين بدين . من برنامه زياد نوشتم كوچيك و بزرگ فكر ميكنم شما matlab خوب بلدين يكي از كارهاي من نوشتن يه الگوريتم براي fft بوده كه كه اين سسيستم تو يكي از نيروگاههاي خراسان هم نصب شده . منظورم رو اينطور بگم كه من بدون در نظر گرفتن اينكه خودم اينو نوشتم ميگم كه اين بهترينه هر كسي هم كه مينوشت من همينو ميگفتم .
لينك سايت قبلي من هم اين هستش http://m.1asphost.com/behzad2
۲۶-آذر-۱۳۸۳, ۲۳:۴۰:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #18

behzad-hacker نوشته است:سلام به همگي
اينا همش درسته ولي...
اينايي كه شما ميگين مربوط به يه سسيستم آزمايشي بوده كه حتي اونايي كه با سايت قبلي من www.kkazama.tk آشنا هستن ميدونن كه من دو تا برنامه داشتم كه فقط براي خودم ميل ميكرد و اگه شما حجم اين yd.exe رو ببينين حدود 45 كيلوبايت هستش و نه code inject داره نه fake mail . نه ... ( با اينكه behzad-ps حجمش فقط 11.5 هستش ) تازه اين mdp.exe رو هم كه همه ميدونين plug in مجيك هستش براي ديال آپ .. پس اين چيزي كه شما با اين غرور بيان ميكنين اصلا behzad ps نيست .اينم بگم ( بعضي از دوستان هم ميدونن ) كه من 6 ماه دنبال ديال پس ايكس پي بودم ولي هيچ كسي حاظر به كمك نشد ( يا اصلا بلد نبود ) خيلي از كارهايي هم كه اين برنامه با ويژوال بيسيك انجام ميده فك نكنم شما با ويژوال سي هم به اين سادگي انجام بتونين بدين . من برنامه زياد نوشتم كوچيك و بزرگ فكر ميكنم شما matlab خوب بلدين يكي از كارهاي من نوشتن يه الگوريتم براي fft بوده كه كه اين سسيستم تو يكي از نيروگاههاي خراسان هم نصب شده . منظورم رو اينطور بگم كه من بدون در نظر گرفتن اينكه خودم اينو نوشتم ميگم كه اين بهترينه هر كسي هم كه مينوشت من همينو ميگفتم .
لينك سايت قبلي من هم اين هستش http://m.1asphost.com/behzad2
انصافا پشت كارش خيلي توپه !

سید امیر حسین حسنینی

۲۶-آذر-۱۳۸۳, ۲۳:۵۴:۴۶
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #19

سلا امير جان خوبي ؟
يكي از خصلت هاي بد ما اينه كه تا دو كلمه ياد ميگيريم و تا دو نفر به خاطر علممون بهمون احترام ميزارن ديگه ...... هميشه سعي ميكنيم خراب كنيم تا درست كنيم هميشه به اين فكر ميكنيم كه اين چيش بده يا ... بيخيال باز من هوايي شدم .
راستي امير جان دستم به دامنت اگه ممكنه اين لوگوي مارو سريعتر بده
و يه چيز ديگه هم اينكه خود mdp.exe حدود 15 كيلو بايت حجم داره در صورتي كه behzad-ps كلا 11.5 حجم داره پس ممكن نيست كه من از اون يا هر برنامه ديگه اي استفاده كرده باشم .
behzad-ps همش كار خودمه .
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۰۰:۲۳:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #20

اگه به کسی بر خورد من شرمنده
اولا من فقط روش کار ویروس شما رو توضیح دادم دوما هیچ کدوم از برنامه هایی که نوشته بودی روی سیستم من کار نکرد با این که vb هم نصب بود (دوباره ناراحت نشی من فقط دارم باگ هاش رو می گم که اصلاح کنی )
در مورد فایلها اگه فکر می کنی که دروغ میگم پس این فایلهایی که توی این مسیرها یی که گفتم کپی میشن چی هستن .(15k رو اگه با upx فشرده کنی کم میشه)
و اما برنامه مطلب خودش fft داره چرا دوباره نوشتی ؟
و اما پس ورد xp : میکروسافت تمام زندگیشه و این پسورد نمی زاره کسی این رو بدست بیاره مگه این که دسترسیه فیزیکی داشته باشی اگه admin شبکه باهوش باشه پیچ گوشتی هم میخواد.
کار هایی که شما با vb به راحتی می کنین تو vc راحت نیست ولی کارهایی که من تو vc میکنم تو vb "ممکن" نیست مثلا همین ویروس باید طرف vb رو روی کامپیوترش نصب کرده باشه یعنی طرف باید برنامه نویس باشه تا بشه هکش کرد اون kelogger رو که من نوشتم بخون هم بهدردت می خوره هم نیاز به dll و ocx برای اجرا نداره (این مشکل vb رو به هیچ وجه نمی شه حل کرد(ocx,dll) مگر با برنامه های جانبی خیلی وقته دنبالشم اگه پیدا کردی به من هم بده
در پایان از تمام کسانی که بدشون اومد از حرفهای من تو هر قسمتی معذرت می خوام باید ببخشند اینها اختلاف سلیقه است پیش می یاد شاید سلیقه شما بهتر باشه .

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۱۰:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #21

سلام عزيز
1 - من فكر ميكنم شما اصلا behzad-ps نديدي
2 - همه ميدونن كه توي ورژنهاي جديد ويندوز فايلهاي vb اجرا ميشه ( شايد شما از win98 استفاده ميكنين ) مگه از يه dll يا ocx استفتده شده باشه كه اين مشكل همه زبانهاست حتيDelphi و ++Vc
3- فايلي كه شما ميگين با UPX كم ميشه ( mdp.exe ) رو دوست دارم خودتون تست كنين اگه تونستين 1 بايت كمترش كنين جايزه دارين . تازه بفرض محال كه كمش كردين خوب باقي برنامه چي ؟ يعني فكر ميكنين باقي برنامه مثلا 2 كيلو حجمش شده Amaze
4- نميدونم كي به شما اون فايلو داده ( yd.exe ) ولي بهتره قبل از اينكه در مورد چيزي نظر بدين اول برنامرو داونلود كنين و يه نيگاه بهش بكنين
5- درسته matlab خودش داره ولي من با نوشتن اين dll تونستم تمامي كنترل رو توي vb انجام بدم كه خيلي سريعتر و .. از matlab ميشه .
6- من از تمام كسايي كه بهم كمك نكردن ( يا اصلا بلد نبودن ) تشكر ميكنم چون تو اين مدت كه دنبال ديال پس بودم خيلي چيزا ياد گرفتم و حالا خيلي از اينكه خودم اين مسير رو طي كردم خوشحالم
در ضمن من خودم خيلي از قسمتهاي اينو اول با ++vc نوشتم و بعد از جواب گرفتن به وي بي تبديل كردم . و بازم ميگم يه keyloger رو با هر زبوني ميشه نوشت ولي code inject و dial xp رو با ++vc راحت تر ميشه نوشت ولي حجم فايل vb خيلي كمتره .
۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۹:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #22

حالا بيخيال بابا !! اشكان جون كجايي!؟؟

سید امیر حسین حسنینی

۲۷-آذر-۱۳۸۳, ۲۰:۴۳:۴۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چگونه بفهمیم دوستانمان در Yahoo Messenger مخفی هستند؟ Rink8 0 3,213 ۱۷-آبان-۱۳۸۷, ۱۸:۲۰:۲۱
آخرین ارسال: Rink8
  Yahoo invisible firitz 13 8,302 ۱۸-تير-۱۳۸۶, ۱۴:۱۸:۴۵
آخرین ارسال: avini
  moshkele yahoo محمد حسینی 4 3,080 ۰۳-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۴۵:۳۴
آخرین ارسال: Iron_Fist
  سريا اينو ميخام : Super Yahoo Messenger Archive Decoder SajjadKAZ2003 0 2,002 ۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۱۸:۱۵
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  YAHOO MehdiEagle 9 6,667 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۰:۳۰:۵۴
آخرین ارسال: NET_MAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS